På g...

Gott Nytt År på er! Hoppas det nya året blir suveränt!!
Snart kommer skjutsen (läs pappa!) som ska ta oss till nyårsfesten...




Hade tänkt ha en annan klänning, men den kändes lite väl mycket. Så det fick bli denna enkla gamla (använd 2 ggr tidigare!) blåsan från Zara...


Har aldrig hållt på så här mycket med mitt hår som idag! Tog mig mellan 1,5-2 h bara att platta hela håret och sedan locka det lite längst ned. Herregud, orka hålla på så här varje dag, om någon nu gör sånt varje dag! FY!!


Sminkningen är olika nyanser av brunt med glitter eyeliner...




Puss & Kram


In i dimman med er!
Ses där!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nyårsafton

Gott nytt år på er, eller kan man säga det innan klockan slagit 24:00??

Den rosa skumpan står på kylning inför kvällens festligheter.. Skumpa är det kanske inte, mousserande rosé är det om jag ska vara riktigt ärlig! Ville haft en annan flaska egentligen, som var mycket mycket finare, mycket mer rosa utanpå, men kostade alldeles för mycket tyckte jag, jag som inte ens gillar mousserande viner! Den kostade iaf 189 kr tror jag det var, medans denna kostade mig 45 kr. Men fick iaf min rosa skumpa.. Förra nyår glömde jag helt av att köpa skumpa för att skåla in det nya året, då fick vi snylta på våra vänners champagne ist, men detta året är jag väl förberedd :)



De äckliga smirnoff ice bakom är inte mina, usch.. Hur kan man dricka sån äcklig blaska? De är Nisses, som heller aldrig brukar dricka smirnoff, men denna gång ville han tydligen ha några...

Nu ska jag gå och färga håret, nu ska utväxten väck! Drar mig verkligen för att färga håret, det är ju så fruktansvärt jobbigt! Varför ska jag ha hår för typ 3 personer för??
Efter hårfärgningen blir det att göra sig iordning för nyårsmiddag hemma hos mor och far. Bra att få lite mat i magen innan man går på fest!

Ha en bra nyår kära ni!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

H&M Spring season 2010

Fick hem H&M-katalogen igår och jisses vad mycket fint! H&M blir bara bättre och bättre i mina ögon, jag var och är faktiskt inget jätte stort fan av H&M, men nu till sommaren så kommer jag nog ha en hel del därifrån, mycket mycket fint!
Har skrivit upp en del som jag tänker skicka efter, bl.a skrev jag upp de jäkla snygga träskorna. Men de kan jag stryka från listan för dem är redan mina! De hade fått in dem på H&M på torp, så då slog jag till direkt och köpte med mig dem hem, så nu är dem mina! Skit snygga och jätte bekväma är dem! Känns dock lite konstigt att köpa sommarskor i december, hur ska jag kunna hålla mig ända till sommaren tills jag får använda dem, detta blir en svår utmaning!





Ursäkta de fula tårna som sticker fram där... med slitet nagellack på! Usch!


Funderar på att bl.a. skicka efter:
Skitsnyggt halsband till brunbränd hud! Finns även en fin ring som går i samma färger...


Tyckte denna klänningen var väldigt söt och lite smårolig...

Denna färgen eller i vit??

Fanns väldigt fina byxor, chinos och jeansshorts, men byxor är bättre att prova i butik!

Vill ha allt!! Men får nöja mig med att skicka efter en bråkdel.. Får ju inte glömma att spara lite pengar till Londonresan i februari, DÄR kan man ju shoppa en hel del har jag hört från säkra källor!!

Imorgon är det nyårsafton! Ska ni göra något kul?
Min rosa champagne står på kylning inför morgondagen :)

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (7) Trackbacks ()

Pulkaåkning

Ojojoj vilken fartfylld dag det varit! Åkt pulka hela förmiddagen med mina två små kusiner. Det gick som bare den... Vi åkte mest på en sån där madrass och den går FORT vill jag lova! Brorsan var också med och åkte pulka, det var skit kul verkligen.

Mitt i åkandet gjorde vi en liten paus för att äta korv med bröd och dricka varm choklad.. Det var nog faktiskt det bästa!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hon har vågor i sitt hår...

Go´kväll!

Det har varit en fullspäckad dag idag med både fika med kusinen och middag hos farmor och farfar.. Nu är magen mätt och belåten kan man säga. Blir fullt ös imorgon på gymmet för att försöka få bort allt det jag ätit idag! Men, det är jullov och då får man "unna" sig :)

Jag har ju gjort "reklam" för att jag gillar Body shops serie Cranberry joy och detta hade kusinen sett så jag fick hennes nästan helt oanvända body butter i just doften cranberry joy. Tack så hemskt mycket Malin! Tycker den luktar så himla gott! Men smaken är som baken som man brukar säga! Något mer du inte gillar som jag kan ta över? Så säg bara till... haha..

Testade min nya vågtång idag (gjorde bara för att testa, la alltså inte ned någon energi alls på att det skulle bli snyggt) och jäklar vad det blev vågigt. Den var väldigt lätt att använda till skillnad från andra tänger jag har, äntligen! Nisse tyckte dock det såg konstigt ut, rak lugg och vågigt hår. Jag ser nu på kamerabilderna jag tog att det ser faktiskt riktigt skumt ut! Så luggen får jag nog göra något åt när jag vågar håret, för den kan nog inte vara nere...
Har ni några ideér? Kom gärna med dem!




HAHAHAHAHAHAHAHAHA... som jag har skrattat åt denna bilden! Hur F*N ser jag ut???
Jag bjuder på denna "goingen"...



Nu blir det natten för mig för imorgon bitti ska jag ut och åka pulka med mina två småttingar till kusiner, då behövs det energi!

Godnatt!
Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Wave Maker

Godmorgon!

Tog mig en kvällspromenad igår för att hämta hem den nya familjemedlemen till mina tänger.. En väldigt snäll vän till mig fixa den för endast 250 kr, hur billigt och bra var inte det?? Tack ännu en gång snälla du!!

Får se om jag hinner inviga den idag, annars så blir det på nyår så klart..





Jag ska strax iväg för en snabbis till torp, skall köpa hårfärg, kan inte gå runt med en utväxt på detta viset! Efter det så jag fika på stan med min kusin Malin och hennes ursöta son, mysigt det ska bli och kul att träffa dem! Senare i eftermiddag blir det middag hos min farmor och farfar, så det blir tyvärr ingen träning för mig idag, men gott är det för min träningsvärk från skidåkningen igår är inte att leka med, så idag blir det vila!
Fullt upp idag med andra ord, härligt..

Nu måste jag skynda mig!
Ha en bra dag, puss & kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ute i skidspåren

Hej!
Haft en kall familjedag uppe på Bjursjön i skidspåren.. Mamma, pappa och brorsan fick stå ut med mig idag, i hela 1,2 mil.. Stackars dem! haha... Det var toklängesen jag åkte längdskidor. Har alltid tyckt det vart as tråkigt, gillar mycket mycket mer att åka utför. Men var ska man åka utför här i Uddevalla?
Det var roligare än jag trodde jag skulle tycka! Skit bra träning! Har känningar i ljumskar, armar och magmusklerna redan nu.. Undra hur det kommer att kännas imorgon!?





Underställ, fleecetröja och träningsbyxor + träningsjacka.. Pappa har lärt mig att man ska ha tre lager på överkroppen, så det är bara att lyda honom!



Brorsan med hans splitter nya skidor, stavar, skidskor och kläder. Väldigt fint!



Haha, inte den bästa bilden på pappsen. Ser lite sammanbiten ut där!


Fint vinterlandskap längs hela vägen!



Jag in action...


Efter 4 km blev det en liten paus som bestod i varsin clementin..


Strax innan denna bilden togs så ramlade jag. Stillastående och på plan mark! Hur är det möjligt?


Redo att köra de sista 4 km...



Haha... fint med isbildning i luggen..


Nä just det! Det gäller att passa sig, för skidåkare blir GALNA om man går i spåren!!


Som vanligt så vill inte mamma vara med på kort, så det blev bara bilder på oss andra, tyvärr..
Men hon får istället agera fotograf då jag är i farten, det är ju iofs ett bra jobb!

Nu ska vi snart laga tacos och kolla på någon film... Efter det ska vi spela donkey kong på wii:t. Får bli en myskväll idag!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Första semlan

Godmorgon!
Igår fick jag äntligen ätit min semla, så god! Den tränade jag bort ordentligt igår på spinningen och core, härligt!
Idag blir det mer träning. Om någon timme ska jag med min familj och åka längdskidor på Bjursjön. Ska bli jätte roligt! Hoppas jag kommer ihåg att ta med kameran, så bjuder jag på några fina vinterbilder senare...
Ikväll blir det även gymmet, får nog passa på att träna idag för imorgon kommer jag nog ha en sjuhelsikes träningsvärk i höfterna skulle jag tro, efter längdåkningen!



Ni som inte vet vad semla med hetvägg är så är det semla med varm mjölk, super duper gott! Mycket godare än att äta semlan som den är, jag lovar er!


Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shoppat på rean

Jag har fått shoppat på rean lite... Helst skulle jag velat ut till torp och kollat vad de rear inne på scorett och bianco, även på veromoda, pondus, H&M och Gina Tricot.. Men det är ingen som vill åka med mig dit eftersom det verkar vara kaos där ute, har vi hört från personer som vart där!
Får väl nöja mig med detta som jag köpt i stan och spara pengarna till Londonresan istället :)
Hittar ändå aldrig något "vettigt" på rean, känns som att det bara är skit som de rear ut...

En enkel bas T-shirt från Lindex, 50 kr.. Vilket kap! Ett par (rosa/gula blommor på) trosor för 30 kr, Lindex, de tre andra köpte jag på ordinariepris på Åhléns.



Halsband och örhängen från Kicks, 70 % på dessa. Sammanlagt gav jag 42 kr..



Nu ska jag äta semla.. mumsigt!
Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Luggen är fixad

Hej!
Fixade till luggen imorse hos salongen Shortcut.. Den hade blivit alldeles för lång, kunde knappt se något då man hade mössan på sig som tryckte ner den över ögonen.. Och så kan man ju inte ha det! Nu ser jag ut iaf, känns bra...

Efter klippningen var jag en sväng på stan (idag igen!), köpte semlor som jag inte fick köpt igår! Att köpa semla på annandag jul har alltid varit en tradition, men igår hade de fanimej inga semlor. Jag blev förbannad! Varför bryta en tradition för? Men idag fick jag min semla, den står i kylskåpet och väntar på att få lägga sig i min mage, MUMS!. Semla med hetvägg är ju det godaste som finns, eller vad säger ni?

Nu sitter jag i soffan iklädd min rosa ursköna mysdress med datorn i knät.. Väntar på att klockan ska gå framåt. Ska ned och träna sen ikväll, så segt när man inte vet vad man ska göra innan dess. Då vill man bara att klockan ska bli träningsdags :)




Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Juldagen

Juldagen är här, eller rättare sagt snart förbi!
Idag var vi på julmiddag hos Nisses föräldrar.. Det blev god mat, trevligt sällskap och klappar i massor. Tack så hemskt mycket för allt fint:)

Här kommer bilder på det jag fick i julklapp!!
Man kan säga att det var duschcremens, parfymernas och spelens jul detta år...



Jag & Nisse fick en köksmatta ihop








Luktar som hallonte, hur god som helst!
















En annan grej jag och Nisse fick ihop var en sån här.. Nu ska här bakas bröd!
Kul att få saker ihop tyckte jag!




I denna hög ligger det Två stycken jätte söta bordstabletter med vita blommor i ena hörnet, pyjamas, choklad, solunderlägg, pengar och tvål + läppbalsam från The Body Shop i doften cranberry joy, samma som jag har i både duschcreme och bodybutter, gott gott!



Nu ska vi göra oss iordning för lite bio, det blir Narnia premiären ikväll.. Vi skippar nog utgång idag och sitter hemma och spelar spel och tar oss några glas vin. Gå ut denna helg är egentligen jäkligt dumt för alla andra går ut också, det brukar sluta med att man står och köar hela kvällen, inte värt det alls!

Men ni som ska ut, ha så kul!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Merry X-mas

Ååå vilken mysig julafton det blev igår!
Mycket mat, kärlek och julklappar!
Älskar er familjen och tack för allt!

Familjens julgran med klappar under



Goda julbordet, mycket gott!
Mätt blev man verkligen, speciellt Nisse!


I väntan på att få ta utav maten. Varmt i köket vilket syns...


Nisse blev riktigt knäckt utav julmaten!



Efter maten var det lite tid över så då blev det egobilder!




Familjen har tagit hand om mormors fågel Jocke. Han är heltokig! Tam som attan.. och jag är livrädd!!




Innan julklappsutdelningen åt vi ris ala malta. Det bästa på hela julen typ! GOTT med mammas hemmagjorda gröt..


Efter ris ala maltan kom tomten med massa paket...



Visar er senare vad som låg i mina klappar..
Nu ska vi göra oss iordning för om några timmar ska vi vara ute hos Nisses familj och äta julmat...

Ha en bra Juldag! Skrives senare
...

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Julafton

Godjul på er allihopa!

Skall alldeles strax iväg till mamma, pappa och brorsan och fira jul. Vi ska vara där lagom till Kalle Anka börjar. Sen blir det god mat och ikväll kommer förhoppningsvis tomten :)
Tomten kom till Tuffs i morse redan.. Jag och Nisse delar varandras julklappar ikväll.. spännande!
Tuffs fick en jätte ful leksak, ny matskål och godis (Tasty balls- köpte dem enbart för namnet! hahaha...)
Hoppas ni får en kanon jul!
Jag var nere på julspinning imorse kl.10, 1 h fullt ös till julmusik, kunde inte bli en bättre start på denna julafton! Nu kan jag med gott samvete vräka i mig god julmat, mums!









Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Christmas tree

Nu är det verkligen jul hemma hos oss!
Nu är alla tomtar uppsatta som jag vill ha uppe... Granen är pyntad. Fick pynta så gott det gick, grenarna är lite söndriga så var man inte försiktig så hade man grenen i handen, haha.. Så nu vågar jag inte pilla mer på den!

Sovrum:








Vardagsrum:












Kök:




Hallgolv:


Ha en mysig uppesittarkväll!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Dan före dopparedan

Hej alla söta!

Idag är det dan före dopparedan, julafton imorgon redan! Det var ju inte längesen jag fyllde år, 1 dec, december har verkligen gått fort...
Julafton kommer bli både mysig och hemsk på samma gång. Första året som vi firar jul utan mormor och det kommer verkligen kännas sorgligt, det kommer nog fällas både en och två tårar hemma imorgon, det har börjat lite idag redan! Fy vad jobbigt det är att fira högtider utan mormor och morfar!!! Men vi får göra det bästa av situationen, försöka iaf!

Mötte upp mamma i stan kl.10 idag, hon skulle kika på lite julklappar i sista minut och jag skulle hämta min tröja som jag la undan igår på Veromoda. Jag tror att jag är inne på Veromoda lite väl ofta, för tjejen i kassan kom ihåg mig sen igår att jag hade lagt undan tröjan, jag behövde inte ens säga att jag skulle hämta den, hon gick och hämtade den iaf. Haha..
Ville som sagt egentligen haft tröjan i rött men fanns inte i min strl, så då fick det bli den ljusblåa. Men jag tror att den ljusblåa blir mer användbar än den röda, rött hade känts så julaktigt så det hade nog gjort att jag inte hade velat använda den när julhelgerna är över! Ljusblått är ju väldigt fint till jeans, så detta blir kanon bra! :) 200 kr fick jag ge för den, billigt och bra!




Efter stan åt jag och Nisse grötfrukost. Gott gott! Sen började jag sätta upp lite fler tomtar, dock inte alla för det hade nästan sett ut som om jag hade ägt en tomteaffär då, inte snyggt. Men nu är det lagom med tomtar här, mys! Nu är det bara granen som skall pyntas, skall ned till källaren och hämta upp den efter detta inlägg.

Förresten, jag testade på Bodyattack igår. Jäklar vad jobbigt det var. Fötterna var igång HELA tiden!! Var helt slut. Man ska nog inte köra både Core, Step och sen Bodyttack, bodyattack räcker gott och väl!
Ikväll blir det nog ingen träning, har träningsvärk i vadmusklerna så det skriker om det! Så ikväll vilar jag, men imorgon kl.10 på Julaftons morgon då ska jag ned på spinning i 1 h. Jag kan med gott samvete äta massvis av ris ala malta efteråt, härligt!!

Ha en bra dag!
Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jullov

Idag är första dagen på mitt jullov.. Börjar skolan/praktiken igen den
10 januari. Skit skönt!!



Dagens: Jeansklänning Veromoda, halsband Fjordfestivalen.
Körde med uppsatt lugg idag. Den börjar bli lite väl lång för att kunna ha mössa, så den fick vara uppe idag.

Idag ställde jag klockan för att se på julkalendern, fan va den är bra, tycker ni inte? Den är bland de bästa de kört. Andra som jag har tyckt om är mysteriet på greveholm och pelle svanslös.
Kl.11 mötte jag upp mamma för en liten tur på stan. Där fick jag köpt sista julklappen, mammas. Fick lämna henne en liten stund för att gå och köpa den :) Tyvärr vet hon vilken affär jag köpt den i (påsen) men inte VAD det är. Hoppas hon blir glad min lilla mamsing...
Lade undan en tröja på veromoda, får hämta den när csn kommit in imorgon :) Hade velat ha den i en annan färg men den var tyvärr slut i min strl så jag fick nöja mig med denna, visar er imorgon när jag fått hem den, jätte söt verkligen!

Nu ska jag julstäda lite innan min vän Anna kommer och hämtar mig för lite träning. Idag blir det core (30 min), step (30 min) och body attack (60 min)/spinning puls (50 min). Vet inte än om jag ska köra body attack, har aldrig gjort det tidigare och skulle väldigt gärna vilja testa det, men känns tungt att testa ngt själv första gången. Spinningen är ju jäkligt kul men kanske ändå får tuffa till mig och gå till body attacken själv. Om man inte fjäskar med Anna om hon kan följa med mig, men troligtvis inte med hennes onda knä.. Får se, får se...
Har lite träningsvärk sen bodycombaten igår, främst i rumpan efter allt sparkande.. Men ska allt kunna träna idag också :)

Nu kom Nisse precis hem, han har gått på "jullov" idag också.. Jippi!!

Slänger in bilder på mig och min favorit... Sötnosen! Bilderna togs i helgen.








Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man kan ha det sämre...

Herregud att man kan ha sån tur! Så överlyckliga är vi just nu!
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :)



Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()

Lördag

Hej!

Vaknade upp till snöfall, härlig start på lördagen. Dock hade jag ett sjuhelsikes morgonhumör, vet inte alls vart det kom ifrån...

Vi har varit på julklappsjakt i dag på "folktomma" torp.. Typ ALLA andra var där också, just idag! Men vi kom iaf hem med det vi skulle ha plus ett träningslinne till mig, 75 kr på rean på Intersport, skit bra att handla träningskläder på rean!
Nu blir det middag, baconinlindad fläskfilé med fetaost, cocktailtomater med fetaost och till detta blir det hemmagjord potatisgratäng med purjolök. GOTT GOTT GOTT så här på lördagskvällen!
Kl.19:30 sitter jag bänkad framför tvn, då kommer Grinchen. Den bästa julfilmen av dem alla (delad förstaplats med Ett päron till farsa firar jul)...

Har tjuvstartat lite på julen.. Gjorde iordning julskinkan igår, så i morse blev det julskinkssmörgås till frukost :)






Puss och kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lovely sneakers

Åå vad fina sneakers ifrån Diesel. Dem kan bli mina (och dina) för 1095 kr, nja. Det är mycket pengar som man kan göra massa annat skoj för, men jössös vad perfekta sneakers! De bästa skorna är sneakers, har man inga så ska man införskaffa sig några. Sjukt bekvämt och för det mesta jäkligt snyggt och avslappnat...
Dessa hetingar är ifrån Nelly.



Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Trött av att jobba

Heeeeej!

Å vad trött man blir utav att praktisera! Men jag ska inte klaga, får ju iaf vara här i Uddevalla, slipper ju det förbaskade pendlandet!
Idag har jag fått gjort lite mer på praktiken, fått hjälpa till med hjärtscintigrafier och fått sätta nål. Har gått jätte bra. Men mycket dö-tid är det eftersom det är mest gamma-kameran som gör allt jobb, kanske därför man blir lite trött...



Fick precis ett meddelande på facebook av en urgullig tjej (vågar inte nämna hennes namn, ifall hon inte vill vara med här!) att hon kanske kan fixa mig OBH Nordica vågtången som jag har med på min önskelista, lite billigare. Hade ju varit kanon. Hoppas hoppas!! Får besked på torsdag.. Så jag får nog stryka vågtången från listan, iaf så länge! Bara så ni vet :)

Nu ska jag försöka plugga lite.. Försöka!!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min önskelista

Jag är helt förälskad i min nya shower gel och body butter från Bodyshop i doften cranberry joy. Längtar tills dagens dusch endast för att få smeta in mig med den gudomliga doften!
Jag fick med en broschyr när jag handlade inne på Bodyshop, där i fanns massor av olika ihopsättningar man kan köpa, tex. till julen. Då slog det mig ju att jag faktiskt kan önska mig mer produkter där ifrån, hellre få än att köpa själv, med tanke på priset där inne!

Så här kommer min önskelista hos Bodyshop:


Dreams unlimited, large gift box 435 kr. Body wash 200 ml, body lotion 200 ml och EdP 50 ml.


Mini shower collection 175 kr. 5x60 ml.


Almond oil hand softening trio 295 kr. Conditioning hand wash 250 ml, daily hand and nail cream 250 ml och rescue treatment 100 ml.


Coconut cube 95 kr. Shower cream 60 ml, body lotion 60 ml och white ultra fine bath lily.


Rasberry ripple bath ond shower gel 85 kr.

Förrutom detta så önskar jag mig

  • pengar (behövs till Londonresan i februari)
  • ny köksmatta
  • presentkort (veromoda, åhléns, hela torp etc...)
  • Flanell pyjamas
  • Vågtång- OBH Nordica Artist Wave Maker (300-400 kr)

Har lagt upp allt utan någon som helst rangordning...

Vad önskar ni er i julklapp?

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (3) Trackbacks ()

Yummy

Rocky road som jag gjorde igår blev super duper smaskens!
Rekommenderar er verkligen att göra rocky road, himelskt gott...




Om jag gör dem igen så ska jag nog utesluta marshmallowsen. Nisse gillar marshmallows, inte jag, men det är ju jag som bakar och den som bakar bestämmer, eller hur!? :)

Nu blir det en kopp hallonte och en rocky road. Struntar i dagens träning, har ju faktiskt varit sjuk och är fortfarande lite förkyld, dock mycket mindre förkyld, det är ju ett gott tecken. Men idag blir det alltså vilodag och så kör vi på för fulla muggar imorgon och resten av veckan! Imorgon är det förresten Zumba igen som gäller, och innan det, spinning med pulsband, taggad till tusen för den kommande veckans träning!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cranberry joy

Igår när jag och familjen var på gammeldagsjul i stan så var jag inne en snabbis på Body Shop. Är väldigt sällan där för den anledningen att det är dyrt och svårt att välja när man väl vill ha något. Allt luktar ju så himla gott!

Jag fick ju lite pengar när jag fyllde år och då tänkte jag att jag kunde unna mig något gott ifrån Body shop, något lyxigt som bara jag kan använda.
Jag luktade på typ allt där inne och tillslut fick jag syn på denna lukt, cranberry joy. Det är limited edition produkter som bara finns i år. Luktar verkligen jätte gott!
Köpte mig ett paket som bestod av bodybutter och bath- och shower gel, kostade 270 kr. Lyxförpackningar!





Ska ta med mig dessa till gymmet sen. Gott det kommer lukta om mig då :) Mumma...!
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Rocky road

Underbara lördag!
Idag var jag på gammeldags jul i stan med mamma, pappa och brorsan. Gammeldags jul i sig är inte mycket att ha men bara grejen att gå runt där med familjen är väldigt mysigt! Kunde dock vart bättre väder. Plusgrader, vad liknar det??

När jag kom hem från stan så gjorde jag Rocky road från Leilas recept. Aldrig smakat det men dem som gjort det säger att det är fruktansvärt gott, vi får se! Den ser jätte god ut iaf...






Leilas rocky road

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2  påsar dumlekola
2  nävar mini marshmallows
3  dl salta jordnötter
1  dl skalade pistagenötter

Gör så här

  1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).
  2. Blanda samtliga ingredienser.
  3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.
  4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träna trots förkylning?

Hej!

Idag gick jag till praktiken. Har hostat och snytit mig typ hela tiden.. Men som tur var så slutade jag tidigt idag, gick bara till kl.13. Bra med en lugn start...
På måndag redan ska jag få sätta nål, kul det ska bli att göra det igen. Jätte länge sen sist!

Nu sitter jag i soffan med en filt lindad runt mig, varmt och gott. Ett glas saft står på bordet, jordgubbssaft, gott! Väntar på att Nisse ska komma från jobbet så vi kan äta lite innan jag ska iväg till gymmet för att träna Zumba för första gången! Skulle tränat Zumba i måndags men kompisarna fick aldrig något kort så då ville inte jag heller gå på zumba, ensam! Men ikväll så.. Usch vad pinsamt att försöka sig på att dansa.. haha, kommer bli ett par härliga skratt...
Lite tveksam är jag ändå till detta med att träna med denna förkylning som jag har. Okej, idag blir det nog mycket fniss och inte så högintensiv träning, så då går det väl bra kanske, eller? Ska man träna när man är "sjuk"? Googlade lite på det och vissa säger att det är okej men med ett lugnare tempo och andra säger att man absolut inte ska göra det med tanke på perimyokardit (hjärtmuskelinflammation) risken som finns när man tränar då man är sjuk.
Så länge man har feber och/eller ont i halsen så ska man undvika att träna, annars är det "okej" står det. Så idag blir det träning fast med lugnt tempo...









Bombaderar er ännu en gång med en massa egobilder... Har verkligen tråkigt!

Ska ni göra något kul i helgen?

Ha en bra fredag med massa fredagsmys!
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

I min "bademantel"

Godmorgon på er!
Vaknade upp till ett fantastiskt väder, som jag tyvärr inte får ta del utav. Fortfarande sjuk, ingen feber men kan knappt prata. Förkylningen har verkligen satt sig på mina stämband. Dessutom är näsan tätare än tätast. Valde att stanna hemma idag också både för min egna skull och för kollegornas och patienternas skull på praktiken. Jäkla trist bara att missa dagar på praktiken. Får kanske göra så att jag får ta igen dessa 3 dagar under jullovet, trist, men man ska nog göra så!

Jag får så himla dåligt samvete när jag är sjuk. Det känns som om jag skolkar, men det gör jag verkligen inte! Har alltid denna skolk-känsla när jag är hemma från något, konstigt! Är man sjuk så är man, men jag kan tyvärr inte se det så utan att må dåligt för att man är sjuk och hemma!
Så imorgon ska jag gå till praktiken oavsett om jag mår lika dåligt som idag, går ju inte att vara hemma 4 dagar, eller hur!? Får bli att knapra i sig massor av Ipren och C-vitamin och göra det bästa utav dagen!
Jag är väldigt sällan sjuk nu för tiden och när man väl blir sjuk så blir man ordentligt sjuk och när man väl blir sjuk så ska det inträffa under praktik, fy vad orättvist. Det är ju praktiken som är det roligaste i skolan!
På tal om C-vitamin, ska ta mig en apelsin och varmt te till frukost nu, får se om det kan pigga upp mig lite...








Förresten! Hittade en så jäkla bra blogg igår om träning och kost. Tjejen som har den är PT och född -88, så ung och ändå så grym! Kika in den vettja.
Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

"Till en söt tjej"

Jag mår mycket bättre idag! Har ingen feber längre, hade iofs 38 grader i morse och resten av dagen har jag haft 37,7. Ganska högt för att vara mig, 37,7 alltså. Jag har fortfarande ont i halsen och låter som om jag vore i målbrottet :) Får se hur jag ska göra med praktiken imorgon, lite kluven! Kanske tar mig en dag extra hemma försäkerhets skull, eller är det dumt att missa för många dagar av praktiken kanske?? Det är det nog, lutar mer åt att jag går till praktiken imorgon!

Nisses mamma var här för en stund sen och muntrade upp mig genom att ha med sig en så fin tomte och ett så sött kort med en slant i (har ju fyllt år!). Tomten är från Nisses mormor och morfar, så himla fin. Den fick hedersplatsen i köksfönstret. Hoppas den får stå ifred för Tuffs!
Tack Nisses mamma och pappa och Nisses mormor och morfar!!





Nu kommer snart älskling hem och då ska vi laga mat, det blir fläskfilé, potatis, kokta morötter och brunsås. MUMS!



Förresten! Jag vägde mig imorse och jag har gått ned 2 kg! Har inte tränat så mycket de senaste två veckorna som jag gjorde i början. Under tiden som jag tränade som mest gick jag inte ned någonting, möjligtvis upp, men nu när jag inte tränat så effektivt, bara lagom ("normalt") så har jag gått ned i vikt. Lönar sig nog att vila mellan träningarna tror jag! Dessutom har jag minskat 2 cm om magen (där jag är som tjockast! alltså inte i midjan) sen min födelsedag.
Wiie..

Jag mäter mig med ett speciellt måttband. Ett måttband som ena sidan har normalvärden för kvinnor och andra sidan har normalvärden för män. Dessutom kan man snurra på hjulen på framsidan för att få fram BMI (längd- och vikthjul).
Fick detta måttband i födelsedagspresent av mitt ex, snällt! Tack Fredrik!








Grönt=Normalt, ät vad du vill :), Gult= Opps, kanske ska börja tänka på vad man äter!? och Rött= Varning!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sjukling numero uno

Nu har jag även åkt på feber, 38,5 grader hade jag precis. Blir ju ingen praktik imorgon heller, satan i gatan!!

Ont i huvudet, ont i kroppen, ont i halsen och feber på det. Det är inte mycket som står rätt till hos mig just nu. Tur att jag har en pojkvän som ställer upp och lagar middagen idag, gott att slippa anstränga sig i detta skick:)

Älskar dig älskling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

SJUK..

Snyft! Kunde inte komma olägligare! Börjar ju min praktik på Nuklearmedicin idag. Jag fick sjukanmäla mig första dagen, kan knappt prata. Har riktigt riktigt ont i halsen, kan knappt svälja. Ont i halsen började redan efter middagen hos mamma och pappa i söndags. Igår blev smärtan värre och idag är den ännu värre.
Brorsan kände sig inte helt hundra under middagen så jag har säkert blivit smittad av min kära bror, tack brorsan :)



Nu ligger jag i sängen, kollar på efter tio. Ingen bra dag att vara hemma på, varken kanal 3,5 eller 6 funkar, det står no signal på dem. Oturs dag idag!!

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

London bokat och klart!

Sådär!
Som jag tidigare har nämnt så ska jag och Nisse till London den 3-6 feb. Nu har vi precis bokat hotell, vi ska bo på Olympic House Hotel, gångavstånd till Hyde Park och Oxford Street. Skit bra verkar det! Vi bokade genom Hotels.com. Jätte bra sida med kommentarer från andra som varit just på det hotellet.



Jag längtar verkligen att få komma dit och shoppa! Men även att kika på Madame Tussaud och annat..

Åååå vad kul det ska bli!
Måste spara pengar så man har massa pengar att kunna spendera där..



Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

2:a advent

Sov lääänge idag, vilket jag behövde!
Skulle vart ner till gymmet men insåg när jag skulle packa väskan att jag inte hade några rena träningskläder, så då blev det inte gymmet utan då blev det istället fika med kompisen Sandra! Mysig och härlig tjej den, med massa krut i sig! Gillar henne verkligen! Roligt att ses över en fika 2 ggr om året, haha.. Måste fan bli fler gånger Sassa!! :)

Kl.17:30 ska vi äta middag hos mamma och pappa, alltså typ nu. Men nisse har ännu inte kommit hem.. Dåligt av honom att aldrig passa tider!!!!! Sånt kan göra mig riktigt irriterad! Får se när han dyker upp, ringde han precis och då skulle en skruv skruvas fast och han visste inte hur lång tid det kunde ta.. Herregud!!!!

Dagens:

Nya byxorna, tighta!! Dock töjde de sig bara efter 2 timmars användning första gången, illa! Fast första gången jag skulle ta på mig dem fick jag knappt på mig dem, nu kan jag iaf andas i dem. Bra är väl det!






Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Vilken underbar lördag jag har haft idag, enda minuset är väl att jag inte sett älskling på hela dagen!

Började dagen med att gå på spinning kl.10 i morse. Efter gymmet var det bara att bege sig hem och lämna träningsväskan, för då var det dags för en långpromenad med en gammal klasskompis, Anna. Anna hade även med sig sin vovve, en rottweiler, jätte fin!
Vi åkte iväg med hennes bil till en slinga i skogen. Där var det verkligen ett fint vinterland, så jäkla vackert! Vi gick en promenad på 2,5 timme i denna kyla... När jag kom hem så gjorde jag mig direkt te och la mig under filten i soffan. Först nu, några timmar efter promenaden så har jag äntligen fått upp temperaturen igen. Skönt!

Undra när Nisse tänkt komma hem ikväll då!? Han och arbetskompisen mekar med en bil, de vill gärna bli klara idag så de slipper meka imorgon så han lär nog bli borta några timmar till.. Tur att Kung Fu panda på kanal 5 gör mig sällskap (så jäkla roligt med en panda som har en anka som pappa), och Tuffs så klart :)
Men det finns nog en risk att jag somnar, är sjukt trött.. Eftersom jag endast sov 4 timmar igår natt och sen ställde klockan i morse (trots julbordet igår kväll) för att gå till gymmet, så behöver jag sova någon extra timme nu känner jag.

Lite söta bilder på Tuffs:






Hoppas ni haft en bra lördag, min har varit super duper bra!!! (Förrutom det att jag börjar sakna min Nisse nu!)

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gifts

Oj, vilken kväll det blev igår! Läs!!
Vi åkte upp till ett par vänner igår vid 20-tiden för att Nisse, som är rörläggare, skulle kolla på vart deras vatten hade fryst i deras ledningar... Det tog jätte lång tid, vi åkte inte därifrån förrän vid 23-tiden.. Men jag och tjejen i familjen hade det så trevligt så :)
Eftersom vi, tyvärr, är där så sällan så känner vi oss inte hemma på vägarna upp mot Lane-ryr och eftersom det ligger sjukt mycket snö överallt så innebär ju det också dåligt väglag. Vi körde inte fort, kanske runt 50-60 km/h och plötsligt kom det en kurva vi inte kunde göra något åt eftersom vi reagerade på den för sent, så vi åkte av vägen och ned i diket med bilen. Herregud! Rakt ned i diket, halva bilen var täckt med snö. Jag satt typ 1 m under Nisse och fick krypa upp och ur bilen. Fick ringt kompisen som tur var hade en Jeep med fyrhjulsdrift och han lyckades, efter 1 h, att dra upp bilen så vi kunde komma iväg.
Var hemma efter 01-tiden i natt och jag kom inte i säng förrän vid 01:30 och min klocka ringde kl.05 imorse eftersom jag skulle till skolan. Cirka 4 h sömn sammanlagt fick jag i natt, kände mig typ bakfull när jag steg upp och i skolan var jag verkligen inte den som var mest med..

Bilen mår bra kan jag väl också tillägga, endast en liten liten reva på lacken. Och så klart, både jag och Nisse mår också bra. Tur att det var endast snö vi åkte in i. Tänk om det vart en bergsvägg just där, usch, vill inte tänka på hur det hade kunnat gå med mig då eftersom det skulle vart på min sida!

Varför har man aldrig med sig kameran när det väl händer saker??


Från en tråkig sak till en lite roligare grej..
Jag har ju inte visat än vad jag fick när jag fyllde 22 år i onsdags.
Jag fick:
  • Röda byxor från Lindex
  • Bok
  • Britney Spears parfym
  • Easy curl locktång
  • Strumpor
  • Pengar
  • Örhängen
  • Lotter (vann 10 kr, yey!)











Julbord blir det ikväll med Nisses jobb.. Ska bli nice! Så nu ska jag göra mig iordning för det :)
Ha en bra fredag

Puss

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Födelsedagskalas

Åå nej! Älskling sitter fast i köer mellan Göteborg och Uddevalla och vi som ska vara på mitt egna kalas kl.18 hemma hos mamma och pappa.. Får se när vi dyker upp, satan också! Jag som ville vara hemma hos mamma och pappa lite innan släkten kommer, då sprack den planen....

Inviger min nya klänning ifrån Zara som jag impulsköpte i måndags i Gbg. Egentligen skulle jag invigt den till julbordet på fredag men ville inte vänta... Men det bästa på hela mig idag är ju såklart de urfina örhängena som jag fick av min älskling i morse.

















(Usch ser ni vad mycket hår jag har i ansiktet när man fotar med närbild!)

Förlåt för att jag bombaderade er med bilder på mig själv, egobilder, men jag har sååå fruktansvärt tråkigt när jag väntar på att Nisse ska komma hem.

Ha en bra kväll.. Det ska iaf jag ha, skall äta tårta tills jag spyr :)

Puss på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ja må hon leva, ja må hon leva...

GOOOOOOODMORGON!
Jag fyller år idag, närmare bestämt hela 22 år. Jag är uppe med tuppen, före tuppen t.o.m.
Fick precis öppnat present från min Nisse och där i låg det ett par örhängen som jag aldrig trodde att han skulle snappat upp och ge mig, men det gjorde han. Det bevisar ju ändå att han är världens bästa...







Ååå vad fina Thomas Sabo örhängen i form av vingar (om ni nu inte skulle se det)..

Nisse sticker snart till jobbet, då ska jag gå och lägga mig en liten stund till.. Detta är väl lite väl tidigt att gå upp på sin lediga dag och födelsedag!
Natti natti..

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()