Dagens inköp

Yes, här kommer mina inköp som jag gjorde idag..

Väska: Sko & väsk Nilsson, 449 kr



Jätte bra väska. Stor nog för att ha pärm och dator i till skolan och även snygg att ha till vardags. Gått och känt på denna härliga väska i typ 2-3 veckor snart... Idag köpte jag den :)

Denna bild tar jag med enbart för att visa att min katt är en riktig linslus. Jag fotade väskan och helt plötsligt kommer han från ingenstans och sätter sig ivägen.. haha, så himla söt är du Tuffs!



Tröja: H&M, 99 kr dvs ett KAP!



Detaljer:






Jätte söt tröja enligt mig.. Blir nog en del av min outfit imorgon kväll, troligtvis!

Hoppas ni haft en trevlig Valborg! Grattis kungen!!!

Älskar er, mamma, pappa och brorsan. Vet att ni skulle in och kolla bilden på min linslus just nu..

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens middag

Vi gjorde en maträtt idag som vi aldrig tidigare testat.
Kyckling med pesto och parmesanost, jätte gott faktiskt. Dock lite torrt med pastan utan någon direkt sås, endast sky ifrån formen. Nästa gång får vi mixtra ihop en sås till också.
Men detta blev en smaskig valborgsmiddag :)






Kollar på en film just nu, Daybreakers.. En film om vampyrer, nähä!? Alla filmer nuförtiden handlar ju om vampyrer... börjar tröttna på dem nu!

Just det, köpte mig en ny väska idag och en tröja... de får jag lägga in bilder på.. Kommer i nästa inlägg.. det bara maler på just nu med inlägg... Har ju som sagt inte varit hemma på hela dagen idag så det är först nu som jag kan göra mina inlägg...

Kramar!

 

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens

Varit hos mormor idag och hälsat på henne på hemmet. Roligt att se henne men känsloladdat! Hon var väldigt ledsen, grät 2 ggr medans vi var där.. stackare!!
Tror du kommer att få det hur bra som helst där du är nu, bättre att ligga där än på ett sterilt trist sjukhus. Här kan vi ju komma och ta med dig ut i rullstolen och fika utanför på gården i den lilla parken som är där. Kommer blir hur bra som helst, det är jag säker på!
Tänker på dig mycket mormor, hela tiden!!!!!!! :(



Dagens:



Linne- Veromoda
Kjol- Åhléns



Detaljer:



Älskar fjärilar!!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Valborg

Godmorgon på er!
Grät mig till sömns igår igen...gillar inte att vara ledsen, det är jobbigt :( Tänker på dig mormor!!
Idag kommer hon till ett hem vid lunchtid. Skall dit och hälsa på henne då.. min kära mormor. Så jobbigt att träffa dig, men jag träffar dig hellre än att ha dåligt samvete för att jag inte gör det! Det är du som har det jobbigaste nu, får sätta mina känslor efter dina! Du är viktigast!! Du behöver oss!



Hade tänkt att jag skulle ge mig ut på en joggingtur nu på morgonen men jag tror jag skippar det. Jag har fortfarande ont i halsen och är nu också tät i näsan. Så får nog ge förkylningen några dagar och sen är det hårdträning som gäller. Farligt att träna när man inte är helt hundra i kroppen...
Blir nog en tur upp till bjursjön och vidare upp till bommen om en liten stund. Enligt pappa skall sträckan dit upp och hem till mig igen vara runt 1,2 mil.. Så ska kolla upp den sträckan idag tänkte jag :) Får röra på mig lite iaf. Rensa mina tankar lite...



Valborg idag då.. Vad händer?
Ikväll ska vi bara ta det lugnt, imorgon skulle vi nog till ett par vänner och sedan kanske utgång!? Hoppas man mår bättre till imorgon..

Nu ska jag gå och duscha.. duscha ur allt frisören la i håret igår. Herregud, hon tog i så mycket klet och spray att jag såg ut som ett troll i håret. Så nu ska allt det väck... skönt! För allt sånt i håret är verkligen inte jag!!

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SKÅL!

Jag klarade tentan i molekylärbiologin.. Jag mer än klarade den, jag fick endast 5 fel! Fattar ni, endast 5 fel!!! Dvs, högsta betyg, nice som fan! Dessa fel var de två frågor som jag inte kunde på tentan, dvs, de två sista frågorna. Detta innebär att jag fick full pott på de frågor jag svarade på, vilket är hur bra som helst!!!!!! Är så himla glad att jag slipper att göra om den tentan, för fy fan vilken kurs, aldrig mera! JIPPI!!!!!

Fan va duktig jag är :)

Blir att fira med lite vin ikväll, SKÅL på er!

kRAMAR!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Glad och ledsen!

Kom precis hem ifrån några timmar med familjen.. Vi var bl.a. på Pizzeria Napoli och åt lunch, jätte goda pizzor! Vi gick dit för att hitta på något lite speciellt på mammas födelsedag.. Efter pizzan gick vi strandpromenaden, vilket var väldigt mysigt! Härligt väder, varmt och gott men oj vad det blåste vid havet!! Hela havet stormar!! hehe..



Fick veta en tråkig nyhet av mamma idag om mormor.. Kan inte dessa tråkigheter sluta snart?? Kan man inte få höra något positivt?? Troligtvis inte, vilket gör mig jäkligt ledsen! Denna nyheten idag var allt annat är rolig, blev helt knäckt av den! FAN FAN FAN!!!!!!! Känns så himla overkligt, tror inte att jag fattat det riktigt än att du verkligen att så sjuk! Fast innerst inne vet jag ju om det men jag blundar nog lite för det för jag vill inte detta! Vill att du ska vara som vanligt, ditt normala pigga jag! Kan vi inte dra tillbaka tiden några år!? Älskar dig mormor!!!!!!!
Nu ska mormor komma in på ett hem, vilket är här i Uddevalla.. känns skönt att det är så nära så att man kan gå dit när man vill:) Måste hålla ihop i dessa svåra tider! Allt vi har är ju faktiskt varandra och det är det viktigaste! Visa att vi bryr oss och det gör vi verkligen!
Jäkligt dumt att säga/tänka detta, men tycker det vart bättre om någon annan drabbades! Inte du!!!! :´(



Nu ska jag snart bli hämtad av mamma och pappa igen, vi ska ned till stan.. Det är nattsudd eller vad det heter med bl.a. 20 % i några affärer.. Se om man hittar något nice:)
Är man ledsen får man köpa sig till lyckan, nja kanske inte!?



Förresten!
Trots att det är mammas födelsedag idag så fick jag en present av dem.. konstigt!
Men herre vad jag blev glad och stressad av saken!
Jag fick ett värdebevis för midnattsloppet i Göteborg!!!!!!! Så nu jäklar skall här tränas inför det den 21 augusti! Så nu blir det inga fler latisdagar för mig inte, nu är det hårdträning som gäller, minst 3 ggr/v.
Gick in på hemsidan och anmälde mig direkt via en kod man fick på detta kort.. Valde att stå i startgrupp 3 där tiden var 50-55 min för 1 mil.. Tror att det skall stämma bra för mig..





Är det fler här i Uddevalla som skall springa det?
Fan va nice det kommer att bli! :)

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Herre vad jag är tråkig!

Jag är verkligen en fegis när det gäller mitt hår.
Var ju precis och klippte mig, klippte endast bort typ 5-8 cm.. Håret ser exakt likadant ut som innan typ.. Varför ska man vara så jäkla feg??

Dagens:



Kläder från veromoda

Ledig idag ju, vad ska man hitta på?? Kanske springa? Promenera? Något sånt får det bli! Men först, frukost:)



Förresten, min mamma fyller år idag.. GRATTIS mamma!! Älskar dig över allt annat!
Hoppas du får en super duper dag trots det lite mindre roliga möte du är på just nu och trots omständigheterna med mormor :( 

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hjälp mig!!!!!!!!!!


Ska ju klippa mig imorgon på Short-cut kl.9...
Men hur???
HJÄLP MIG!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Kärlek vid första ögonkastet!

Här är mitt senaste köp!
Kolla, är det inte ett underbart sött tyg??
Köpte mig kökshandduk (39 kr) och grytlappar (29 kr/st) på Åhlens idag.. Serien heter Anna.



Men det bästa är ändå mitt nya förkläde (129 kr).. i samma Anna serie som det ovan... Har alltid velat ha ett förkläde men inte hittat det perfekta. Har haft en bild i huvudet på hur det ska se ut. Och idag gick jag direkt på det! Och det sa bara klick! Verkligen kärlek vid första ögonkastet!! Är så lycklig nu...





Åååå vad fint tyg.. LOVE LOVE LOVE!!!
Så nu blir det ännu roligare att laga mat och baka :)

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu går jag på "minilov"

Japp, nu går jag på ett litet minilov:) Ledig fram till tisdag... och jag har absolut ingenting att plugga, känns hur skönt som helst med LEDIGT!!! Såg precis i Bohuslänningen att vädret skall bli bra till helgen, UNDERBART!!

Den muntliga examinationen idag gick bra, tror jag.. Hon sa inget negativt iaf, vilket var tur:)
Men herre vad jag var nervös!!

Dagens:



Hela outfiten är från veromoda, hade mina nya ballerinaskor till vilket
jag ÅNGRAR för fy vad jag hade ont! SKOSKAV överallt!!!


Åååå jag är så mätt! Åt precis potatisgratäng, fläskfilé och sallad. MUMS! Grym jag är på matlagning..
När jag flyttade ihop med Nisse kunde jag knappt koka makaroner, nu kan jag göra typ allt:) Jätte bra, och kul!!
Dock blev potatisgratängen lite lös, men smakade gott ändå:)



Smaskens!

Nu ska jag kolla på Halv åtta hos mig. Älskar det programet!
Han som pratar i programmet är så himla rolig!
Efter Halv åtta hos mig så blir det Anna Anka letar assistent (eller heter det så?)...

Ska visa er vad jag köpte idag, ett riktigt impulsköp medan jag väntade på bussen.
Det var kärldek vid första ögonkastet!
Jag kunde verkligen inte låta bli att köpa med mig det hem!
ÅÅÅ älskar mitt senaste köp:) Visar er senare... Håll ut!

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Allt annat än lägligt...

...att få ont i halsen en dag som denna, då jag ska ha muntlig presentation! Hoppas bara att rösten håller hela vägen ut!

Hoppas att frågorna man får efter resentationen inte är så svåra! Jätte nervös....
Annars brukar jag tycka att prata inför en grupp människor är det jobbigaste, men inte idag, nu är tanken på dessa frågor som gör mig mest nervös. Snacket blir ju en baggis!

Håll tummarna för att dagen ska bli lyckad!

Förresten, dagen börjar inte bra! Redan skoskav när jag gick till tåget i morse, en promenad på knappt 10 min! Som tur är så har jag med mig plåster! Men det smärtar ändå... Får alltid skoskav av nya skor, det kvittar vad det är för skor, är de bara nya så får jag det! Gillart inte!!!!

Ååååå längtar tills detta är över i eftermiddag kl.14. Då kan man förhoppningsvis åka hem med ett godkänt. Sen har jag ledigt fram tills måndag..heeeeelt utan plugg!
Börjar nya kursen på måndag, en omvårdnadskurs som består av teori 1 vecka följt av praktik i 3 veckor och sen lite mer teori och sen praktisk tentamen.. Skönt att det inte är skriftligt sista tentan innan sommarlovet:)
Yey, snart sommarlov!!


Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Några hundralappar fattigare!

Gud vilket fantastiskt väder det varit idag, helt underbart! Sol och värme, kan inte bli bättre!
Var i stan och jag fick mig en ny ögonskugga :)
Härmade Frida Fahrman med skuggan från Loreal.
Nr 184 Cacao Mania.

Jätte fin skugga!



Blev också ett par ballerinaskor ifrån Eurosko, endast 299 kr det är ju
som hittat! Men vet inte om jag ska behålla dem, vad tycker ni?

Is it a keeper?




Nu ska jag äta middag.. Blir hemmagjorda hamburgare.
Vi har så jäkla svårt att komma på mat att laga. Hur har ni det? Det är
verkligen vårt största problem! Vi har noll fantasi, verkligen...



Min otroligt barnsliga sambo som gort detta. Jag citerar honom -"Så här får man
till lite festlighet i den annars tråkiga vardagen" HAHA... helt körd i huvudet ;)
Men kanske det jag älskar honom för!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En vända ned till stan


Precis klar med mitt pluggande just nu iaf. Blir nog lite mer senare!

Nu ska jag kila ned till stan en sväng Fick precis för mig att jag
ville ha en ny ögonskugga.. Får se om jag hittar någon snygg:)
Slutar väl med att jag kommer hem med något annat än en ögonskugga...

Dagens:
Osminkad idag... Lika bra att varna er!



Tuffs i famnen. Min söta katt, stor som ett lejon typ. Väger nästan 6 kg
nu tror jag. Kanske är dags att börja fundera lite kring hans matvanor?
Fast jag ville ha en "katten Gustaf" när vi skaffade honom för snart 1 år sedan,
och Gustaf är ju tjockis och latis, precis som min Tuffs är nu, så nja..
Han får nog vara som han är!
Kanske själviskt att tänka så? Det är väl egentligen snällast
mot honom om vi försöker få ned honom lite i vikt.
Får se om det blir vårt nästa projekt:)

Kramar!



Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Skall cutta mig!

Skall klippa mig på torsdag, men hur??
Jag vill ha långt hår men samtidigt inte.. Vill göra något kul, nytt med håret, men vad?? Lugg kanske?
Ska jag klippa mig kortare, typ lång page eller liknande så blir det nog mer för mig att göra på morgonen. Just nu är det så himla smidigt, bara går upp ur sängen, flätar en fläta i luggen eller gör en twist, så är det klart! Gör aldrig mer än så. Klipper jag av längden så kommer mitt självfall att komma fram mer, dvs. får platta och styla håret mer då än nu. Frågan är om jag är beredd att hålla på och fixa håret!?

Hjälp mig, vad ska jag göra? Klippa endast topparna eller göra något mer drastiskt? Hade vart så kul att förnya sig eftersom man sett ut så här i så många år!

HJÄLP!! Ge mig förslag!

Kramar



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tisdag

Godmorgon!

Vaknade av solen. Visst är det en härlig känsla??
Tyvärr kan jag inte gå ut än, måste göra lite skolarbete
som ska vara klart tills imorgon.
Varför skjuter jag alltid upp allt in i det sista?
En riktig dålig egenskap hos mig!

Muffinsen som jag gjorde igår blev en riktig HITT:)
Dock lite väl söta kanske, med det var nog kinapuffarna
som gjorde sitt, tror jag!
Prova själva!



Jag började dagen med en härlig dusch.. Efter det gjorde jag
ansiktsmask, älskar ansiktsmasker, man blir så himla mjuk av dem:)

Kan rekommendera:



Neutrogena produkterna är både billiga och bra! Har även ansiktsvattnet
i denna serie. Har haft rengöringen och fuktkrämen också men inte längre
då jag ersatt dem med nya favoriter, från Loreal.

När jag ändå är igång med att rekommendera om saker jag har så kan
jag visa bild på mitt senaste parfymköp!

Kate Moss- Wild Meadow:



Jätte go doft som kommer passa jätte bra till sommaren! Min nya
favorit i badrumsskåpet.
Jag har sjukt många parfymer, jätte kul med parfymer.
Tycker det ärväldigt viktigt att man luktar gott.
Kvinnligt va!?

Nu ska jag gå och blåsa håret, sen fortsätta med pluggandet!
Hörs av senare...

Kramar <3


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Muffinsbak med gottegrisen!

Precis bakat kladdkakemuffins med kinapuffar..
Dem var jätte fina när de togs ut från ugnen, men nu när jag gick ut till
köket för att kolla på dem så hade dem sjunkit ihop!? Ledsamt..
Men smaken sitter ju faktiskt inte i utseendet, eller?

Mina jätte söta muffinsformar från Åhléns:



Sahra in action:



Formarna innan de sätts in i ugnen:



Slutresultatet, kladdkakemuffins med kinapuffar:



Gott gott.. Ska provsmaka till Svenska hollywoodfruar sedan.
Vilken är eran favorit? Maria Montazami (stavar hon så?) så klart!!!!
Så himla bonnig på ett sätt, hehe.. super härlig!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens...

Idag har jag varit uppe länge, sen kl.6:30. Trots att jag är ledig så fick jag gå upp så tidigt för att hjälpa Nisse med att få sin bil besiktad..
Kl.10 kom Monika hit och vi gjorde det sista på arbetet så nu är det bara att lära sig det man själv ska säga inför muntliga redovisningen på Onsdag. Hoppas det blir hur grymt som helst:)

Eftermiddagen spenderades hos mormor på NÄL. Jätte kul att träffa henne. Gick jätte bra första 12 minuterna men sen så började jag gråta, varför ska jag ha så lätt för att gråta? Är så himla känslig. När jag kände att jag skulle börja gråta så gick jag ut från hennes rum, hon slapp se mig ledsen, hon har nog med sitt!
Stackars min mormor. Tycker det är så jobbigt att se dig, kan bara ana hur jobbigt du tycker det är som får stå ut med det! Du är stark mormor, kanske starkast av oss alla! Älskar dig så! Kämpa på! Vi finns här för dig, du är aldrig ensam!!!!


Nog med det känsliga för en stund. Kommer säkert att återkomma till situationen med mormor men det är bara för att det är så skönt att få ur sig det på något sätt!

Nu till något mycket roligare! Kläder..
Vill ni se vad jag hade på mig idag?
HAHAHA, jag bjuder på min misslyckade min.. Hade bråttom när jag tod bilden, så det blev tyvärr bara denna bild. Misslyckad, ja kanske, men det är iaf en bild:)




Håller på att bakar mussins, Kladdkakemuffins med kinapuffar i. De står just nu i ugnen..
Slänger ihop ett inlägg om det sen. Nu är det dags för Håkans bar!

Puss och Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Konstigt...

Vad skumt!
Gjorde en ny design men den visas ju inte! Den visas bara när jag förhandsgranskar..
HJÄLP!?

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Måndag

Godmorgon!

Jag är så trött, skulle velat sova längre idag.. Kan kanske gå och lägga mig en stund till..!?

Bilen gick igenom besiktningen, så det var ju bra.
Tvättar just nu, fy vad det är tråkigt! Har även ett stort diskberg som jag ska ta tag i innan Monika kommer hit. Får ju se lite städat ut när man får gäster..

Börjar närma sig onsdag nu och jag har inte gjort iordning en fråga som jag ska ställa till två grupper på redovisningen.. Ligger lite efter, men det är helt mitt fel. Lat kan man säga att jag är!
Får ta tag i det efter jag varit hos mormor senare..

Hoppas ni får en bra måndag, som enligt mig är den värsta dagen på hela veckan!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slut på helgen

Just sett på film, the hurt locker. Helt okej film. Handlar om en bombgrupp i Irak.
Vilka hemska förhållanden att jobba på det sättet.. Vilken enorm insats dem gör!

Nu ska jag snart lägga mig i sängen... En ny vecka framför oss nu..

Imorgon blir det ingen sovmorgon inte, kl.7 ska jag iväg för att besikta Nisses bil, har tvättid och skriva det sista på arbetet med Monika.

Ska även hälsa på min mormor :) Ser fram emot det men samtidigt inte. Kommer bli känslofyllt tror jag. Lika bra att inte ta mascara på mig imorgon om jag känner mig själv rätt! Så ledsen för hennes skull :(
Har inte träffat hennes sen jag fick veta hennes tillstånd och jag vet inte riktigt vad jag ska föränta mig för reaktion. I telefon är jag ledsen, gråter mycket när jag pratar med mamma. Får se hur jag reagerar när jag möter henne. Måste försöka vara stark inför henne, blir nog bara värre för henne om vi gråter inför henne. Men det är ju så svårt.. Min älskade mormor <3
Jag har en önskan, men tror inte att den önskan kommer att ske! Tyvärr...
Tänker på henne mycket, varje dag. Speciellt på kvällarna, mest vid läggdags då det blir tyst och mörkt. Om jag kunde göra vad som helst för att hon skulle bli bra igen skulle jag göra det, LÄTT!
Älskar dig mormor!!


Sov så gott allihopa!
Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stackars prinsessan!

Ledsen man blir av tanken att det inte höll mellan prinsessan och Jonas..
Hur kan man vara otrogen mot en så vacker prinsessa? Hade han inte allt en man kan önska sig?
De gjorde rätt beslut att gå skilda vägar, absolut. Men det är ju så ledsamt.

Prinsessan hittar snart sin sanna prins! Hon förtjänar inga svin!
Vad fan tänkte Jonas med??



Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Lördagskvällens festligheter

Kvällen igår var hur bra som helst! Händelserik må jag säga..
Först var vi hemma hos Malin, lagade tacos och gjorde iordning oss.
Sedan drog vi på en förfest och sedan till Lipz. Herre vad vi dansade igår, fast det gör vi i och för sig alltid när vi är ute. Men i mina höga klackar var det lite svårt, gjorde ont och lite svårt att hålla balansen när det är så smala klackar. Blev att man tappade balansen kanske två gånger så att jag föll till golvet. Men tur att det finns starka killar som kan lyfta upp en:) hehe... Men man lär sig!

Kvällens outfit:
Lägg märke till tavlan som Malin målat SJÄLV!! Sjukt bra gjord!







Fina flickor:




Moi:



Malin stod för musiken, haha... Hon spelade även
en liten trudilutt för mig på sin saxofon:




Puss puss!



Får ju inte glömma maten: Jätte gott med tacos!




Oj, jag ser nu att detta inte var bilder som förmedlar rätt känsla, dvs. PARTY!
Tog tyvärr aldrig bilder när vi var ute på Lipz. Konstigt, det brukar jag aldrig vara sen med!
Aja, får bli egobilder på mig och Malin.

Enjoy!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagens shopping

Oj, är klockan så mycket? Jag råkade visst somna och vakna nu.. Det är hårt att festa dagen innan! hehe

Igår var en jätte bra dag, hela dagen.. Först var vi ganska många timmar på överby. Jag fick inte shoppat jätte mycket. Varför är det nästan alltid så att man hittar aldrig kläder när man har pengar och är ute efter att handla.. och när man egentligen inte har pengar så hittar man alltid något man vill ha!?
Malin däremot fick köpt sig en nästan ny garderob kändes det som, jätte mycket fina kläder! Undra om hon vågat att kolla kontot än??

Jag fick iaf köpt mig en snygg jackliknande sak på Gina Tricot, på REAN, för ynka 99 kr, FYND!
Jätte fin kommer den bli sedan när man blir lite brun till sommaren.. Perfekt färg.





Fick även köpt mig ett nytt nagellack, som om jag egentligen skulle vara i behov av det?
Vet inte hur många nagellack som står och knör på varann i mitt badrumsskåp. Undra om detta får plats,eller om jag får börja på ny hylla? hehe








Nu ska jag kolla på gårdagens bilder, se om det är något att ha.
Lägger ut bilder efter jag gått igenom dem:)

Kramar





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon söndag!


Steker pannkakor..
Finns det en godare frukost?




Bilder från igår kommer senare, men först FRUKOST!
MUMS!

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag


Skall strax ta bussen till Thn, till min goda vän Malin..
Vi skall ta en sväng till Överby för att kolla kläder inför kvällen.
Efter Överby skall vi hem till henne och laga middag.
Kvällen avslutas på Lipz antagligen. Men innan dess så ska vi ta en runda på Butlers.
Känner på mig att kvällen kommer att bli hur bra som helst, som alltid när jag är med henne!!

Malin är en jätte jätte go tjej. Vi gick tillsammans på gymnasiet när vi läste Natur.
As smart tjej! Kommer alltid vara vänner känner jag på mig! :)

Söta Malin till vänster:




Sötgrisar!



Nu ska jag hoppa in i duschen. Packa min väska och sen gå ned till
gröna kiosken och handla lite öl för kvällen. Blir nog också det fantastiskt
goda rosévinet med smak av geléhallon, mums!

Hoppas ni har en trevlig lördag, för det ska jag VERKLIGEN ha!
Får hoppas att man hittar snygga kläder på Överby sedan, lägger upp bilder
på köpen imorgon isf..

Kramar på er!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blivit ompysslad ikväll...


Hemma efter en jätte mysig kväll på Kvarters krogen. JÄTTE MÄTT!!
Sitter i soffan just nu i min rosa morgonrock och ett glas vin bredvid mig.
Magen är mätt och belåten, och det syns verkligen! hehe...

Här är lite kort från kvällen:



Min maträtt, fläsknoisette. Grymt god!
Efter denna fick jag mig en marängsuisse, också jätte god.
Nisse ville inte ha efterrätt, var för mätt efter maten. Det var ju jag
också så klart. Men alla har väl två magar? En för mat och en för
godis och efterrätt? Eller är det bara jag (och barnen)?



Här är min sambo Nils. Älskar dig! Men du är så i behov att klippa dig nu!
Fick honom i alla fall att raka sig idag innan vi gick till Kvarters. Vilken TUR!



Här är jag (bilden togs i morse) Till Kvarters hade jag inte denna kjolen på mig.




En närmare bild....

Nu ska jag ägna min kväll åt min älskling, en film och mitt vin..
Hoppas ni har ett trevligt fredagsmys!

Kram på er..



Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Påväg hem från Gbg


Då var mötet avklarat. Blir att göra lite småjusteringar plus att lägga tll en del också.
Men det får bli på måndag. För nu tar vi HELG!! 

Nu när jag kommer hem ska jag iväg igen.. ska med sambon till Stenungsund för att besikta bil nr 2.
Finns inte mycket tid för att göra mera innan det blir riktigt fredagsmys på Kvarters krogen ikväll:) YEY!!


Får hinna med att lägga upp bilder också..
Vilket bra tidsfördriv bloggen är!

Återkommer...
Kram


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mot Göteborg!

Sitter på tåget ned till Göteborg för att gå på möte med handledaren till min examinationsuppgift. Får se om vi gjort ett bra eller dåligt jobb. Håll tummarna att "Hitler" gillar det;)

Det är första gången som jag kopplar upp mig på nätet här på tåget. Jag får en känsla av att mitt bredband inte alls funkar så bra på tåget.. Säger ibland att adressen inte kan visas för att sedan efter ett nytt försök funka! Dåligt om det ska vara så att ett bredband inte ska funka på tåget!!

Ikväll ska min sambo bjuda ut mig på Kvarters för en bit mat, man tackar! Maten på Kvarters är såååå GOD! Dock dyrt, men det är ju ändå inte jag som ska betala:) Ska bli så mysigt.. Känner verkligen att jag behöver lite uppmuntran nu i dessa tider. Speciellt också när han inte funnits där för mig denna vecka då bilen varit första prioritet eftersom den ska besiktas idag. Jag förstår att det är viktigt för honom! Men igår var jag lite grinig på honom för att han har försummat mig hela veckan, när jag egentligen behövt någon som tröstat mig, för den jävla bilen! Men vi pratade om det igår och det är nog därför som han vill bjuda ut mig idag, har lite dåligt samvete pga. att han inte varit hemma så mkt denna vecka.
Hoppas den går igenom så att man kan umgås lite mera!!



Tog lite bilder imorse hur jag ser ut idag, kanske inte jätte intressant. Men sett det på andras bloggar "att det är så man gör". HAHA... Så jag vill ju inte vara sämre! Så sedan lägger jag upp någon eller några bilder..
Förhoppningsvis även lite bilder på myskvällen sedan också, men finns nog en tendens att glömma kameran, är världsbäst på det!

Förövrigt får ni (hade 23 unika besökare igår, undra vilka ni är! HAHA, WOW!) ha det så bra idag. Glöm inte att ta med er paraplyt när ni går ut idag, ska tydligen bli regnigt vid 14-tiden!

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Nu är dagen gjord..


Snart dags för sängen..

Imorgon får jag csn:) GÖTT.. Som det ser ut nu så har jag endast 14:- på kontot,
hade inte haft en rolig helg om jag inte hade fått pengarna imorgon.. Vilken TUR!!


Sov så gott!
Hörs imorgon..
Ny dag, nya tag!

Kram
<3

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Funderingar kring smink!

Blev riktigt sugen på att göra kladdkakemuffins med kinapuffar i som jag skrev ut från nätet förrut..
Ska nog ta mig årets första cykeltur bort till Spara och köpa 1 pkt kinapuffar och 1 pkt ägg, det som saknas:)

Gott att ha till både Sveriges värsta bilförare och PLUS.

PLUS idag ska handla om Id sminket som jag använder.
PLUS ska granska det, om dem håller vad dem lovar med sminket dvs. om det ska vara bra för acne bl.a. Det är tydligen zinkoxidet i sminket som ska vara bra för hyn.
Mamma ringde precis och berättade att det redan står på texttv att sminket tydligen är en bluff. Att Id Bare Minerals skall sluta marknadsföra sminket på det sättet att det skulle vara bra för huden.
Jag personligen tyckte inte det var bra till en början, alltså ingen effekt på finnarna. Men nu har de värsta av mina finnar försvunnit, har endast kvar lite på käklinjen. Men sen vet jag inte om det är sminket som gjort min hy bättre eller om jag helt enkelt blivit bättre med att ta hand om hyn. Har t.ex. bytt rengöringsprodukter, börjat använda ansiktsvatten, vilket jag var extremt dålig på tidigare. Flätar håret innan jag lägger mig (sägs att man inte ska sova med håret i ansiktet, att det skulle ge en finnar), byter sängkläderna oftare, byter handdukar på toaletten oftare (bakterier som orsak till finnarna), etc....
Så jag vet inte om sminket är en hiss eller diss helt enkelt..

Nu när de inte lovar att sminket har den effekten mot acne, så ska jag göra slut på foundationet som jag har kvar, men ska nog testa annat, te.x Make up store (enligt dem så var de först med mineral sminket).. Kul att förnya sig, kanske hittar nya favoriter:)







Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

HAHAHAHA

http://www.youtube.com/watch?v=IBrybugODSA

HJÄLP!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Matdags

Då är det snart dags för hemmafrugan att laga mat till sin hårtarbetande (?) man..
Ganska odrägligt av honom att bara komma hem från jobbet, äta och sen sticka till garaget!
Förhoppningsvis ska detta spring dit upp vara slut efter fredagen då han ska besikta sin jädrans bil.. Hoppas för bövelen att den går igenom!!!

menyn idag: Fiskbullar (underskattat!!!!!), potatis, lingonsylt (Nisse tycker jag är knäpp som måste ha det till fiskbullarna) och kokta morötter.
Vet inte om morötterna passar egentligen, men jag var riktigt sugen på kokta morötter idag så det får bli en chansning:)

Ikväll är det Sveriges värsta bilförare.. tycker själv att jag borde anmäla mig dit.. herregud, haft körkort i över 2 år och kan fortfarande inte backa. Parkera ska vi inte prata om! PINSAMT!
I förrgår var jag i Munkedal och sen när jag skulle åka hem så ska jag ju HELST på motorvägen till Uddevalla igen.. men den vägen tog tydligen inte jag. Jag är "nästan" säker på att de "glömt" ta upp skylten till E6 till Uddevalla.. För jag hittade den inte.. Fick åka HELA vägen runt saltkällan, skredsvik för att sedan komma ut vid rotviksbro och förbi torp och hem.. HERRE! En biltur som egentligen skulle tagit mig inte mer än 15-20 min tog mig dubbla tiden.. HAHA... Nisse frågade mig om jag inte vill ha en GPS:)
En GPS skulle heller inte hjälpa, för säger GPS:en sväng vänster, nog fan svänger jag åt höger och kmr fel ändå. Man ska kunna höger och vänster, men inte jag.. Lär mig aldrig! Så NEJ TACK! Jag är ett hopplöst fall helt enkelt!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ute i det blå...

Varit ute på en liten joggingtur på ca 1 timme.
Nu ska jag ta mig lite frukost, jäkligt sen frukost.. kanske ska säga lunch ist??

Efter frukost/lunch får jag se vad det blir. Borde egentligen plugga men nej :)

Jag i mina joggingkläder ifrån Craft:



Mitt absolut bästa tips: ett drickbälte!!




En pulsklocka med bl.a. en funktion där man ser hur många kalorier man sprungit bort, visar pulsen också så klart och tid. Tyvärr inte distansen.
Funktionen med kalorierna är den bästa tycker jag.. Innan man drar ut så sätter man ett mål på ungefär hur många kalorier man vill springa bort. Ger extra krafter varje gång!!



Ut med er nu och spring!!
Tjingeling <3





Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Vad gör man inte....

...för sin sambo?? Han ville ha lite sällskap och HJÄLP...av mig!???

Sitter just nu i hans garage, hjälper honom bl.a. att sätta på en motorhuv på hans vrålåk.
Motorhuven är nog det enda jag kan hjälpa honom med, är inget geni direkt här...bland all skit!!
Trevligt med en man in action;) hehe..

Hårdrock spelas från högtalarna, lukten av motorolja och gummi.. det enda som fattas i hans garage är en kalender med halvnakna eller nakna brudar.. var är den?? Det finns bland mina fördomar om gubbar med "garage" att det skall finnas upphängt på väggen, en kalender med fina flickor i... Men tydligen inte här!?
Går man in i garagegrannens garage så nog finns där en sån kalender, dock är den gubben ett antal år äldre än min gubbe.. Så han har ju några år på sig att fixa en:)
Vart hittar man en sån tro? Kanske jag kan fixa en åt honom så hans ställe blir komplett!? hehe:)

Ikväll blir fet film, Wallander arvet.. Wallander brukar vara bra:)

En annan sak som varit skum idag (och igår), SNÖÖ? NU?? Nu skämtar gud med oss!!


Over and out.
Kramar Sahra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tedags!!




Chailatte te, så himla gott!
Smak av bl.a kardemumma, vanilj, kokos, svartpeppar och chili.
Den är känd för sin positiva inverkan på balansen mellan kropp och sinne.
Kan det bli bättre??

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gör ett försök....

...till att blogga nu då..
Vet inte direkt vad som ska skrivas här men kan tänka mig att det blir mycket skit som inte alls är så intressant!

Jag börjar nu då....:

Hitills idag har jag hunnit med att tvätta en maskin, skrivit klart(?) examinationsarbetet med Monika, en BMA (Biomedicinsk analytiker) klasskompis... Arbetet skall redovisas den 28:e april, så vi ligger bra till. Arbetet handlar om antikroppar och hur de används inom diagnostiken. Gjort en sketsnygg powerpoint till, så det kommer bli awesome!

Nu då? Nu har jag hela eftermiddagen på mig att fördriva på något sätt, men hur?
Ska man bege sig ut på en springrunda trò?

Har tappat lusten till att springa, egentligen till allting! Hänt så mycket på kort tid att jag tappat all glädje känns det som. Fick en väldigt tråkig nyhet igår.. Har inte gråtit så mycket och så högt på flera år! Idag har jag ont i ögonen efter alla tårar. Tankarna i mitt huvud idag är bara skit,allt är grått och trist..
Varför???? Är så himla ledsen :(
Varför just DU? DU har aldrig gjort någon något ont! DU förjänar inte detta!  


Kramar Sahra

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()