Springtävling inbokad!

Vet ni vad!? Jag ska springa USK-loppet den 2:e okt, alltså nu på lördag.
Starten går kl.13.
Hoppas det är bättre väder än förra året då det var ÖSREGN!

Denna gång blir det inte 5 km, utan 10 km! Två varv på 5 km:aren. Bara ett varv är sjukt jobbigt, den är jäkligt dryg att springa. Kommer nog inte bli bästa tiden men ska bannemig göra ett försök till under timmen igen (som med midnattsloppet!)..

Mamma och pappa anmälde mig igår, i smyg. De sa det idag på kalaset.. Med lite blandade känslor säger jag TACK mamma och pappa :) i

Så, nu gäller det träning denna veckan.. Hade tänkt vart ut ikväll, men får se hur länge revbensspjällen tar att göra! Måste ju vila efter middagen annars mår man bara dåligt av att springa...

USK-loppet var mitt första lopp jag gjorde förra året då jag började med att springa.. Att ett år har gått så fort, herregud!

Är det någon mer som ska springa USK-loppet?

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kalas

Oj vad dagen har gått fort!
Hans och mina föräldrar var ju på kalas här idag och allt gick jätte bra. De verkade trivas ihop, det var iaf inga konstigheter, vilket var skönt! Fast jag var egentligen inte orolig!
Glasstårtan som jag bjöd på var såååå god! En riktig höjdare. Dock så gjorde jag missen att jag ställde fram den lite väl tidigt så den var lite för smält när vi åt den, men smaken var lika god ändå! Har mer än hälften kvar, mums :)

Just nu är Nisse jätte glad och jag är jätte avundsjuk, för vet ni varför? Han fick bl.a. en trisslott av mina föräldrar och han vann på den! Inte 25 kr som man kan vinna ibland utan hela 2000 kr! Kan ni fatta, 1000 kr x 2. Helt otroligt!!! Jag är jääääätte avundsjuk, jag hade velat ha dem pengarna ist! Men man får la glädjas för att han som har mycket pengar får mer pengar helt enkelt! hehe.. Nej jag är inte bitter!!!

Grattis igen min älskling!


Kom precis hem ifrån torp där jag köpte lite skönhetsprylar bl.a rengöring till ansiktet, deo och ett puder på H&M, sweet! De hade dem till lite nedsatt pris, så jag passade på att köpa på mig lite..
Nu står jag och kokar revbenssjpäll som vi sedan skall griljera och sätta in i ugnen. Till detta blir det pommes och bea, mumsigt hoppas jag det blir! Första gången vi göra detta... Håll tummarna!

Dagens:





Ny skinnjacka Veromoda, Kjol H&M, linne Lindex, skor Eurosko.

Denna orkidén fick Nisse av hans föräldrar, var tvungen att visa upp den, den är sååå fin!
Får se var vi ska ställa den så att den får vara ifred för Tuffsen!




Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRATTIS ÄLSKLING!

GRATTIS ÄLSKLING PÅ 26 ÅRSDAGEN!! JAG ÄLSKAR DIG!



Godmorgon! Ställde klockan på kl.9 idag men vaknade hela två gånger långt innan dess. Tuffs hade verkligen dampryck i morse, fasiken vad sur jag var på honom!! Nu har han lugnat ned sig som tur är, nu ligger han och sover. Han gjorde antagligen slut på all energi i morse!

Älskling fyller år idag. Har sjungit och gett honom presenter nu på morgonen. Nu sitter vi och har precis ätit frukost och kollar på Batman. Jag citerar Nisse "Måste se på Batman för att behålla min ungdom!". Någon som har lite åldersnoja kanske?? haha..

PERFEKT presentpåse med bilar på till Nisse! Blev så lycklig när jag fick se denna inne på Böcker och blad...


Åå denna parfymen luktar så himelskt gott. Var tvungen att köpa den. Han fick för ett antal jular sedan (tror jag) duschkrämen i samma märke av sin mamma. Det är först nu som han börjat duscha med den och den luktar ljuvligt! Så den fick han av mig... Han hade inte önskat sig den men jag ville att han skulle ha den för min skull:)


Presentkort på EBgames på Torp... (Brist på fantasi kan jag väl säga!)


Älskling är så jäkla svår att köpa presenter till. Han är en sån som har ALLT, så det är omöjligt. Han ville dock att jag skulle köpa grejer till hans bil, men nej, det kändes ju inte så kul. Har gjort det förr, så nu ville jag köpa något helt annat!

Nu väntar snart kalas, kl.13 kommer alla. Skall försöka hinna en sväng till torp innan tänkte jag för att köpa kattsand till "dampkatten" Tuffs..

Ha en bra söndag!
Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemmafrun!

Go´kväll!

När jag steg upp i morse tänkte jag att dagen skulle bli en pluggdag, men icke! Jag började lite smått med en seminarieuppgift där vi ska läsa en engelsk artikel och sedan redovisa den inför klassen. Artikeln är läst men när jag skulle söka efter lite mer information på nätet så krånglade mitt mobila bredband. Jag ringde 3 men de visste inte riktigt vad det var. Så jag lade ned pluggandet ganska så snabbt.. Det är först nu som bredbandet verkar funka!

Jag har haft så himla mycket att göra idag... Dagen började med en redig frukost efter det var det dags för en liten löprunda i REGN!!! Efter träningen gjorde jag kärleksmums som älskling önskat sig till sin födelsedag som är IMORGON! Efter det åkte jag ned till Willys för att köpa ingredienser till glasstårtan som jag ska bju på imorgon.. Så nu har jag precis gjort klart tårtan och ställt in den i frysen över natten.. Innan jag gjorde glasstårtan storstädade jag hela lägenheten, dock inte ensam (Nisse hjälpte till!!!) vilket var tur för då hade jag inte vart klar tills nu.. Det är faktiskt först nu som jag tar det lugnt, med en kärleksmums och ett glas vitt.

Imorgon kl.13 blir det kalas för 26-åringen! Det är hans och mina föräldrar som kommer. Första gången de träffas, ska bli kul att se om de funkar ihop. Men det tror jag, både hans och mina föräldrar är liksom inte så komplicerade människor, så det kommer gå hur bra som helst!!

Kärleksmums i långpanna:


Förbereder glasstårtan. I bunkarna från vänster: socker+äggula, äggvita, vispgrädde. Dessutom, det viktigaste, NUTELLA :)


Mandelspån skulle vara i..


Nutellan värmdes för att lättare kunna ringla ned den i smeten..


GOTT!!


Smeten i en form med löstagbar botten. Den står just nu i frysen och gottar sig!


Hoppas detta skall smaka imorgon.. Har en liten oro att glasstårtan skall bli lite väl söt med både maränger och nutella i sig. Men ett recept är ett recept, så skyll inte på mig!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ja, vad ska man säga?

Mamma och pappa kom och hämtade mig kvart i 10 i morse för då skulle jag och mamma köra upp pappa till Fridhem där han skulle åka lite rullskidor, jag och mamma skulle sedan vidare till stan.
Direkt när han klev ur bilen fick jag se hur han hade klätt sig till dagens ändamål och herrejisses vad jag skrattade! Hahahahaha..
Jag frågade direkt -"Vad fan har du på dig pappa". Han hade BÅDE löpartights OCH shorts på sig, varför i herrans namn hade han på sig detta för?? Det är precis som att han inte kunde bestämma sig för vilka byxor han skulle åka i, så det var liksom lika bra att ta bägge två.
Min pappa är allt för go han!
Han åkte rullskidor i sin lite roliga outfit trots att både jag och mamma dissade hans klädval, starkt av dig pappsen!









Hahaha.. jag skrattar än när jag ser honom på dessa kort!

Jag har inte bara en konstig pappa utan också en konstig mamma. Hon går fortfarande i kortbyxor, hallå eller? Det är ju höst, inte sommar! Alldeles för kallt!
Jag har verkligen världens härligaste föräldrar som jag älskar över allt annat!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kommer ni ihåg mig?

Hej!

Herregud, nu var det 5 dagar sen jag senast sa hej till er.. INTE ok, men som vanligt, så är det trötthet och skola som säger nej till att sitta vid bloggen, tyvärr..
Denna veckan har jag varit på arbets-EKG hela veckan. Inte jätte lätt med EKG alltså, men det tar sig känner jag faktiskt. Vet iaf hur ett EKG skall se ut om det är en infarkt, ischemi och grenblock, det ni!! Det är iaf en liten bit på vägen.

Annars har det inte hänt mycket denna veckan.
Jag har varit väldigt dålig med träningen, vilket ju inte är bra. Tvingade ut mig i onsdags och sprang 5 km, inte jätte långt men kände att det fick räcka. Sprang dock inte sakta utan sprang på strax under 27 min. Dessutom var det sjukt kallt den kvällen! Jag sprang då två varv på 2,5 km uppe vid Bjursjön, jäkligt bra slinga den faktiskt, kombinerad med både uppför- och nedförsbackar. Alldeles perfekt, varken för lätt eller för svår slinga! Skall dit imorgon också tänkte jag, men då ska jag springa längre! Kanske 3 (7,5 km) eller 4 (10 km) varv, får se.

Nu är det helg, som jag har sett fram emot det! Älskar mina helger. Man älskar helgerna då man tvingas gå upp tidigt och kommer hem SENT på vardagarna.
Denna helg är även något speciell för min sambo fyller 26 år, på söndag. Så idag var jag iväg en sväng på stan och på torp för att köpa hans presenter. Jag har "slagit in" det så fint, ni ska få se på söndag! Jag är mega stolt!

MEN, jag fick inte bara köpt presenter till honom, utan även till mig. Diademet och kjolen (H&M) köpte jag för någon vecka sen men inte har visat er, och har heller inte använt det (förrutom diademet). Skinnjackan med sjukt mjuk päls inuti fick jag köpt mig idag på Veromoda som för överigt har 15 % tills på söndag på hela sortimentet, WOW! Ni ska bara veta vad skön jackan är, pälsen inuti är som att gå runt iklädd en jätte go nallebjörn!





Diadem- 29,90 kr (tror jag) H&M




Kjol- 199 kr H&M






Skinnjacka- 599 kr (med 15 % fick jag betala 509 kr) Veromoda

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Oj vilken kväll det blev igår.
Jag drog till Trollhättan för att festa med min vapendragare Malin. Vi drog till Lipz efter att ha förfestat med lite tequila (bland annat!) hemma hos henne..






























Resultatet från igår: Mina sprillans nya strumpbyxor gick sönder. Råkade göra en vurp precis utanför bilen innan jag skulle åka hem.. Attans! Får köpa nya!


Idag mår jag verkligen som jag förtjänar!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ny vecka...

Vilken konstig dag det varit idag! Började ju med att jag gick upp kl.5 för att kunna vara på praktiken till kl.8. Men då hade jag ingen patient förrän kl.10 (kunde dem ju sagt i fredags!!). Sen hade jag ingen patient förrän vid kl.13. Så idag har det varit mycket väntande, jäkligt segt men det har ändå gått fort idag vilket är bra!

Usch, gillar inte måndagar, det betyder ju att det är jätte långt kvar till nästa helg... Och tisdagar skall vi inte ens tala om vad jag tycker om dem, HATAR dem verkligen. Är alltid sjukt trött, känns som att jag går runt i koma. Slår aldrig fel att jag kommer in i min koma-period på tisdagar.. Varför är det så? Varför har man en dag då man går runt som en zombie?? Vad är det för dag imorgon? Jo, TISDAG!!! HJÄLP!



Lovade ju er igår att jag skulle visa mina inköp ifrån vistelesen på torp i söndags. Här kommer det:

Var ute efter en pärm för att sätta in alla kompendium i. Gick på denna urfina pärm. Ni som känner mig vet att jag älskar fjärilar, så det var liksom inget snack om saken. Kostade lite mer än en vanlig pärm, men å andra sidan, hur snygga är dem "vanliga" pärmarna på en skala? Nej just det!!




Skit söta örhängen i från Veromoda


Ursköna skor! Det sa klick när jag bara såg på dem, testade dem aldrig den dagen men igår så åkte dem på fötterna och jäklar vad sköna dem var, ingen tvekan, dem fick följa med mig hem genast! Jag brukar aldrig få gå ned en strl men med dessa fick jag gå ned. Rymliga och as sköna, drömmen för fötterna!






Bjuder på lite bilder på Tuffs också!









Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Söndag

Vilken söndag! Jag kan lätt sammanfatta söndagen med ett enda ord, nämligen SLAPP! Vi sov läänge idag och efter det sov vi lite till.. Inte förrän efter 14 tog vi tag i oss själva och ryckte upp oss ur sängen! Gott att ha såna dagar ibland då man verkligen tillåter sig själv att inte göra ett skit!

Men vid 16 tiden fick jag myror i baken och ville hitta på något. Älskling var fortfarande trötter så han fick jag inte med på något. Jag tog mig då ut till torp, SJÄLV! Men det var faktiskt inget fel att åka dit själv, gott att bara rå om sig själv en sväng!
Med mig hem hade jag tre påsar! Jajamen, tre påsar och därav 700 kr fattigare. Det hade vart bättre för min plånbok om jag hade stannat hemma.. Men jag är så nöjd med inköpen och det var bara grejer jag behövde, alltså inga impulsköp. Eller? Jo kanske, en grej var impuls, men det var även den billigaste grejen och kostade mig bara 40 kr, så det är ju inget att snacka om egentligen!

Nu ska jag snart ta och sova, igen! Jag ska upp kl.5 imorgon, FY FAN! Skall till praktiken på Sahlgrenska och jag väljer att vara där tidigt imorgon för imorgon får vi våra skåp och så. Bra att vara ute i god tid då.
Känner på mig att jag kommer falla i koma varje dag efter praktiken nu i veckan. Inte kul att tvingas gå upp kl.5 och vara hemma sent. Inte OK!
Men, det är bara att gilla läget!

Lägger upp bilder på dagens inköp imorgon.

Sov så gott sötnosar!
Kramar!!


Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Good Luck!!

Jag är med i tävlingen om att vinna mineralsmink! *Hoppas hoppas*
Delta ni med (dock minskar ju mina chansar att vinna!)

Gå in på hiilen.blogg.se och anmäl er nu!



Kramar!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Tänk på miljön- vädra gärna istället för tvätt!

Var nere i stan förrut och då gick jag på denna fina tröjan i en blandning utav bomull och ull, så det är en VARM tröja!!
Jag älskar verkligen modet med skinnlapparna på armbågen, kan göra vilken enkel tröja grymt snygg!
Denna tröjan är köpt på Åhléns för 299 kr. Den fanns i färgerna ljusgrått, rött och marinblått och som ni ser så valde jag den marinblåa, TILLSLUT vill jag då tillägga! Jag testade alla färgerna i tre omgångar för att känna efter vilken som kändes bäst för mig och det slutade med att det blev den blåa.
Lite ovant att ha den på sig då det är en lite kortare modell, inget jag är van med direkt. Får se om jag kommer trivas i den. Man måste ju våga prova något nytt!







"Tänk på miljön- vädra gärna istället för tvätt" Vaddå? Får man inte tvätta nu längre?? Varför skriver dem ens så här? Haha, skrattade när jag fick syn på denna "tvättlapp" på tröjan.

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Orolig för min man!

Jag är själv hemma! Älskling är i Rudskogen i Norge och kör banrace med sin "monsterbil". Den har verkligen blivit häftig, spygrön och snabb är den!
Han åkte hemifrån 04:30, vilket var en liten liten anledning till att jag inte ville följa med. Sen är det inte jätte skoj att titta på bilar en hel dag. Men nu när jag sitter här och är orolig över hur det ska gå för honom och tankar som "kör han ur, välter han, går bilen sönder?" snurrar i hjärnan, så ångrar jag att jag inte är där på plats och ser vad som händer hela tiden! Lite dåligt samvete att jag inte föjde med!
Men nu är det som det är!

Jag ska ägna dagen åt att plugga men först ska jag ned till stan en liten sväng för att kika lite, hoppas man hittar något!

Dagens:
Jeansleggings Object, tröja Cubus, Scarf rut mfl.






Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dagens

Tänkte slänga in en dagens nu när jag för en gång skull sitter vid datorn, host! Haha.. känns som man inte gör något annat än att sitta vid datorn!

Jag läser Frida Fahrmans blogg och hon är en gudinna på att göra fina frisyrer. Denna frisyren gjorde jag efter att ha sett henne i den. Det är en fläta som jag gjort i underhåret och lagt över den över huvudet och sedan fäst (dolt) flätan med hårnålar på andra sidan huvudet. Jätte enkel och snygg vardagsfrisyr.







Fick invigt mina nya, supersnygga, jeans idag från Lindex. Dem är även sjukt sköna. Jag trodde aldrig att jeans kunde vara sköna, men dessa kan tydligen vara det! Jihoo..
Linnet är också ifrån Lindex, koftan är i från Gina Tricot och skorna från Eurosko.



Förresten, jag är nu inte längre ägare av plastpåsen, skinnjackan! Den är nu tillbakalämnad. Lika bra är det, vill ju inte gå runt i en likpåse!!!

Nu ska jag ta ur stickan med mobilabredbandet och lägga stickan i ett annat rum så att jag inte går ut mer på nätet och kanske riskerar att hamna här eller på facebook eller inne på någon blogg. För nu MÅSTE jag plugga, i alla fall fram till kl.21, för då börjar det bra på tvn.

Ännu en gång förresten! Jag stortrivs med gardinkappan. Varje gång jag kikar ut i mitt kök så blir jag glad. Älskar mitt kök just nu! Ännu finare är det nu när det har mörknat ned lite utanför så man kan ha lampan i fönstret tänt, mys i köket kan man säga!!! Så, ut med er och köp gardinkappa nu vettja!!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Minne som en guldfisk!

Kom på att jag glömde ju visa er min nya duk jag köpte idag, även denna är ifrån Hemtex för 49 kr.
Har sen tidigare gröna gardiner i vardagsrummet och så hittade jag denna enkla duk i ljuvlig grön nyans!
Helnöjd!







Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

VILL HA!

Är ute efter ett par höst/vinteskor och dessa skor är det jag vill ha, bla måste jag ju då tillägga. För det finns mycket fina skor ute i affärerna just nu. Helst av allt skulle jag vilja köpa allt, men det går ju inte!

Just dessa skor är från Lilsons och kostar 1299 kr.. Eurosko har ett par likadana för samma peng i märket Roots. Usch vad dyra dem är, men oj vad snygga! Nästa månad är det jag som köper dessa. Dem ska bli en i familjen!



Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Why?

Jag har lääänge varit ute efter en snygg skinnjacka. Redan förra året och säkert året där innan också, så letade jag efter en skinnjacka som satt bra. Hittade aldrig någon. I år har jag inte heller haft lyckan att hittat någon som suttit bra förrän idag! En skinnjacka från Veromoda. Den sitter helt okej på mig, den får mig inte att se ut som svampbob fyrkant. Jag blev nöjd och gick direkt till kassan och betalade 499 kr, bra pris för en jacka!

Nu när jag kommi hem så känns det inte så bra längre, varför? Jo jackan känns så himla fejk. Visst, den är fejk, det vet jag om men det behöver ju inte LYSA fejk om den. Den ser plastigare ut än en plastkasse ju för fasiken. Kan ju kanske förklara den billiga prislappen!?
Så nu vet jag inte om jag ska behålla den. När man äntligen, efter så många år, hittat en skinnjacka (plastjacka) som sitter bra utan att göra mig till en fyrkant, så ser den ut som en plastpåse, så less!
Ååå ännu ett i-landsproblem!







Det var lite svårt att fota jackan då man har en linslus till pissekatt :)

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Mera tyg!

PUH! Nu har jag städat klart hela lägenheten. Nu är det skinande rent här, eller ja, kanske inte helt skinande rent, men bättre än innan i alla fall!
Var nere i stan i morse och köpte mig en ny gardinkappa. Det är första gången jag har kappa. Vet inte vad jag tycker egentligen. Det är nog en vanesak då jag alltid, alltid haft panelgardiner! Men så tokigt tycker jag inte att det ser ut!
Gardinkappan är köpt på Hemtex och kostar ynka 199 kr.

Var även en sväng upp till Blomsterlandet och fick köpt mig nya blommor och krukor. Varför kan man aldrig bara köpa nya blommor? Varför ska man alltid få med sig nya krukor hem också? Det är precis som kläder, man tröttnar fort på det man har!
Köpte även ett hjärta av kvistar. Lite sött!















Både mamma och brorsan var med mig nere i stan. Vi åt frukost på Espresso House, mysigt!!

Köpte en till grej när jag var i stan, men tänkte visa er det lite senare. Vet inte om det är en keeper eller inte.. Får fundera på detta! Men ska visa er i alla fall!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Varning för känsliga läsare!

HJÄÄÄÄÄLP!!
Varför är älskling inte hemma när jag som mest behöver honom!?
Nu fick jag döda denna jäkeln helt själv, ååå HATAR verkligen spindlar.. Vilken pers att vakna upp till denna synen i köket! ALDRIG MER TACK!!



Nu är den iaf död. Usch vad äckligt!!!!!!!!!!!!!

Det sägs ju att finns det spindlar i huset när det är ett bra hus.. Nu känner jag att jag verkligen vill bo i ett dåligt hus! Ajöss med de små kräken!!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Pluggtime!

Nu ska jag sätta mig och plugga lite. Det går ju inte ha haft en självstudiedag utan att ha pluggat ett skit, eller hur!? Så nu är det dags, iaf fram till kl.21 då dem där norska hemmafruarna börjar och sedan kl.22 kommer ju det där programmet om Tylösand! Fin tv-kväll detta!

Det jag ska plugga på nu är tolkning av EKG. Vad säger ni, ser det lätt ut? Isf är ni grymma om ni tycker det! För detta är jävulskt svårt!!









Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Har verkligen varit ledig på min lediga dag!!

Oj vad lite plugg det blev idag då! Men dagen är inte slut än, kan kanske hinnas med några timmar ikväll..

Idag har jag varit ute på torp och gått en vända nere i stan..
På torp hittade jag inte mycket mer än ett par strumpbyxor på Lindex, men det får duga!



Testade även lite skor inne på Bianco. Testade bla. denna (bilden nedanför). Den andra skon jag testade såg typ likadan ut förrutom att sulan inte var taggig som denna. Nackdelen med dessa som jag visar här är att dem är mjuka, så dem klackar inte när man går med dem som dem andra gjorde.
Skit snygga var båda skorna! Kostar 1100 kr. Men jag kunde inte riktigt bestämma mig om jag ville ha dem så mycket så att jag betalar 1100 kr för dem.. Får fundera över natten.
Det häftiga med båda dessa skor är att dem har dragkedan enda ned på klacken. Lite häftig detalj faktiskt. Ser dessutom jätte små ut på foten!



Dagens:
Jeanskjol och kavaj Veromoda, tröja Cubus, skor Converse




Jag vill rekommendera en as grym mascara, nämligen Isadoras Wigwham. As bra är den verkligen!!
Min favorit är egentligen Loréal Telescopic carbon black. Brukar aldrig hitta någon som är bättre än den, återgår alltid till den. Men nu har jag hittat en som jag tycker är ungefär lika bra. Roligt!








Nu ska jag alldeles strax börja med maten..

Kram!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledigt!

Godmorgon!
Ställde klockan på kl.8 men när mobilen pep så var jag för trött för att gå upp då så jag ställde larmet på nytt och kl.8:45 klev jag upp, mycket mycket piggare!
Härligt med ledighet!!!

Det första jag gjorde när jag klev upp var att greja med håret.. Blev inbakade flätor på båda sidor om huvudet och så slängde jag ihop de båda flätorna i en krumellur baktill.. Inte det snyggaste, men tror att det funkar!





Nu ska jag äta frukost och sen ned till banken.. sen får vi se vad dagen erbjuder förrutom plugg!

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hårfunderingar

Jag sitter och funderar på om man kanske ska klippa lugg.. Vad tycker ni?
Tycker jag har världens tråkigaste hår/frisyr.. skulle vart kul att förnya sig. Är för feg att klippa av längden, men en lugg? Luggen kan man ju trolla bort med fläta eller twist, dock med mycket spray, när man inte vill ha den nere en dag! Variation är kul!!

Vad tycker ni? Klippa lugg eller inte?

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Shoppat!

Sådär... Senaste inköpet, jeans (Lindex)och tröja (Cubus).







Nu känner jag att jag har en ganska så bra höstgarderob. Det enda som jag ska titta efter nu är en snygg vardagsklänning och ett par skor (Vet exakt vilka, kostar dock en del!). Sedan är jag nog ganska nöjd!
Säger jag nu ja, man hittar alltid kläder man vill ha, även om man tycker att man har tillräckligt nu så har man inte det om några dagar då allt redan är använt mer än en gång. Då blir ju dem kläderna gamla!? Typiskt!
Just det, måste ju ha en ny vinterjacka också!

Vilket i-landsproblem! Men håller ni inte med mig tjejer om att kläderna känns gamla då man fått använt dem någon enstaka gång?

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Träning i sensommarvärme!

Oj vilken sensommarkväll! Det är 18 grader just nu, härligt!
Var väldigt varmt att springa förrut efter skolan, det var nästan som sommarvärme faktiskt.
Lite hårt var det att springa idag, benen kändes väldigt trötta på något sätt som jag inte känt tidigare, precis som mjölksyra bara efter någon km, inte kul! Men jag stannade och stretchade lite och efter det kändes det genast mycket bättre.
Tog samma runda som jag gjorde här senast nämligen till friskis och svettis på sörvik och sedan upp för backen vid blåkulla till kurveröd och sedan kurverödleden till skogslyckan. Här stannade jag. När jag ändå springer förbi mamma och pappa kan jag ju lika gärna säga hej så det gjorde jag. Stannade där och tjötade lite i drygt 30 min och sedan sprang jag vidare hem igen.
Jag pausade klockan när jag var hos mamma och pappa, så sträckan idag tog mig sammanlagt 56 min att springa, precis som förra gången. Jag kände inte att jag hade mer att ge i den värmen som var! 56 min för 1 mil är jag faktiskt nöjd med. Sprang ju Midnattsloppet på 57 min och redan då var jag nöjd!!





Det som är det bästa med träning är duschen efteråt. Det är aldrig lika gott att duscha som efter träning, den är himmelsk! Det är nästan tanken på duschen efteråt som gör att jag tränar vissa dagar. Haha...

Imorgon när jag ändå är ledig så ska jag ta Nisses bil till Vindsvalan och springa 3 varv tänkte jag, 3x4 km. 12 km skall jag försöka mig på. Jag brukar vara ganska så seg efter bara 2 varv! Den banan är ganska så kuperad med hyffsat branta backar. Ena hållet är djävulsk att springa medan resten av banan är ganska så bra...
Jag har kommit in i en fas nu där jag verkligen vill träna, kanske pga att vågen visade 1 kg extra här i helgen. Hatar min mage just nu!!! Nu jävlar, det irriterande kilot skall bort och förhoppningsvis 2 till! Jag har tyvärr ätit godis, men i mindre mängd. Istället för två rader choklad från en 200 grams chokladkaka så tar jag 2 rutor. Jag känner mig själv, jag kan inte avstå från chokladen, det går bara inte. Men minskar jag mängden så är det ju bättre, eller hur!? Avstår jag från choklad helt och hållet så lämnar Nisse säkert mig för jag lär bli en riktig bitch!! Så det är pga honom som jag äter choklad :) Bra att ha något att skylla på!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Underbara tisdag!

Hej på er!

Sitter i skrivandets stund på tåget påväg hem. Slutade tidigt idag, strax innan kl.10. Egentligen skulle vi gått till 11:30, men vi var klara innan, sweet!
Idag hade vi en praktisk lektion där vi skulle få testa på kärlultraljud. Vi skulle titta på och mäta flödet i halskärlen, dvs Carotis communis som delar sig i en carotis externa och en carotis interna och så skulle vi titta på vertebralis. Carotis externa försörjer ansiktet med blod och carotis interna försörjer hjärnan med blod. Det var mycket enklare med kärlultraljud än det var med hjärtultraljud får jag säga. Här var inte allt tvärtom på bilden som det är med hjärtultraljud.
Nu längtar jag efter att få börja min praktik på Sahlgrenska för första veckan ska jag vara på just kärl och lära mig kärlultraljud, KUL!

Nu är jag ledig fram till fredag. Så jäkla gött! Men måste tyvärr plugga, massor! Så egentligen blir det ju ingen ledighet. Men slipper iaf att åka ned till Gbg, kan vakna när jag vill :)

Jag tog medvetet ett senare tåg hem då jag ville kolla lite i affärer eftersom jag fick mitt csn idag och det går ju inte att ha så mycket pengar på kontot inte, det måste ju spenderas med en gång! Nej då, men det var så att jag hade sett ett par jeans (Jag som inte ens gillar jeans!? Hur går detta ihop?) i nya veckorevyn ifrån Lindex. Brukar inte falla så för jeans men dessa var perfekta enligt mig. Perfekt färg och allt! Så jag testade dem och de satt som ett smäck, PANG, så blev det ett köp! Så nu är jag ett par jeans rikare!
Jag kom även på att jag har lite av en brist på tröjor hemma så jag var ju tvungen att även köpa en tröja nu när jag köpt jeansen. Köpte tröjan inne på Cubus eftersom jag hade en rabattkupong på 20 % där inne, inte helt fel!



Ni får se senare hur kläderna ser ut!

Nu ska jag sätta mig och plugga resten av tågresan hem. Sen när jag kommer hem ska jag ta mig en löprunda i min nya löpartröja. Skall se om jag möjligtvis kan springa senaste stäckan något lite snabbare än 56 min! Efter det blir det nog att jag gör ett inlägg om dagens inköp och sedan fortsätta plugga tills älskling kommer hem från jobbet! Hoppas jag håller detta schema nu, jag brukar inte vara världsbäst på det, pluggandet är det som brukar "glömmas bort", tyvärr!

Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndagens utflykt

Idag har det varit en riktig familjedag. Idag åkte vi till Åleslån/Herrestadsfjället. Det var en sån där familjedag/friluftsdag där idag. Massa familjer var där och jag kan lova er att jag och brorsan var äldst av alla barnen som var med sina föräldrar där idag! Ingen av dem andra barnen var över 1 meter.
Men det var ändå en mysig dag tycker jag.
Man fick grilla korv, åka kanot, äta bulle etc.. Det var riktigt längesen jag var ute och strosade i naturen på det sättet, uppfriskande!
Just det, man fick även hälsa på Skogs-mulle och åka linbana.. haha, vilket jag inte gjorde!













































Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagens utflykt

NU verkar dator/internet funka som vanligt igen.. Fick bara byta plats på datorn. Nätet verkar inte funka så bra i köket, men i vardagsrummet funkar det finfint!
Fint..

Nu ska vi se..
Jo, gårdagen var fantastisk, egentligen med STORA BOKSTÄVER, men vad fan!?
Dagen började med en JÄTTE HÄRLIG morgonlöpning, ååå vädret var så himla skönt igår morse. Att springa så man kan se havet då det är sol och blå himmel är ju så nice! Det gör det hela så mycket lättare!!
Efter träningen åt jag frukost, hann plugga i si så där 30 min (usch vad lite! Inte alls meningen att det skulle bli så lite!). Efter det så ringde Nisses kompis Lukas och frågade om vi ville med han och Anna till Tanumstrand och kika inne på sportshopen. De har just nu 50 % på reapriset. Total utförsäljning.
Allihopa kom ut med varsin påse!

Jag köpte mig två stycken löpartröjor, en långärmad och en kortärmad i märket Craft. Haha, egentligen är det löjligt, de hade fina löpartröjor i andra märken men dem tittade jag inte ens på. Jag har verkligen ställt in mig på att jag SKA HA Craft när jag tränar, inget annat funkar! Löjligt egentligen, men älskar verkligen Craftkläderna, så jäkla snygga och BRA!
Det bästa med detta köpet var att jag endast fick betala 199 kr för bägge tröjorna. Helt sjukt billigt pris för två crafttröjor!

Hittade även en vinterjacka jag tyckte var skitsnygg. Fanns i alla olika färger, fastnade framförallt för en lila och en röd. Kostat 1300 kr och nu halva det priset nämligen 650 kr, skit bra pris! Jag testade dem, bestämde mig tillslut för en röd. Då gick knappen sönder på den. Jag gick och hämtade en annan i samma strl och även den knappen gick sönder. Så då kände jag att kvalitén på jackan inte är den bästa och då köpte jag den inte. Synd att knapparna gick sönder för det var en jäkligt fin jacka för endast 650 kr, ingenting för en vinterjacka som den!

Efter att vi handlat klart inne på sportshopen drog vi in till Grebbestad och åt på en restaurang alldeles vid vattnet. Jag och Nisse tog grillad fläskytterfilé med beasås och pommes. Så himla gott!
Jag blev verkligen mätt och belåten :)

Det avr verkligen en perfekt lördags dag igår, utan tvekan!!

Här kommer lite bilder från gårdagens utflykt:







Lukas och Anna var bara för tre dagar sedan och hämtade denna lilla sötsaken! Zena heter hon.
Egentligen är schäferhundar den fulaste hundrasen enligt mig, men valparna är det absolut inget fel på. Herregud vad hon är söt. Tassarna och öronen är oproportioneliga jämfört med resten av kroppen. Så otroligt sött!

















Shoppingen:










Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skit också!

Ååååå internet cp:ar sig, eller så är det min dator, jag vet inte! Men det blir inga bilder på utflykten idag iaf. Får se om dator/internet mår bättre imorgon!

Varför kan aldrig datorer göra som en själv vill!?

Något jag verkligen hatar är datorer som strular! Det driver mig till vansinne!!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helg!

Hejsan!
Nu var det några dagar sen jag skrev några rader här.. Dåligt av mig, men jag en jäkligt bra anledning!
Jag går i skolan fram till kl.16, är inte hemma förrän kl.18. Då ska man äta och sen träna eller plugga och sen är det dags att lägga sig för att återigen gå upp runt 5-tiden för en ny dag i skolan. Så datan hinns liksom inte med oftast! Men helgerna har jag tid (egentligen inte, det är ju då man ska plugga) så nu skriver jag!

Denna veckan har varit väldigt jobbig i skolan. Gått igenom allt från hjärtultraljud till EKG. Inte lite man ska kunna! Har lånat lite böcker om detta så hoppas att alla frågetecken jag haft under veckan blir till en "Aha"-upplevelse under denna helg. Hoppas verkligen att poletten trillar ned, för just nu är den låååångt upp! Känner mig lite av ett pucko när man inte alls hänger med vad de sagt på föreläsningarna. Lite klarare blev det under senare delen av veckan, men långt ifårn helt klart!

Mitt största handikapp när det gäller hjärtultraljud är min svårighet för vänster och höger. Det är nämligen så att på hjärtultraljud är allt omvänt. Det som är vänster är egentligen höger och tvärtom. Men det är inte allt! Hela bilden är uppochned också, så det är inte alls lätt att veta var man är i hjärtat på bilden när man letar sig runt! USCH, känns som man aldrig kommer lära sig detta. Men det kommer jag, men det tar sin tid! Snart praktik och då ska jag fråga, fråga, fråga!!

Nu ska jag sätta mig och plugga i några timmar, sen bär det av till Tanumstrand för att titta på kläder i sportshopen där. De stänger inför vintern och då har de 70 % på allt. Hoppas man hittar en snygg löpartröja, långärmad sådan!

Förresten, känner mig helt mör i hela kroppen. Stod upp strax inna kl.10 i morse, strax efter det var jag ute och sprang 1 timme i ca 1 mil (kanske något längre, kändes det som iaf!). Sprang från mig vid rimnersvallen, längs strömstadsvägen, förbi friskis och svettis vid sörvik (varvet), upp för den låååånga backen till Kurveröd, från kurveröd sprang jag ned jämsides med fårhagen, förbi skogslyckan och nedför vid ramneröds kyrkogård och sedan edingsvägen hem. Skit seg i hela kroppen nu. Men skönt var det, jätte härligt väder. Halvkallt men ändå varmt (eftersom jag var varm).

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()