Festival shoppat!

Jag, mamma och pappa trotsade regnet och tog oss en öl i stan. Ölen smakade lika gott trots det trista vädret!
På vägen till öltältet hittade jag detta halsband som är gjort av en flicka som brukar stå och sälja sina smycken då det är lite kalas i stan. Köpte även armband, dock inte av "halsbandstjejen"...

Halsbandet fick jag för 100 kr för att det var det sista, skulle egentligen kostat 150 kr... Skit bra! Hon som sålde halsbandet sa att jag var den rätta ägaren, kul att höra!



Kvällens:






Nu blir det film och godis !!

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shoppat

Medan älskling legat som en grönsak i soffan och mått dåligt (BAKIS!!!) så drog jag ned till stan en sväng. Kom hem några hundralappar fattigare! Konstigt att det kan vara så lätt att shoppa...

















Jag mötte upp mamma nere i stan... då tog vi oss var sin glass med jordgubbar och grädde uppe på torget. Efter det så fick jag för mig att jag ville ha en langos, Mumsigt!!!!
Till langosen så bjöd mamma mig på en öl. Den gick rätt upp i bollen kände jag! haha...
Nu ikväll så ska jag ned igen och då blir det mer öl, med mamma.. Haha... jajamen, jag ska dricka öl med mamma.. mysigt!!

Kram!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fest

Det blev utgång igår. Jag och Nisse delade på oss då han och hans kompisar ville in i öltältet. Jag ville inte in där så jag ringde min vapendragare Malin och hennes vänner. Vi drog då till Mortens och drack rosa panter...









Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nya favoriter...

... i badrummet!



Finns ingen bättre deo!! Tro mig, jag har testat många! Denna är bäst!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Peace

Oj vilken dålig uppdatering!!! Ursäkta mig...

Igår drog ju fjorden igång och jag var en snabbis nere och kikade. Gick längs kungsgatan och kollade på folk och fönstershoppade... var ganska länge sen jag var i affärerna nere i stan.
När jag gick förbi Soul såg jag en ursnygg scarf på en av skyltdockorna.. Då tänkte jag direkt Den vill jag ha!

Mamma och jag hade bestämt att vi skulle träffas på min lunch idag och det gjorde vi...
Efter lunchen så skulle mamma dra till stan och jag passade på att fjäska om inte hon kunde gå in på Soul och kolla hur mycket scarfen kostade. Om den kostade mindre än 300 kr så bad jag henne köpa den till mig..
Efter en liten stund så skickade mamma sms om att den kostade 199 kr och då bad jag henne köpa den direkt! Sedan kom hon till jobbet och lämnade scarfen till mig.. Och den är så fiiiin! Tyget är sjukt skönt!
Scarfen kommer bli as snygg nu till hösten... Gillar den sjukt mycket!





Idag var jag också en snabb sväng nere på stan och kikade... Det var väldigt lite folk till skillnad från igår! Men det är ju definitivt vädret som gör det!
Hoppas vädret blir bättre tills imorgon för imorgon har jag tänkt gå ut och partaja lite.

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kladdigt gott!!

Det näst bästa med bakning är att smeten brukar vara så god att äta upp... MUMS!!
Jag var så ivrig på min kladdkaka att jag inte ville vänta på att kakan skulle svalna så jag tog mig en bit nu. Kladdkakan är verkligen kladdig när den är varm! Efter att ha stått till sig och blivit svalare så är den perfekt.. Men nu var den också tokgod!! Mitt kladdkakerecept slår alla kladdkakerecept!!!







Nu blir det att läsa veckorevyn och äta kladdkaka...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kraschade planer!!

Tänk att man kan bli så deprimerad för en sån liten sak som att inte komma iväg till Liseberg! Vi skulle egentligen åkt vid 15-tiden från uddevalla och vid 14-tiden fick jag dommen att vi inte skulle åka. Ifs, anledningen till att vi inte kom iväg är inget att säga något om, jag förstår att vi inte kunde åka. Men jag hade sett fram emot Liseberg hela veckan och så blir det helt plötsligt inte av.
Jag blir toksur när planerade saker skiter sig. Egentligen är jag jätte barnslig men sån är jag. Kan gå och sura i flera timmar vilket jag verkligen gjort idag!
Ända sedan jag var liten har jag haft denna, ja vad ska man kalla det, personligheten? Så fort något jag sett fram emot inte blir av så blir jag som sagt toksur och det går ut över precis ALLA! Jag och dem i min närvaro tycker ju självklart att det är jobbigt.. Stackars älskling idag som vart med en riktig bitch!

Det är först nu som jag börjar bli mig själv igen och då har jag surat över att jag inte kom iväg till Liseberg i snart 5 timmar, 5 TIMMAR!!!! Är det inte barnsligt om nått? Vädret var ju inte ens bra idag för att ens åka till Liseberg, men ändå surar jag!

Surandet gick så långt att jag just precis har bakat mig en kladdkaka som jag ska tröstäta! Efter biten med kladdkaka så är jag säkert som vanliga jag igen... fast bara kanske!





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mera kläder

Herregud vad härlig Sean banan är! Älskar skaka rumpa låten med honom...

Jag lovade ju er att jag skulle visa vad jag köpte idag på torp.. Här kommer det!



Flanellskjorta från Veromoda, 259 kr



Collegetröja från Gina Tricot, 199 kr.
Valde mellan denna rosa och en i hallonröd färg. Stod länge och valde mellan dem men det blev tillslut den i rosa. Den hallonröda är nog bara fin nu när man har lite färg.


Tuttekassar från Lindex


249 kr


99 kr på rean


Helnöjd med mina inköp idag! Men jag la märke till en grej, det är ju höstkläder jag köpt mig.. Sommaren närmar sig sitt slut, snart inne i augusti ju. Gud vad tiden går fort!

Nu blir det film..

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Det var riktigt gott att kunna ligga kvar i sängen imorse när älskling åkte hemifrån strax innan kl.6. Det bästa med helger är ju absolut, utan tvekan, att man slipper ställa klockan och man kan vakna när man vill!
Idag vaknade jag 9:30 tror jag, eller var det 10:30? Det spelar inte så stor roll för det är ju helg:)

Vädret fram till ungefär kl.12:30 var ju inte det bästa, mulet! Men sedan blev det både blå himmel och varmt.. men då var vi (jag, mamma och brorsan) redan på torp så det blev inget sol och bad idag, tyvärr.. Om vädret kunde vara bra redan från start så, men icke!
Efter torp var jag 750 kr fattigare.. inte bra att åka till torp, haha... Men det bästa är ju att lönen kommer på tisdag så det spelar inte så stor roll, jippie :)

Dagens:




Linne- Lindex
Shorts- Lindex
Skor- Scorett
Glass- Hemglassbilen

Efter torp åkte vi hem till skogslyckan. Där tog vi oss lite öl och vin på balkongen och bara mös, pratade och hade trevligt. Sedan var det dags för mig att dra mig hemåt för då hade älskling kommit hem.
Just nu ligger han och sover, det förstår jag att han gör. Gå upp så tidigt och sen åka bil hela dagen på en bana, då förstår jag att han är trött!
Jag sitter och bloggar, som ni kanske fattade.. men nu är det slut med det för en liten stund iaf, för nu ska jag lägga mig och läsa min bok, storlek 37. kl.20 skall jag se på sommarkrysset för då är Sean Banan med, så härlig människa!!

Jag visar er lite senare vad det är jag köpte idag på torp..

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

I mina tankar..

Äntligen helg! Hoppas att vädret blir bra så man kan få vara lite på standen för där har man ju inte varit överdrivet mycket denna sommaren!!

Imorgon skall Nisse iväg på en bilgrej och jag skall INTE följa med så det betyder att jag är hemma själv hela dagen. Vad ska jag göra då? Jo, umgås med mamma och brorsan för pappa är inte heller hemma, han ska iväg på Trav. Så vi tre ska ut och glänsa. Men vad vi ska göra än har vi inte bestämt. Jag hoppas ju om det blir bra väder att vi tar med oss badkläder och fika och åker ut till Smögen och badar och solar och sen går lite på smögenbryggan och gottar oss! Men vi får se...

Idag på jobbet har jag gått och tänkt på detta med Hissgardin. Jag vill väldigt gärna ha det i köket och kanske i sovrummet. Men nu till mitt problem, mitt fönster är 145 bred dvs. jag behöver en hissgardin som iaf är 145 bred, men finns det? NEJ! Varken hissgardinen jag sett på Åhléns eller i Jotexkatalogen är så bred, endast 140 cm bred. Även hissgardiner jag sökt på nätet är 140 bred, max. Vad fasiken?? Ska man behöva sy själv då tro?? Jag är ju inte världens bästa på att sy.. Just nu saknar jag verkligen mormor.. I såna här lägen var hon en räddare i nöden. Hon kunde göra allt med sin räser till symaskin och fort gick det ta mej fan!

Just denna hissgardin hittade jag på en sida på nätet. Denna har broderat monogram "Amor Vincit Omnia". Jätte fin! Men finns dock inte i bredare än 140. SYND! Vill verkligen ha denna!!





Denna vill jag helst ha, den är från Jotex! Så himla fin!!!!!!


Ååå vad jag vill ha en hissgardin!
Vet att Nisses mamma har gjort hissgardin till sig. Kanske skall fjäska med henne, om jag köper allt man skall ha så kanske hon kan sy?

Kramar!




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Latar mig med gott samvete!

Usch vilken dålig uppdatering det har varit nu dem senaste dagarna.. Det beror på att jag inte haft lust. Har inte prioriterat datorn. Sitter så jäkla mycket med datorn annars och det har varit gott att ha låtit datorn vara när jag kommit hem ifrån jobbet...

Men idag tänkte jag skriva lite... Nisse har ändå åkt upp till sitt garage och då är jag ensam hemma.
Vet ni en sak? Idag blev jag blodgivare, jajamensan.. Jag gav blod idag. Inte lilla nålen de stoppade in i mitt lilla kärl. Herregud! Men det kändes inte mer än en vanlig provtagningsnål vilket var bra! Känns bra nu efteråt att jag gör detta för andras skull.. Det är brist på blod och de behöver fler blodgivare så tveka inte!!

Efter jobbet åkte vi till Maxi och handlade. Fick köpt oss var sin bok. jag köpte mig:



Jag skall genast lägga mig i soffan och läsa den tills Nisse kommer hem..
Fick order om att ta det lugnt nu efter att ha gett blod, närmare bestämt 450 ml har försvunnit ur kroppen idag dvs. mycket vätska.. Därför skall man inte ut och springa eller träna över huvudtaget när man gett blod. Tur att jag sprang igår, nu kan jag med gott samvete ligga här i soffan och mysa...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Uppspikat

Var en sväng på blomsterlandet idag efter torp och då hittade jag denna. Har sett denna länge och velat ha den men inte förrän nu blev det ett köp. Blev jätte sött att ha den i hallen, precis bredvid ytterdörren!



När nästa lön kommer ska jag försöka få köpt mig lite nya saker för att kunna inreda lägenheten med. Lite nytt är alltid kul. Nu har vi haft det samma sen vi flyttade ihop typ, så det är änna dags för lite förnying känner jag..
En grej som är säker, är att vi nu efter sommaren skall tapetsera om i sovrummet och jag längtar så! Lite färg och tapeter gör så himla mycket!

Nu blir det film och sen sängen.. Man blir lite trött efter att ha varit på kalas där det finns barn som mer än gärna skriker och leker...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Välkommen in i familjen!

Var en sväng på torp tidigare idag och gick på ett par sandaler jag bara var tvungen att köpa med mig hem.. Välkommen till familjen sötnosar!

Köpte mig dessutom en ny almanacka inför skolstarten. Hade en förra året i det märket och jag stortrivdes i den då, då var den mörkrosa med ett annat blommönster på. Utsidan är utav skinn, jätte fin! Fick även köpt mig ett nytt läppglans...













Visst är dem fina!? Roligt med lite färg på skorna också. Dessa kommer bli jätte fina till en enkel svart klänning och en röd kuvertväska. Perfekt att bryta av en annars svart outfit med...
Skor är verkligen lycka!!!



Skall strax iväg på kalas, på 35-års kalas närmare bestämt. Och då ska jag inviga mina nya älsklingar! Gillart!!





Tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredags!

Efter att ha sprungit Kraftprovet i fredags så gick jag till min vän Malin för att framförallt duscha och sedan bjöds det på köttfärslimpa, sås och potatis. GOTT med mat efter löpningen!
Strax efter att vi hade ätit upp kom hennes vänner och då blev det fest!
Vi satt mest på hennes balkong och gottade oss.. Sedan drog vi ut på stan, vi gick till ett ställe som hette Club stranna. Vilket var ett jäkla bra ställe fram tills dess att de stängde kl.01. Det var typ som Trägårn fast aningen bättre musik!





























Tack för i fredags!

Kramar


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kraftprovet 11,6 km

Äntligen är det gjort, Kraftprovet! Som jag har tänkt på detta jäkla lopp dagarna innan..

Jag slutade jobbet vid lunchtid igår för att hinna samla mig, äta och packa väskan. Sedan bar det iväg till Trollhättan där vi först hämtade startnummerlappen. Sedan snörade vi på oss våra snabba skor och gick dit där starten gick. Vi värmde upp ca 10 min innan med lätt löpning. Ställde oss i startfållan och startskottet avfyrades, prick kl.16:05. Jag var ganska så pirrig och förväntansfull över att springa.
Det var jätte kul att springa när det stod så jäkla mycket folk längs med hela banan. Roligt också att veta att mamma och brorsan stod där och kollade på mig och pappa. Detta var ju min första "riktiga" tävling och allra första loppet som dem är med och tittar på när jag springer.

De första 4 km var sjukt jobbiga, där sprang pappa ifrån mig. Orkade inte hålla hans tempo. Det var konstant uppför i varierande lutning. Sedan var det vätskekontroll efter 4 km och då gick jag och drack, kanske lite för länge!?
Efter 4 km var det ganska så mycket nedför i ca 3 km. Efter dessa 7 km hände det något och jag fick massvis utav energi, energi jag inte trodde jag hade efter den första jobbiga biten av banan. Men herrejäklar vad jag fick upp tempot, sprang om MASSA killar :) Fattar verkligen inte vart den energin kom ifrån, men resterande av banan gick jätte bra att springa.
Jag kollade på klockan när jag passerade 10 km skylten och då hade jag 1 mil på strax under timmen vilket jag tycker är ganska så bra för mig.
När det bara var 0,6 km kvar så ökade jag något tills jag fick se målklockan på raksträckan innan målet som stod på 1:09 något och då spurtade jag in. Sprang jätte fort in för att jag iaf ville vara under 1:10 och jag lyckades. Enligt målklockan blev sluttiden 1:09:58 och enligt  min pulsklocka 1:09:54.
Men jag tror att jag skulle haft en ännu bättre tid eftersom klockan började när startskottet avfyrades och då stod jag och pappa ganska så långt bak och det tog åtminstone över 1 min innan vi kunde börja springa.. Dumt att inte tiden började när man gick över startlinjen!

Jag vann alltså inte över pappsen. Han kom in i mål på tiden 1:07:22. Ungefär 2,5 min innan mig. Men eftersom han drog ifrån mig där efter de första 4 km så trodde jag att han skulle vara i mål långt innan mig men icke. Så jag är ändå ganska nöjd att det inte var jätte stor skillnad mellan oss!
Min måltid för igår var 1:15 och den slog jag ju med hästlängder, haha!

Tror faktiskt inte att jag kunde gjort bättre ifrån mig igår faktiskt. Hade kanske fått några sekunder bättre tid om jag inte gått så långt under tiden som jag drack vid vätskekontrollerna vid 4- och 8,5 km. Dessutom om vädret varit några grader kallare så kanske man hade kunnat springa lite fortare. Men med den temperaturen som var igår var det omöjligt. Jag är jäkligt glad och tacksam över de som hade tagit fram sina trädgårdsslangar för att spruta kallt vatten över oss längs med banan. Det uppskattades verkligen!!

Här kan ni se resultatet från igår:
Resultat





Jag och Malin innan starten:


Jag och pappa strax efter att startskottet avfyrats:


Massa folk som sprang:


Pappa strax innan mål:


Jag strax innan mål:


Efter loppet. Jäkligt gott med vatten och jordgbbar:


Pappsen:


Tack brorsan för att du fick stå ut med att vara min fotograf under dagen! Du gjorde ett kanon jobb..

Det var jätte kul att springa! Nu ser jag fram emot Midnattsloppet den 21 aug.

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Inför imorgon

Idag är jag sjukt trött. Har sovit sen vi åt middag efter jobbet och skulle lätt kunna sova ännu mer. Jag tror kanske att det är lite psykiskt, jag är trött och vill sova och samla krafter inför morgondagens Kraftprov. Kroppen är inte dum!
Tror att jag ska lägga mig tidigt idag för att vara pigg imorgon..

Jag kan faktiskt medge att jag är lite nervös inför loppet imorgon pga. att jag har hört alla bara prata negativt om den banan. Har bara hört meningar i stil med "Usch, ja, lycka till" eller "Fy den är jobbig". Det är ju ingen dans direkt att springa 1 mil, bara distansen är ju lite kämpig men att den dessutom skall vara väldigt kuperad gör ju saken ännu värre. Hoppas bara att jag redan från start känner mig lätt på fötterna och att den känslan kommer att vara kvar även efter 5, 8, 10 och 11,6 km!
Jag har en tendens att gå ut lite för hårt i början och känna mig lite seg/trött redan efter 4-5 km. Detta ska jag försöka tänka på imorgon, att inte gå ut för hårt och att det då är bättre att börja lagom och sedan öka efter 8 km kanske om man fortfarande har orken kvar att kunna göra detta.
Tyvärr vet man aldrig hur kroppen är strax innan man börjar springa. Men man känner det ofta ganska så fort. Hoppas verkligen att jag och kroppen är bästa vänner imorgon och att allt kommer att gå skit bra!
Kom och heja på mig vettja :)





Jag tycker att det är psykiskt jobbigt att springa nya sträckor, sträckor man aldrig tidigare har sprungit för man vet ju aldrig när det slutar! Men om man kollar på kartan längst upp så ser man att vätskekontrollerna ligger ungefär 1/3 och 2/3 utav banan. Då får man iaf ett litet hum om hur långt det ungefär är kvar. Men det bästa hade ju varit om de märkt ut varje km, men det får vi se imorgon om de gjort.

Var nere på Team Sportia förrut och köpte mig nya löparstrumpor från Seger. Mina andra är så himla tjocka och varma och dessa är tunna och har "coolcontroll" i sig. Dessutom har de lovat att man får en "barfotakänsla" i löpsteget. Hmm, värt att testa! Kanske inte alls är en hit.. Kanske är lite riskabelt att testa något nytt på ett lopp?





Efter loppet skall jag hem till kära Malin som bor centralt i Trollhättan och där skall jag först och främst få duscha. Sedan skall vi äta middag, troligtvis köttfärslimpa (GOTT!), samtidigt som vi korkar upp drickat. Det blir lite förfest hemma hos henne och sedan ger vi oss ut på Trollhättans gator precis som massa andra skall nu när det är Fallensdagar! Kommer blir nice detta!

Nu skall jag packa iordning en väska med smink och festkläder inför imorgon. Dessutom göra klart vad för kläder jag ska springa i. Bra att planera lite!

Ha d så bra.
Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Onsdag

Sista träningen innan Kraftprovet avverkades idag. Det blev samma runda som jag tog i måndags fast denna gång gick det lättare. Sprang t.ex. upp för HELA kapellebacken utan att stanna på mitten som i måndags. Vilken pers det var. Usch, det är ju verkligen inte lilla backen vi talar om där inte!

  • Sträcka: 1 mil
  • Tid: 56 min (2 min snabbare än sist! YES!!)
  • Medelpuls: 174
  • Maxpuls: 187
  • Kcal: 699
Hjälp, jag vill inte att fredagen skall komma just för att Kraftprovet är då... Jag vill inte springa i mål på en dålig tid, fast jag kan nog inte räkna med mer eftersom alla jag pratat med säger att den är jävulsk den banan man springer.
Huvudsaken är väl att man kommer i mål, eller? Jo visserligen men man vill ju ändå ha en ganska så okej tid. Vi får helt enkelt se hur det går och hoppas på det bästa.. Tycker iaf att jag har tränat ganska så bra, fast bara ganska så bra!
Håll tummarna för mig så kanske det hjälper!


Nu på kvällen har vi sett en as bra film, Clash of the Titans.



Här berättas sagan om Perseus. En föräldralös pojke som hittas och uppfostras av en enkel fiskare bara för att inse att han är en halvgud och dras rätt in i striderna mellan människor och gudar. Snart finner han sig på ett heligt uppdrag tillsammans med en bunt soldater och ett fåtal komiska sidekicks med målet att hindra den onde guden Hades plan för att störta människornas rike i fördärvet. På vägen får han stifta bekantskap med jättelika skorpioner, den fasansfulla medusan och till sist supermonstret Kraken. Det finns en prinsessa att räddas också.

Snyggingen från Avatar är med i filmen, Sam Worthington, spelar huvudpersonen Perseus.. Bara det är ju värt att se filmen!

Nu blir det sängen för mig..
Godnatt
Kramar


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hårt träningspass

Guuud vad varmt det varit idag!
När jag klev utanför sjukhusets dörrar så slog värmen mot mig. Synd att man inte är ledig.. men jag får allt säga att det är jäkligt gott att ha ett jobb också! Tänk vad mycket jag kan shoppa sedan, skit bra!

Efter jobbet drog jag och älskling till Bodele och tog oss ett kvällsdopp. Så härligt var det och det var vi inte ensamma om att tycka. Det var jätte mycket folk där som badade vid den tiden... Vattnet är så varmt och skönt på kvällarna!

Jag uttråkad i bilen, väntar på älskling innan kvällsdoppet:


När vi var ute och badade så kom det ett jätte stort gäng som var ute och sprang och då blev jag sjukt sugen på att springa. Så direkt när vi kom hem efter kvällsdoppet så tog jag på mig löparkläderna och begav mig ut i den heta kvällsluften. Temperaturen var 23 grader när jag kom in efter rundan!

  • Sträcka: 1 mil
  • Tid: 57 min
  • Medelpuls: 175
  • Maxpuls: 191
  • Kcal: 736
För er som kan Uddevalla så sprang jag från Rimnersvallen till Emaus via den låååååånga kapellebacken. Från emaus sprang jag så jag kom ned vid korsningen till Gustafsberg. Från korsningen sprang jag hela strandpromenaden och sedan genom stan och upp till mig igen...



Efter löprundan var jag toksvettig.. har nog aldrig varit så svettig i hela mitt liv. USCH säger jag bara, får panik när jag svettas. Då kan man kanske undra varför jag just valt träningsformen löpning!? haha..

Nu sitter jag nyduschad i soffan, äter färsk ananas och dricker vatten med is... Så gott efter ett hårt pass.



Nu blir det tv innan det är dags för sängen..
Natti natti!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pysslat hemma idag

Vilket otursväder det varit idag! Jag ville ju vart ut och badat, men icke...
Det fick bli storstädning och tvätt för mig idag, inte alls lika kul men nödvändigt!
Dessutom fick jag vart upp till Blomsterlandet och köpt mig nya fina blommor till köket.. Blommor vissnar alldeles för snabbt! Eftersom det blev nya blommor så bytte jag även gardiner i köket..













Somrigt och fint med rosa och blommigt!

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Gårdagen hos farfar

Här kommer lite bilder från farfars 70-års kalas igår.. Endast bilder på oss barn... det är så det ska va!

Matilda, min kusin och mitt gudbarn:
Kolla in skorna hon vunnit på Liseberg.. Det var en rolig syn att se henne gå i högklackat, så sött!!






Matilda fick lära sig hur man tar kort på sig själv:




Min andra kusin, Matildas lillebror Hugo:






Gud så himla härlig bild, vad sysslar han med tro??






Det skall börjas i tid!




Sitter i gräset och smuttar på lite rosévin:


Matilda tyckte det var roligt att låna min kamera och gå runt och ta bilder!




Jag och Älsklingen:


Nisse försöker se cool/sexig ut? Men lyckas tyvärr inte...


Haha, ignorera min min!


Brorsan:






Efter kalaset drog vi med oss mamma och pappa ned till Harrys för en öl på uteserveringen, gott gott!
Vädret kunde ju inte bli bättre igår! Synd att vädret inte är lika fint idag :( Jag som ville vart ut på stranden igen..
Får se vad som händer istället idag då..
Nu närmast funderar jag på att ta en promenad, löprundan får skjutas upp till senare...
Fast det behövs verkligen städas här hemma! Skall man ta och städa ist? Nja..tveksamt! Städningen skjuter jag också upp...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

70-årskalas för farfar

Nu är jag iordninggjord och redo för 70-årskalas. Vi har även ordnat skjuts dit för att vi har hört någon viska om att det kommer att bjudas på alkohol ikväll, jippie!!! Har redan tjuvbörjat lite smått med en kall öl. Finns det något bättre en varm sommardag än en riktig kall öl? Tveksamt! Eller jo, möjligtvis kallt vitt vin, eller vitt vin och öl är nog en delad första plats så här på sommaren!

Ny klänning från Åhléns. Klänningen matchas ihop med lövörhängen från Indiska (första gången dem används, har haft dem hemma i några månader utan att ha haft något som passat till dem!)






Detaljer


Närbild på klänningen


Ska man ha höga skor eller låga skor ikväll tro!?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Toppen toppen toppendag!

Precis kommit hem efter några timmar på stranden. Jag tog mitt första dopp idag och herregud vilket gott vatten! Perfekt temperatur! Dock var vi inte ensamma i vattnet, det var en massa, MASSA brännisar vilket inte är så roligt!
Det har varit en sjukt varm dag idag.. men gillart så man får inte klaga!





Brände mig en del idag:


Nu gör jag mig iordning för att snart traska upp till farmor och farfar för att fira att farfar fyllde 70 år i dagarna..
Om jag hinner slänger jag in en outfit-bild annars kommer den imorgon!

Tjingeling!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Godmorgon!
Precis varit ute på en löprunda. Tog det lugnt men ändå var det jobbigt. Tror faktiskt att jag tycker det är lättare att springa på kvällarna efter att man fått i sig lite mat dvs energi ist för på tom mage innan frukost.
Idag blev det bara ca 6 km vilket jag gjorde på 41 min.
Genomsnittlig puls: 173
Maxpuls: 190
Kcal: 520


Invigde mina nya träningskläder idag. Jag har en svart likadan tröja som den rosa sen tidigare. Tror nog att de ändrat lite i modellen faktiskt för jag fick känslan av att denna nya är lite kortare trots samma strl. Jätte störande var det att springa när jag fick känslan av att jag blottade magen allt mer för varje steg jag tog. Dessutom åkte mina hörlrar ur öronen hela tiden. Kan såna småsaker förstöra en löprunda tro? Kan såna irritationsmoment orsaka att man tycker att rundan är jobbig? Tror faktiskt det!



Nu sa jag alldeles strax ut till stranden. Dock är det lite skumt väder ute nu, lite disigt. Men hoppas bara att det är morgondis och att det snart försvinner för idag skall här SOLAS och badas hoppas jag..
Skall inviga min finfina bikini idag tänkte jag!

Ha en bra dag i solen!
Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ÄNTLIGEN HELG!!!

Ikväll skall jag och älskling på bio, vi ska se på Eclipse. YES!
Skall sitta och njuta av Robert Pattinson i 2 timmar, för fy faaaaan vad snygg han är!





Jag har läst alla böckerna och tycker verkligen att man ska läsa dem om man inte redan gjort det. Böckerna är hur bra som helst, bättre än filmerna. Men ser man filmerna så får man ju äran att se Robert! Så det väger nog upp filmen! hehe...

Ååå vad jag längtar till jag sitter i biosalongen!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Shoppat!

Äntligen har jag fått köpt mig lite nya träningskläder. Träningsbyxor var inte jätte längesen jag köpte men alltid kul att kunna variera sig lite!

Craftbyxor från Lime, 299 kr:


Älskar verkligen Crafts träningskläder!


Träningströja från Soc, Stadium för 99 kr:


Blir jätte snyggt ihop när jag springer Kraftprovet nästa fredag :)
Rosa kan ju aldrig bli fel, eller hur?


Linne från Veromoda, 99 kr:


Köpte linnet för att ha till min shortsdress:




LOVE shopping!

Nu ska jag och älskling kolla på senaste Saw filmen...HJÄLP!
Till filmen skall jag dricka rosévin och äta jordgubbar, mumsigt!

Äntligen helg imorgon, ser verkligen fram emot helg! Behöver sova ut känner jag. Dessutom hoppas jag på fint väder så jag kan få inviga min bikini och bli lite brun!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Högst upp....

...på min "VILL HA-lista" !!
En Garmin forerunner 110, dammodell. Kostar dock en liten slant, närmare bestämt 2400 kr. Värt? Jag funderar starkt på att skicka efter den från löplabbet. Nu när jag sommarjobbat så duktigt i sommar så ska jag väl kunna unna mig denna, eller? Klockan kan man ju ha jätte länge, en bra investering tycker jag verkligen. Den är ju sååå fin. Dessutom tror jag att jag kommer tycka det är ännu roligare att springa med alla funktioner den har, bla. det att man kan se rutten man precis sprungit, över nätet.
VILL HA, VILL HA, VILL HA!!!!!
Det är väl inte konstigare att jag lägger pengar på denna och mindre på kläder helt enkelt!?



Forerunner 110 berättar för dig hur långt och hur snabbt du har sprungit. Den har en inbyggd GPS för att kunna registrera din tid, takt, sträcka och kaloriförbrukning.
När du tränat klart, laddar du över informationen till Garmin Connect™ i din dator. Där kan du se din rutt på en karta och även sätta upp mål för din träning. Forerunner 110 gör träningen enklare och roligare!

Funktioner & Specifikationer

• Enkel att använda, få knappar
• Högkänslig GPS-mottagare med HotFix®
• Registrerar position, fart/takt,sträcka, kaloriförbränning och puls
• Pulsband ingår i paketet
• Firstbeat™ avancerad pulsbaserad kaloriberäkning ANT+™ kompatibel med pulsmätare
• USB interface, kompatibel med Garmin Connect™
• Inbyggt uppladdningsbart lithium-ion batteri: Batteritid: 8 timmar (träning) eller 2 veckor (i batterisparläge)
• Vikt: 52 g
• Display: 2.5 x 2.5 cm
• Upplösning: 52 x 30 pixels B x H
• Storlek: 4.5 x 6.9 x 1.4 cm

VILL HA!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tränat

Var ute och sprang 9 km även idag.. Men denna gången gick det hur segt som helst, skit jobbigt var det idag till skillnad från i måndags! Kändes jobbigt från första fotsteget! Varför kan det inte alla gånger kännas lätt? Men idag hade jag lite mycket att tänka på, ledsen dag idag. Tänkte mycket på mormor! Kan det inverka tro? Sedan var jag allmänt trött sedan full rulle i helgen.. Dessutom slängde jag i mig en halv pizza till middag ca 1,5 h innan jag sprang, kan det inverka också?





Sträckan blev ca 9 km vilket gjordes på 57 min, alltså 4 min saktare än i måndags!
Medelpuls: 175
Maxpuls: 191
Kcal: 723


Usch, längs med Vindsvalan låg det två ormar.. HJÄLP!!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

En dagens

Klänning från H&M


Super sköna sandaler från Nelly.com.


Fick faktiskt en snäll kommentar om mina sandaler igår av en tant som tyckte dem var väldigt fina. Man blir så himla glad när människor man inte känner kommer fram till en och säger snälla saker :)
Dem jag inte känner är snälla, men min egna familj säger allt annat än snälla saker om dessa skor, de säger att dem ser ut som "tattar-skor".. hmm!?

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Impuls shopping, det Sahra är bäst på!

Efter färgningen av mina fransar hade jag lite tid över. Hur spenderar man dem bäst om man heter Sahra?
Jo man kikar i affärer!

Inne på Åhléns hittade jag denna fina tubklänning för 249 kr. Tror att den kommer bli as snygg att matcha ihop med jeansjackan på kvällarna!


Fint under!
Söta trosor, även dessa från Åhléns. Tag 3 betala för 2. Perfekt!


Jag sa till Älskling att jag kan passa på att unna mig grejor nu när jag får lön, svaret jag fick var :"Det gör du ju alltid ändå, så det är väl ingen skillnad nu när du får lön och hur du handlat tidigare." Haha, det ligger faktiskt något i det han säger! Men gillar man kläder så lägger man en del på kläder, eller vad säger ni?
Man kan unna sig mycket kläder om man köper billiga kläder, som jag gör!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Diva

Efter jobbet idag hade jag bokat en tid för färgning av mina fransar på Dermaroom..
Jag har ganska så mörka och täta ögonfransar naturligt, men ville ändå se hur det skulle se ut om jag färgade.. Ganska skönt också att slippa måla sig på jobbet (målar mig nästan aldrig innan jobbet men ändå...).
Skillnaden på före- och efterbilden är inte jätte stor, men man ser ändå att fransarna blivit lite mörkare..
Förrut var dem nästan mer bruna och nu efteråt är dem svarta..
Behandlingen kostade 110 kr vilket jag tycker är ett riktigt bra pris!

Före:


Efter:


Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GRATTIS!

GRATTIS FARFAR PÅ 70-ÅRSDAGEN!



Jag och brorsan Robin i farfars knä för ca 20 år sedan! Vad tiden går fort!

Kom precis hem ifrån att ha varit hos farmor och farfar och käkat tårta, jordgubbstårta, Gott gott! Var även några släktingar där som ville fira honom som jag inte sett på jätte många år..
Mina små kusiner var även där, jag fick leka lekledare för den store tjejen. Vi satt och ritade en stund. Får ju försöka underhålla dem små...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tränat

Vilken energi jag hade nu under löprundan! Jag sprang två varv på Vindsvalan, alltså 8 km. Jag kunde lätt springa ett varv till tror jag men gjorde inte det för jag tyckte klockan var så mycket...
Första gången jag springer där utan pappsen och det gick hur bra som helst!
Den sammanlagda sträckan blev lite mer än 9 km eftersom jag sprang från bilen till och från Vindsvalan plus vindsvalan. Invecklat det lät, men ni förstår!
Jag sprang tillslut 9 km på 53 min, hade gått lite fortare om pappa sprang med mig för detta var verkligen i min egna takt. Går alltid lite fortare om man springer med någon..

  • Sträcka: 9 km
  • Tid: 53 min
  • Genomsnittliga puls: 179
  • Maxpuls: 191
  • Kcal: 701

Inte långt kvar nu till Kraftprovet och jag har verkligen legat på latsidan nu det sista, måste komma igång mer nu. Endast 2 veckor kvar tills den 16:e juli! Måste springa minst 3 ggr/v nu, hårdträning som gäller! Har ju en förhoppning att jag ska klå pappsen på kraftprovet men tror inte att jag kommer göra det, tyvärr.. Men nog fasiken skall jag försöka, om jag så skall ta ut mig så mycket att jag spyr i slutet!

Kramar!





Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Skor, mera skor!

Fick paket på posten idag, jippi! Ännu ett par skor från Nelly.com.
De andra svarta höga skorna skickade jag tillbaka idag, kommer inte använda dem, var alldeles för mjuka för min smak och plastiga var dem dessutom!
Men dessa är jätte fina, älskar den blå/turkosa färgen på pärlorna!





Dessa är jätte sköna på foten dock är remmarna över fotryggen olika mellan de båda. Ena skon har remmen lite närmare tårna än den andra. Kommer verkligen störa mig på det, men orkar inte hålla på att reklamera dem för det. Dem får helt enkelt vara mina irritationsobjekt i sommar!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Bikini

Jössös, vilken tur jag hade idag.. Egentligen borde jag köpa mig en lott alltså!
Nisse skulle till kjell och company lite snabbt innan vi skulle ut till hans föräldrar för en bit mat. Nisse fick gå till kjell ensam medan jag tog en runda inne på intersport. Då fick jag syn på denna bikinin, EN kvar i just den modellen och i min storlek och jag var ju tvungen att prova den och den satt ju som ett smäck! Den väntade verkligen på mig!
Annars när jag är ute efter bikini så måste jag prova femhundraelva stycken innan jag hittar en som sitter bra men denna satt bra med en gång.. Vilken tur man har ibland!!
Billig var den också, överdelen för 150 kr och underdelen för 120 kr.. Kan det bli bättre??







As nice! Kommer bli en riktig pudding på stranden sedan....hahaha... man kan ju alltid drömma!

Nu får vi hoppas att det blir bra väder nästa heg också så jag får inviga den, annars får man väl ta något kvällsdopp nu i veckan..

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagens festligheter

Var hemma ungefär 21:30 igår efter en lång bilkörning från Mantorp... Då var det bara att gå in i duschen och göra sig iordning för en utekväll med bäste Malin..
Var meningen att vi skulle vart på torgfesten men vi drog till Harrys istället, as varmt var det där inne. Var som att dansa i en bastu.. men vill man dansa så är det inget som stoppar en, eller hur?
Vi hade iaf väldigt kul!

Gårdagens:


Klänning: Veromoda
Leggings: Lindex
Skor: Bianco

Är ni redo för lite egobilder på mig och Malin?















Det var tropisk natt inatt, jätte härligt var det att gå hem i det vädret.. Hoppas på fler såna här fina helger!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen 2-3 juli

Vilken helg! Helt utmattad, vaknade kl.12:30 idag, jätte sent, men det behövdes verkligen efter denna helg...
Direkt efter jobbet på fredag så packade vi bilen med sovsäckar och dricka och stack till Mantorp park, ligger ca 10 mil efter Jönköping. Tog oss lite mer än 3 timmar att åka dit.
Väl framme letade vi upp dem vi skulle sova hos. Vi fick sova bak i bussen där bilarna annars står under transporten. Men som tur var fick vi lånat en luftmadrass som vi kunde lägga sovsäckarna på för annars hade det varit jätte hårt! Men jag sov förvånansvärt bra där bak i bussen. Men vaknade väldigt tidigt på lördagens morgon, vid 5:30-tiden, då många började åka bil på banan. Herregud vad vissa är morgonpigga!

Efter frukost och så var det dags, i alla fall för mig, att sätta mig i brassestolen och sola lite. Blev lite bränd, men inte så jätte farligt. Eftersom jag skulle vara ute i solen hela dagen så smörjde jag in mig, tur var väl det för jäklar vilket underbart fint väder det var. Inte ett moln på himmlen och 34 grader varmt. Dock lite väl varmt när man ska stå en heldag och kolla på bilar! En sån varm dag vill man ju helst vara vid stranden.
Har nog aldrig druckit så mycket vatten som jag gjorde den lördagen!

När jag tackade ja till att åka med älskling på denna bilgrej så tyckte jag verkligen att det skulle bli tråkigt, jag gillar inte alls att stå och titta på bilar! Men på lördagen sa han att man kunde få åka med på banan och då blev jag eld och lågor. Vi köpte oss ett "åkband" för 150 kr för att få åka med i bilen.
Herregud, det var det roligaste jag gjort! JÄVLAR vad fort det gick, Krille (bl.a. en av dem som vi var med där uppe) var uppe i 280 på raksträckan och i kurvorna så driftade han utav bara fan! Hela kupén blev rökfylld av däckröken som blev. Luktade fan!
Det var också sjukt varmt inne i kupén, över 80 grader. Man var tvungen att ha på sig långbyxor, långärmad tröja, heltäckande skor och hjälm för att få åka med och det gjorde ju att det blev ännu varmare!
Denna Krille har en sån sjukt bra kontroll över bilen, även med en gipsad arm, helt otrolig!
Jag satt med ett konstant leende på läpparna när vi åkte runt banan ett antal varv, sjukt kul!!!
Tyvärr finns det ingen bild på mig i hjälm och så, tänkte ta det efter jag åkt banan men när åket var klart så ville jag mer än något annat ta av mig alltihop, svetten bara rann! Så bilden glömdes av.
Efter att alla fått åka med denna Krille eller hans brorsa så grillade vi och sen var det dags för mig och älskling att åka hem. De andra skulle stanna tills idag med vi valde att åka hem igår.
Älskling var för trött och tagen utav värmen som varit under hela dagen så jag fick köra hela vägen hem till Uddevalla (32 mil). Jag brukar bli väldigt trött när jag kör bil, men inte igår. Jag tyckte det var kul att köra nisses mammas bil.. Den var grymt skön att köra, så det var roligt!



Våran sovplats bak i bussen:


Vi säger godnatt:


Bussen med förtält och deras bilar:


Krilles bil, den som jag fick åka med på banan:




Jag och Krille brummandes ute på banan, en bil på 680 hk: SJUKT KUL!!


Den var verkligen som den heter!


En annan snygg bil som förövrigt åkte av banan och skadade fronten, lite synd!


Jätte många snygga bilar var det!






Vad är väl en bilträff utan brudar? Det var många lättklädda brudar som gick runt och visade upp sig.


Jag vill åka på en rallybana igen!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tack och hej

Jag kommer antagligen inte att uppdatera bloggen förrän på lördag kväll med den anledningen att jag inte kommer att vara hemma förrän lördag kväll..
Jag och älskling skall iväg från fredag-lördag. Övernatta...men var säger jag inte förrän jag kommer hem igen..

Nyfikna?

Så, vi syns på lördag då!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min arbetsplats!

Oj vad dåligt uppdaterad bloggen blir nu när man jobbar märker jag. Anledningen är väl den att jag inte gör så mycket mer på dagarna än att jobba helt enkelt, och hur kul är det att läsa om det?
Eftersom jag nästan inte gör något mer än att jobba så tänkte jag visa hur det ser ut på min arbetsplats.

"Mitt" bord:


En alterego bild kl.9:20 på morgonen:


Mina "verktyg" i bakgrunden:


Så där, då har ni ett litet hum om hur det är på mitt jobb...

Förövrigt har jag känt att det hade varit fint att vara ledig nu när det är så himla fint väder! Var en snabbis nere på Lindex förrut på nattsuddet och köpte mig ett par leggings, la märke till att nästan alla var brunbrända och där kom jag, blekast av alla!
Men det ska ju bli fint i helgen, får ta igen det då!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()