Weekend i Stockholm Dag 1

En volvo (blåa blixten) fullpackad med fyra pinglor åkte ifrån Uddevalla strax efter kl.13 den 13 aug.
Uppresan gick hur fint som helst. Vi fick t.o.m. kontakt med, vad vi tror var, polacker i en vit skåpbil. De följde efter oss och hade sig men tillslut fick blåa blixten skakat av sig dem vilket var tur för dem var verkligen irritations objekt om något!!

Bilresan upp tog ungefär 5,5 timme. Hotellet vi skulle sova på låg i Barkarby och heter Welcome hotell och det var verkligen ett jätte bra hotell med fräscha rum, trevlig personal och sist men inte minst en utomhus pool!! Denna utomhuspool skulle senare bli våran väckarklocka. Ställde klockan på 8 varje morgon för att ta oss ett uppfriskande dopp i poolen.. Fattar inte hur vi klarade detta när vi inte kom hem förrän kl.4 varje kväll/morgon.. Men nog fixade vi det iaf!

Första kvällen checkade vi in och gjorde oss iordning samtidigt som vi satt och tjötade och förfestade. Sedan gick vi ned till hotellets restaurang och åt middag. Efter middagen var det dags för oss småstads tjejer att ta pendeltåget in till Stockholm central vilket gjorde oss allihopa lite nervösa.. Men det gick jätte bra, vi kom in alla gånger..
Inför första kvällen hade vi redan kollat efter möjliga uteställen att gå till. Det slutade tillslut på Göta Källare, en skit bra klubb som låg typ under marken. Där blev det mycket dans och dricka tills vi senare med stapplande ben tog oss en taxi hem till hotellet igen vid 4-tiden. Taxiresan till hotellet är verkligen att minnas! Vi hade en heltokig taxichaffis som körde på tok för fort och hade sjukt hög musik på. Så festen var inte direkt slut när vi lämnade krogen inte!
Väl hemma somnade vi allihopa som stockar!









































Den vilda taxiresan hem!




Mer från Stockholmresan kommer imorgon...

Godnatt!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback