Jag kan se igen!

Kom precis hem ifrån ett panikbesök hos frisören. Kom ju på att jag måste ju kunna se när jag är i London, så jag panikbokade en tid för trimning av luggen. De tog inte jätte mycket utav den men nu kan jag iaf ha mössan på och se samtidigt!

Före:


Efter:


Jajamen, ni hörde rätt. Jag ska till London, närmare bestämt nu på torsdag. Åå vad jag ser fram emot det! Shoppa, kolla London och bara vara med min man! Åå vad underbart det kommer bli!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens Dubbel

Hej/Godmorgon!

Var uppe med tuppen idag. Kl.7 satt jag på spinningcykeln och körde ett förbränningspass på 50 min. Alldeles lagom arbetsinsats när man ligger runt 70 % av sin maxpuls och bara bränner fett. Man blir lagom andfådd och lagom svettig, ett riktigt skönt pass.
Ikväll får det blir en Dagens Dubbel och med det menar jag spinn puls pass med fokus på både förbränning OCH kondition. Det blir grejer det!



Så skönt att vara ledig. Har bokat tvättstugan idag, så det blir till att tvätta och så ska jag dammsuga, skura golv och städa toalett. Plugga ska jag också hinna med. För att jag ska hinna allt på min "to-do-list" så måste jag nog sluta vara inne på nätet NU..

Hoppas ni får en bra dag!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

GI middag

Efter att ha gjort GI-müslin igår så fortsatte jag på GI-banan... Gjorde Korv stroganoff med kokt dinkel, grönsallad och körsbärstomater till middag. Det blev en riktig succé, det tyckte även Nisse.

Vi åt mycket mindre än vi brukar göra, blev sjukt mätta ändå! Dessutom fick vi över så vi kunde göra lunchlådor, helt perfekt!

Dinkel (ca en knytnäve i mängd), korvstoganoff och så halva tallriken med sallad. Så det ska se ut på en tallrik!


Jag har ju slutat med min pulverdiet nu, gjorde detta i fredags. Nu är det extra viktigt för mig att tänka på vad jag äter för att jag ska hålla min vikt.

Efter att ha gått på pulverdiet har jag gått ned 5 kg (vägde lite mer än 69 kg när jag började, nu väger jag 64 kg, min målvikt som jag vill hålla är åtminstone 65 kg). Det kommer nu framöver att bli nyttigare mat, endast godis på lördagar (undantag: någon bit mörkchoklad om det kniper under veckan!), endast vatten aldrig sötdricka, aldrig vitt bröd, fullkornsprodukter etc.. Nu ska jag verkligen göra ändringar som jag kan följa lätt... Kommer bli en liten utmaning detta men jag tror på mig själv och jag ska klara detta!!!
Äter man bara rätt och tränar så ska detta blir lätt!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hemmagjord GI-müsli

Igår gjorde jag egengjord GI-müsli med sojaflingor, nötter (hasselnötter, valnötter, mandel och paranötter), pumpakärnor, linfrön, flytande honung och torkad frukt (aprikoser, russin och äpple).




Efter att ha rostats lite för länge (äggklockan var tydligen sönder!) så müslin blev lite lite bränd..
Blandat i lite torkad frukt (aprikoser, äppleringar och russin).


Min egengjorda GI-müsli


Dagens frukost:
Osötat surdegsbröd med kalkonskiva och gurka, naturell yoghurt och egengjord müsli, ett kokt ägg och ett glas kallt vatten..


Den egengjorda müslin smakar lite bränt tyvärr, men den är ändå helt okej! Har köpt en ny äggklocka så tills nästa gång ska den inte brännas. De torkade frukterna klippte jag för stora bitar märkte jag när jag åt så det vet jag också tills nästa gång att jag ska klippa dem mindre! Man lär sig av sina misstag.. Men müslin är ändå god!


P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning kostar!

Hej!

Sov tills jag vaknade av mig själv idag, alltså inga alarm what so ever! Skönt!
Vaknade halv tio och då stack jag ut på en uppfriskande morgonpromenad, blev lite mer än 1 h. Vädret var jätte härligt, lagom kallt och skinande sol. Perfekt!

Gick förbi Team Sportia på hemvägen och köpte mig en ny träningsväska. Såg den i deras reklamblad igår, fanns i svart och rosa. Har kostat 399 kr och nu 199 kr. När jag kom dit idag vid 11-tiden så hade de bara visningsexemplaret kvar, i rosa. Vilken tur man kan ha ibland, det var ju den rosa jag ville ha. Jag slog till direkt så nu är den min, hur fin som helst! Den invigs ikväll när jag ska till gymmet och träna core och spinning :)



Jag vet inte hur mycket pengar jag lagt ut på nya träningsgrejer denna månad. Tränar man så mycket som jag gör så vill man ha lite att byta mellan och jag vill ju så klart ha snygga grejer.
Igår köpte jag mig ett nytt träningslinne på Åhléns, de har tills idag 20 % på deras sportkollektion.





Det enda jag nu skulle behöva köpa är ett par nya inomhusskor. Vet vilka jag vill ha, sett dem på andras fötter på gymmet, men vet inte var jag ska få tag i dem, ska jag våga fråga!? Det är ett par illrosa nikeskor, hur snygga som helst! Tills jag inte hittar ett par som är i nivå med dem så väntar jag.

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Snabbt, enkelt och nyttigt

Fredag och det innebär ju fredagsmys! Jajamen, idag åt jag riktig mat, vilket jag inte gjort på länge. Det blev tacos dagen till ära och det smakade ljuvligt gott.. Gjorde den lite nyttigare genom att ta fullkornsbröd och gräddfil ist för vanligt bröd och creme fraiche. Tog mer grönsaker än annat i också. Härligt att man kan äta det man vill fast med lite små justeringar..

Jag har varit så duktig idag om jag får säga så om mig själv! Jag börjar praktiken på Sahlgrenska kl.7:30 och mitt tåg stannar vid centralen kl.6:36 vilket ju är jätte tidigt iförhållande till när jag skall börja så idag använde jag mina ben och fötter och gick hela vägen från Centralen till Sahlgrenska. Det blev en rask promenad på ca 45 min. Jag har varit så tokpigg idag. Det var lätt som en plätt att stiga upp i morse 03:55, pluggade hela vägen till Gbg och sen promenad på det. Underbart att vakna helt utvilad, trots att jag gick och la mig senare än vanligt igår!
Sen gjorde jag likadant när jag slutade praktiken, för då hade jag också någon timme på mig innan tåget gick, så då promenerade jag från Sahlgrenska till Centralen. Påvägen till Centralen så gick jag en mycket mycket snabb sväng inne i Femmanhuset, i princip bara gick igenom det, men hann köpa mig en ny kokbok, Lättlagad GI. Kokboken var väldigt billig för att vara så full med bra recept, endast 99 kr.

Finns massor av gott i just denna bok. Har tittat på GI-recept tidigare men tyckt de vart lite för komplicerade för mig, många nya och konstiga ingredienser jag aldrig hört talas om och så, det är iofs det i denna också men inte lika mycket. Men just denna boken har mottot snabbt, enkelt och nyttigt vilket ju passar mig super bra!
Det finns recept både för frukost, lunch, middag och det bästa av allt, desserter! Mums...
Ska göra första rätten imorgon tänkte jag, undra vilken av alla jag ska börja med och sen tänkte jag göra deras chokladmousse eller kanske yoghurtglassen eller varför inte glass a la GI? Längesen jag åt glass, så sugen på det!



Ola, grundaren av GI, var med i programmet Den hemlige miljonären här om dagen och sen dess har jag velat köpa någon av hans böcker. Han verkar vara en riktig go kille, dessutom förbannat söt (kanske inte de bästa bilderna på honom i boken men på tvn var han super super söt!) Dock är han homosexuell, så vi tjejer får bara se men inte röra!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nytt i godishyllan..

Fick hem reklambladet från Hemmakväll idag med posten och där fick jag se denna nyhet!
Gick förbi och köpte 2 st för 10 kr när jag var ute och gick nu på kvällen.
Ska bli spännande att smaka, fast det får bli på lördag!



Enligt hemmakväll skall den smaka våffla med blåbärssylt, och det är ju ruskigt gott ju.
Jag längtar tills på lördag!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det går bra nu..

Hej!

Åå vad jag älskar min praktik. Är ju på Sahlgrenska nu på Klinisk neurofysiologi och lär oss ffa neurografi. Det är så kul tycker jag! Dock svårt att förstå sig på måste jag säga, massa olika nerver och deras hastigheter etc... Visst är det jobbigt att stiga upp tidigt och komma hem sent men känner ändå att det är värt för att få vara där, så kul tycker jag det är där, personalen är trevlig och undersökningarna är roliga och lagom avancerade! Känns lite som min grej (lagom avancerat! haha), så vem vet, det är kanske det jag väljer att inrikta mig speciellt på sen när jag är klar!?

Började praktiken senare idag, kl.10 ist för 7:30. Ställde klockan på 5:30 för att hinna med en morgonpromenad men när jag fick se hur många grader det var ute då, - 13 grader, så gick jag och la mig igen! Men har tagit morgonpromenaden nu ikväll ist, endast -8 grader!

Invigde min nya topp idag från Veromoda. Härlig färgklick i vardagen!!


Nu tittar jag på Sveriges värsta bilförare. Jag fullkomligt ÄLSKAR det programmet. Tror att det är för att jag känner igen mig själv i vissa, haha.. Mobba mig inte! Jag kör väldigt sällan och när jag väl kör så känner jag mig som en nybörjare, dessutom så har jag noll koll på var bilens kanter är, så backa på smalare platser eller fickparkera kan jag ju bara glömma!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Black roses

Snyggt mönster va?



Mönstret pryder min nya snygga kalender!
Köptes igår på Åhléns på rean, endast 45 kr, vilket kap!



P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Frustrerad till tusen!

Jag blir så jävla frustrerad!

Igår var första löppasset detta året, första rundan på väldigt väldigt länge. Kändes jätte bra men efter att ha sprungit ca 5 km så kom den, smärtan som jag känt så många gånger innan. Jag fattar inte varför jag ska få så otroligt ont i utsida knä, nästan alltid efter samma distans, si så där en 5-6 km. Jag får ont 8 av 10 ggr.
Efteråt sitter smärtan i och jag kan knappt böja benet, har svårigheter att gå i uppför-och nerförsbackar, trappor etc. Helt omöjligt! Det som hjälper för stunden är att kleta på Voltarengel på stället. Får sedan hålla på och smeta resten av dagen för att ens kunna stå på benet typ. Igår fick jag skippa träningen på gymmet just för att jag hade så jävla ont i knät. (Dock gjorde det inte så jätte mycket då jag redan hade vart ute och sprungit!)

Idag när jag vaknade, ställde klockan på 8 (som igår) bara för att vara ute på en morgonjogg, kändes knät bra. Jag kletade på Voltarengel försäkerhetsskull. Sedan begav jag mig ut. Kändes bra i några minuter men sen kom smärtan, efter bara någon km! Gick ju inte springa på benet, så jag fick halta runt hela rundan, vända och gå hem ville jag inte! Det såg säkert jätte kul ut när jag gick runt i värsta springkläderna och haltade. Det gör dock nästan lika ont att gå som att springa, men gå i det tillståndet känns mer hälsosamt!

Detta är jäkligt frustrerande, känner att jag har massa energi, ork och en jäkligt bra kondition just nujag vill ut, jag vill springa röven av mig, men kan inte! (efter alla spinningpass!), Ååå detta gör mig så jävla ledsen! Jag som har anmält mig till Gbg-varvet till sommaren. Hur ska det gå med ett knä som inte vill lyssna till vad jag vill!?

Får vila några dagar från springningen nu så knät får ta igen sig, och inse att det ska göra som JAG säger, och fortsätta med mitt gymmande. Ikväll får det bl.a bli ett stenhårt spinningpass där jag ska trampa ur alla mina frustrationer! Hoppas jag inte får känningar av knät bara...

Känner aldrig av mitt knä annars, endast då jag är ute och springer...
Jävla knäfan!



Inför Midnattsloppet 2010. Kors vad brun jag var! Vill ha sommar!!



En HELT SLUT Sahra, efter Midnattsloppet 1 mil!


USK-loppet 2010, 1 mil.

Får ni smärtor någonstans när ni är ute och springer?
Några tips?


P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Middag för fyra

Hej på er!
Vart lite dåligt med bloggande nu från min sida. Sorry för det!

Igår hade vi Nisses kompis Lukas och hans blivande fru Anna här på en bit mat. Vi bjöd på thaikyckling (gjorde den nyttigare med kokosmjölk light!), sallad och till efterrätt blev det den där apelsinchokladkakan jag tidigare berättat om, ni vet den som är så himla god! Det blev väldigt lyckat igår..
Jag drack typ inget igår, tog ett glas vin till middagen, men sen drack jag vatten. Hade köpt mig en pytteliten vinflaska just för att jag hade bestämt mig för att inte dricka.

Efter maten åt vi lite godis och spelade wii, vi spelade både bowling, tennis, golf och lite olika balansspel. Jätte roligt var det att äntligen få användning för wii fit.

Inför middagen var vi nere i förrådet och hämtade upp detta gamla matbordet. Det är från när jag bodde i Gbg för ca 3,5 år sen. Bra att jag inte har slängt det jag hade i Gbg-lägenheten!
Var iväg en snabbis till stan mitt på dagen och köpte världens snyggaste duk, rosa! Jag är skit nöjd med min dukning, det är därför jag bombaderat detta inlägg med så många bilder på just dukningen.
Köpte även en ny rosa skål för att kunna ha godiset i. Fint!
Har jag sagt att jag älskar rosa??








Har fortfarande kvar bordet i vardagsrummet. Så det blev frukost där i morse!
Bordet ska antagligen få stå kvar tills jag gjort tentan. Köksbordet vi nu har i köket är liksom som ett barbord, inte alls mycket med plats. Har t.ex. bara två stolar, fler personer får inte plats. Så detta ska få stå kvar så jag har plats till allt pluggmaterial. Härligt!


Det har verkligen vart fullt upp denna helg.
I fredags kom jag hem från praktiken i Gbg sent men det fanns inte tid att slappa då inte. Vi stack ned till bowlinghallen och bowlade med våra vänner, var riktigt skoj. Inte ofta man gör sånt!
Igår var ju middagen. Så det har verkligen varit fullt upp.

Nu ska jag plugga en liten stund och sen ska jag ut på årets första springrunda. Undra hur det kommer att gå!?

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ledigheten är snart över

Vart ledig tre dagar nu men imorgon kör allvaret igång igen. Hur kunde jag avsluta denna ledighet på bästa sätt? Jo, genom att shoppa så klart!

Var både en sväng på torp och därefter en sväng i stan. Var ute i god tid, var på torp strax efter öppning, det ni! Ställde faktiskt klockan idag.

Topp från Veromoda, fina broderier både på framsida, ärmar och baksida.



Oslitna jeans känns fräscht, även dessa från Veromoda. Endast 200 kr, ett riktigt kap!


Tränings t-shirtar. Från Stadium.


Fin detalj på sidan av t-shirten, en liten knut/rosett.


Bästa köpet idag, kanske bästa köpet ever!! Jätte balla träningstights. Från Stadium.


Nu blir jag snart hämtad av kompisen Anna, vi ska till gymmet och gå på bodypump, spinning, cirkelträning och sen core. Då ska jag även inviga mina nya snygga träningskläder. Jag är väl medveten om att jag kommer att synas i dessa byxor! Så coola!!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Ett litet tips

Efter träningen gjorde jag mig en jäkligt god kvällsmat! 2 msk Kesella (kvarg) med 1 äpple och kanel. Fy fasiken vad detta var gott! Jag testade kesella för ett tag sen efter att jag läst att det ska vara så nyttigt! Då testade jag kesella med jordgubbar och kiwi, och det var ingen höjdare... Men nu kom jag på varför jag inte gillade det då, jag tog typ hela burken med kesella och blandade med frukterna. 2 msk räcker gott och väl annars blir det alldeles för beskt för min smak.

Detta var super duper gott, och framför allt nyttigt!



Blanda ihop allt


Mumsigt! Bättre än godis!!!


P&K



Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ingen rolig dag

Hej på er!
Idag har varit en jobbig dag, begravning har stått på schemat! Aldrig kul att gå på begravning, det fälldes många tårar.
Det var en väldigt fin begravning. Efter ceremonin blev det mat och fika i församlingshemmet. Potatisgratäng, fläskfilé och sallad stod på menyn. Smakade gott med mat! Tog dock mest sallad. Till efterrätt blev det två olika sorters tårta, prinsesstårta (min favorit!) och en annan med bär på. Gissa vilken jag tog en bit utav? INGEN!! Det var ett jätte svårt beslut, men jag avstod helt från tårta. Kändes verkligen jobbigt! Men det var gott efteråt...

När vi väl kom hem från begravningen kände både jag och Nisse att det vart en tung dag så jag stack ned till gymmet för att komma på andra tankar och Nisse låg kvar hemma och bara slappade. Nu har han legat och sovit i snart 1 h, detta tog hårt på honom. Han mådde inte alls bra efter att vi kom hem. Stackarn!
Så efter träningen körde jag förbi affären och köpte både tulpaner och choklad till honom, och det uppskattades. Min älskling!! Jobbigt att se honom så nere! Han var så jäkla fin idag med nyinköpt kostym, vit skjorta och vit slips. Åå vad vacker han var!!

Begravningskläder:
Byxor (Nya!) Gina Tricot, Blus (Ny!) Bik Bok



P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ljuvlig för smaklökarna

Igår, måndag, var min sista dag på praktiken och då bjöd jag på en sån ljuvlig kladdkaka, så jag tänkte vara snäll och dela med mig utav receptet. Jag lovar er, ni blir inte besvikna över hur den smakar! Oj oj oj, den är bland det godaste jag ätit!
Ska göra kakan igen, redan nu till helgen för då ska vi ha middagsgäster hemma hos oss, så då passar denna kladdkakan utmärkt att bjuda på till efterrätt. Ser fram emot att få äta den igen! god är den!!

Apelsinchokladtårta

  • 200 g mörk choklad
  • 150 g smör
  • 4 ägg
  • 1 1/4 dl strösocker
  • rivet skal av 1 apelsin
  • 3 dl vetemjöl
  • 1 tsk bakpulver
Garnering:
Hallon

1. Smält choklad och smör försiktigt i en kastrull, rör då och då tills det är väl blandat. Låt svalna något.
2. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt det fint rivna apelsinskalet. Blanda mjöl och bakpulver.
3. Vänd ner chokladsmeten i äggvispet, sikta ner mjölblandningen under omrörning. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda i 225 grader, 12-16 min. Låt kallna i formen.
4. Lägg kakan på ett fat och garnera med hallon. Servera med vispad grädde.



P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Knut i håret

Ledig idag.. Det var härligt att få sova tills man vaknade.
Sitter just nu och tittar på Hem till gården, jajamen, jag älskar det kärringprogrammet!!
Snart ska jag iväg på ett litet ärende i stan, efter det ska jag hem till mamma och ringa ett samtal. Ikväll blir det middag hos mina föräldrar, gott det ska bli med lite riktig mat!

Dagens:


T-shirt Lindex, Kjol och strumpbyxor H&M


Fick bli en enkel knut i håret idag, glömde torka håret efter träningen igår så det är kaos i mitt hår idag, men det döljs lätt med en knut!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Periodare

Hej!
Precis kommit hem ifrån ett corepass på gymmet. Kände av gårdagens corepass, fy fan vad det sved i magmusklerna, härlig känsla ändå!
Tränat 6 dagar denna veckan, fy fan va bra!! Hoppas jag fortsätter att vara i denna topp av att vilja träna, undra när dalen kommer, för jag vet att den kommer att komma, frågan är bara när! Jag är en riktig periodare!

Idag har jag gjort massor, men inte något vettigt! Jag tänkte i fredags att nu när helgen kommer så ska jag sätta mig ned och plugga neurofysiologi, men har jag gjort det? NEJ! Har inte ens öppnat boken, fy vad piss! Men men, är ledig tre dagar denna veckan som kommer så jag ska se till att få lite vettigt gjort under dem dagarna..

Idag åkte jag och Nisse ut till torp. Vi ska på begravning på onsdag och vi båda var i behov av att köpa kläder till den tråkiga dagen. Usch vad jobbigt det ska bli! Alldeles för tätt inpå mormor, så jag kommer tänka på henne konstant och fälla många tårar!!
Jag fick med mig dessa två topparna hem. Linnet är från Veromoda och svarta blusen är från BikBok. Vet inte vilken av dem jag ska ha på mig än, men vilket som så blir dessa jätte snygga att ha när som ändå...
Jag har tänkt ha på mig mina nya svarta byxor och någon av dessa. Har jag linnet så får det även bli en svart cardigan till, annars blir det för ljust att ha på sig på en begravning.




Efter torp gjorde jag en apelsin chokladkaka till personalen på klinfys, där jag praktisera. Jag gör sista dagen imorgon och då vill jag bjuda på något gott som tack för att jag fått vara där.
Den ser jätte god ut! Luktar som romerska bågar, mmmmm... Jag ska garnera kakan med hallon och till detta blir det lite vispgrädde, fy fasiken vad gott. Jag verkligen älskar kladdkaka, det är det godaste man kan äta enligt mig, så denna blir nog en riktig höjdare, lite kul med apelsinsmak.
Jag ska faktiskt synda och ta en liten liten bit imorgon! Dumma dumma mig!

Idag skulle egentligen varit sista dagen på min nutrilettdiet, men det är det inte. Köpte ett nytt paket i veckan och den varar till tisdag. Efter tisdagen ska jag fortsätta till söndagen, sen får det vara bra med shakes! Känns liksom lite fel att avbryta mitt i veckan, så därför kör jag fram tills söndagen.
Har hittills gått ned lite över 4 kg. Det både känns och märks. Folk i min närhet säger att det syns mycket i ansiktet. Jag märker det på att byxor som tidigare satt snortight sitter nu löst. Jippi! Härlig känsla detta!

Nu ska jag göra färdigt ett patientfall, så lite vettigt får jag iaf gjort idag!
Sen blir det Solsidan, det får ni inte missa. Fan va bra det är!!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bra dag

Hej på er!
Vilken aktiv dag det varit för mig idag! Inte vart stilla en sekund, typ.
Ställde klockan på 8:15 för kl.9:15 skulle jag stå redo för ett corepass på gymmet. Efter det blev det spinning med pulsband i 50 min. Åå vad jag blev trött efter spinningen, sjukt bra pass idag!
När jag drog från gymmet fick jag en sån längtan efter min familj. Jag var först hemma en liten stund för att slänga in en tvätt i tvättmaskin, hämtade mina russin och sen begav jag mig upp till min familj och gjorde havregrynsgröt där. Var verkligen mysigt att träffa familjen, var ett tag sen nu!
Kl.14:30 skulle jag åter vara nere på gymmet. Där blev det ett stepup pass i ca 40 min. Min morbrors fru skulle ha passet så det var därför jag åkte till gymmet igen, annars hade jag aldrig gjort det! Hon hade ett mycket roligt och bra pass!!
Hela dagen har varit så perfekt!

Nu blir det ett glas vatten och en knäckemacka med lättkeso, tomatskivor och svartpeppar på. GOTT!!


Min diet är snart över! Bara fram tills tisdag kvar. Lite blandade känslor det där faktiskt. Gott ska det bli med mat igen men samtidigt har det varit sjukt skönt att slippa matfrågan varje dag! Funderar på att köra en vecka till faktiskt.. men får se på tisdag hur jag gör.

Ni har väl köpt tulpaner idag? Det är faktiskt tulpanens dag!..
Jag köpte tulpaner både till mig själv och mamma, gulligt va :) Det är hon värd, min underbara, söta mamma!!



P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fjäskare

ÄNTLIGEN FREDAG! Det är så jäkla skönt med helg!
Fick sluta väldigt tidigt från praktiken, redan vid 11:30-tiden. Då gick jag till klinkem där jag hade sommarvikariat i somras och lunchade med dem, så härligt gäng är dem där, supertrevliga! Hade även med mig hemmagjorda kakor som de kan ta till fikan kl.14, snällt va? Får ju inte få dem att "glömma" mig nu när jag sökt sommarjobb där igen eftersom dem på klinfys inte får/kan ta in sommarjobbare denna sommaren heller, SYND!

Dagens:


Byxor Lindex, t-shirt (NY!) Gina Tricot

Sitter mest och inte gör något vettigt just nu. Väntar bara på att klockan ska bli Zumba-dags!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För stort

Hejsan!
Precis kommit hem efter att ha varit på gymmet en sväng, idag blev det ett step- och ett spinningpass. Skulle egentligen vart på corepass också men så blev inte fallet. Nisse kom och hämtade mig lägligt efter att han vart i garaget och grejat. Det passade mig utmärk ändå för jag var helt slut efter spinningpasset! Det var en "ny" instruktör idag och hon körde på jäkligt rejält, härligt!

Efter praktiken idag så fick jag se i brevlådan att kläderna jag beställde från H&M för ett tag sen hade kommit. Men som jag misstänkte så passade dem inte. Det är min vanliga otur när jag beställer kläder, fattar inte egentligen varför jag gör en beställning, man (läs jag) ska alltid testa i butik! Jag hade iaf beställt kläderna i M. Gjorde en retur direkt, så nu har jag beställt dem i S ist. Får se när de kommer och OM de passar denna gång. Hoppas!

Nu ska jag ta en apelsin och sätta mig i soffan och glo på tvn en stund innan det är dags att sova.

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vad hände nu?

Fick precis blommor av min underbara sambo.
Man tackar så mycket! Detta är ju inte direkt vanligt,
undra vad han fjäskar för nu!?

ÄLSKAR DIG!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är den här..

Det är nu absolut de sista timmarna på sista lovdagen... Usch, det är med lite blandade känslor jag tänker på det! Det är härligt att få något vettigt att göra på dagarna men samtidigt är det ju jäkligt nice att kunna ta dagen som den kommer, med inga måste alls och kunna vakna när man själv vill, slippa den förbaskade väckarklockan!
Men imorgon är det alltså dags igen, praktiken fortsätter och det finns inget jag kan göra åt det. Glad iaf att jag fortsätter på praktiken här på Uddevalla Sjukhus, slipper fortfarande pendlandet. Blir värre om 2 veckor då jag ska börja min andra praktik på Sahlgrenska, usch, det blir inte lätt att börja åka igen!

Kopplar av just nu med VeckoRevyn och en apelsin. "Morgondagen är just nu ett minne blott"- kan ju iaf försöka intala mig det!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Gjorde det igen..

Kom precis hem ifrån Blomsterlandet. Ja, jag var där idag igen!
Denna gången fick jag med mig två låtsas rosor hem som jag satte i mina små krukor i köket. Jätte söta är dem!!
Köpte även två små hjärtan, vet inte än vart jag ska ha dem. Så just nu hänger den ena på Nisses handduk som en söt liten grej, menar verkligen vad som står på... Älskar dig Nils!
Men bästa köpet idag var ju verkligen min urfina ljuslykta i form av ett hjärta! Jag såg den, tog den och gick en lång vända inne på Blomsterlandet och bara tänkte och tänkte om jag verkligen skulle köpa den. Den var, enligt mig, dyr! Så jag ställde tillbaka den, gick en sväng till och när jag gick förbi den på utvägen till kassorna så tog jag den iaf och så fick den följa med mig hem. Ajajaj, jag har gjort det igen!
Har inte riktigt bestämt mig än vart jag ska ställa den, antingen i vardagsrumsfönstret eller i hallen. Får fråga Nils vad han tycker när han kommer hem, även om hans åsikt inte gör någon stor skillnad så kan det ju ändå vara kul att höra den! Haha...








Borde egentligen sätta mig och plugga nu men har inte riktigt motivationen till det nu. Känner för att ta mig en promenad förbi mamma, pappa och brorsan. Får se vad jag hittar på!

Vad gör ni en sån här grå dag?

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Viktminskning

En vecka av två veckor har gått med Nutrilettdieten. Det har varit en väldigt intressant vecka, känslorna och humöret (psyket) har åkt bergochdalbana!


Första dagen var det inga problem alls, det kändes som att jag skulle fixa detta hur enkelt som helst. Men så kom andra dagen och den var den "värsta" dagen i mitt liv (självklart inte! men det är så man säger!). Andra dagen kunde jag gråta för ingenting, hade konstant illamående, hundrig hela tiden, ont i huvudet, hade ingen energi till något annat än att ligga i soffan och halvsova hela dagen. Den dagen var inte rolig alls. Men efter den dagen blev det bara lättare och lättare igen, hungern fanns ju fortfarande där men den kan man ju ändå inte göra något åt när man går på så få kalorier/dag (ca 555 kcal).
Har dock inte bara ätit dessa shakes! Började äta riktig frukost dag tre, havregrynsgröt med russin i och till detta ett knäckebröd med keso och tomatskiva. Men resten av dagarna har jag druckit shakes. En och annan apelsin och eller äpple har ju slinkit i också.

I torsdags bjöds vi på middag hos mamma och pappa och då åt jag liten portion med riktig mat och även igår, lördag, när vi bjöds på middag hos nisses mormor och morfar, då tog jag också en liten portion plus julmust och en liten kaka. Igår tog jag mig även några godisar. Så jag har ju inte bara levt på dessa shakes som jag trodde jag skulle göra från början. Kan man kalla det fusk? Både Ja och Nej.
Det står i broschyren man fick med till Nutrilett att man ska undvika för hård fysisk aktivitet och det har jag verkligen inte gjort! Har tränat på mer än vad jag brukar, dumt nog. Tränat 5 ggr denna veckan med flera pass varje gång, det är inte att ta det lugnt med den fysiska aktiviteten. Så i mitt fall så gör det nog inte så mycket att jag nu har "fuskat". Sen är jag inte alls överviktig så jag "behöver" inte följa detta till punkt och pricka..
Varför kände jag att jag var tvungen att förklara mig?

Hur gick det med sötsuget och andra frestelser?
Jag är megaimponerad av mig själv och trodde inte att det skulle vara så enkelt att stå emot frestelser.. Har haft en godisskål och två chokladaskar framför mig på vardagsrumsbordet helt utan problem, hela veckan.
Det gäller att inte ta den första godisbiten, första kakan eller första glaset med sötdricka så klarar man det hur bra som helst!

Har druckit vatten hela veckan, jag som inte ens gillar vatten, tycker att det nu är helt okej!
Igår när jag slängde i mig några godisbitar så satt jag och tänkte på kesomackan ist. Godiset smakade inte alls! Helkonstigt och jag är ju så klart jätte glad över detta. Jag som har varit en riktig godisgris!!!

Så, hur har det nu gått denna veckan vad gäller vikten och måtten??
Jo, här har ni resultatet på EN vecka:
  • 2,4 kg lättare!
  • -2 cm runt midjan
  • -1,5 cm vid navelhöjd.

Imorgon är det slut på mitt jullov och då börjar jag alltså skolan/praktiken igen.. Jag ska fortsätta med min shakediet i en vecka till. Får se hur de första dagarna går med bara shakes, om jag inte känner att det går så får jag helt enkelt börja med något riktigt mål mat. Men vi får se..
Man är alltid hungrigare i skolan/praktiken! Konstigt nog!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godis

Hej!

Satte klockan imorse och stack ned till gymmet, det blev core och spinning idag. Härligt med morgonträning tycker jag för då slipper man tänka mer på det resten av dagen.
Påväg hem tog jag mig en tur i stan. Men vet ni vad jag mer gjorde?? Ojojoj, skall ju egentligen inte men jag ville unna mig idag. Jag köpte med mig en liten liten godispåse från hemmakväll. Jag ska införa lördagsgodis här hemma, så jag startade idag! Dumt kanske, jag vet, dieten och så... Men lite gör ju inte så mycket!

Jag vet inte när jag senast har kunnat hållt mig från sötsaker en hel vecka innan denna veckan. Jag är så mega stolt över mig själv att jag lyckats! Lördagsgodis är något jag kan se fram emot nu.. För nu blir det inget godis på veckodagarna längre!
Bestämde mig redan igår att jag skulle köpa mig en liten godispåse och unna mig några stycken, så därför valde jag att träna idag annars hade jag vilat.. Planering, planering är det som gäller...

Men till min stora förvåning så var det inte jätte gott med godis när jag väl "fick" äta.. Tråkigt!
Jag tror att det ligger lite i att jag faktiskt lyckats gå ned några kilo och det vill jag ju inte förstöra nu. Men jag vet att det kommer jag göra när jag väl börjar äta mat sen. Men maten ska bli så mycket nyttigare. För första gången så ska jag skriva fisk (lax) på inköpslistan plus annat nyttigt.

Jag tänkte "dela med mig" av min viktminskning imorgon, inte jätte många kilon men det är iaf en liten viktnedgång. Men berättar mer imorgon för då har jag hållt på med dieten i 1 vecka av 2.

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen..

...har jag fått köpt mig mina tulpaner. Älskar tulpaner!!
De pryder just nu köksbordet, ååå vad fint...




Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Ingen vanlig fredag

Hej!

Är nästan precis hemkommen från favorit passet på gymmet, Zumba. Så jäkla roligt!!! Var rädd att jag inte skulle hinna men det gjorde jag, jippi..

Oj vilken underbar dag det varit idag. Har sett fram emot denna dagen hela veckan!
Vi var på Kungsmässan i Kungsbacka idag. Anledningen till att vi åkte till Kungsbacka från första början var för att hämta Nisses renoverade motor till hans "monsterbil". Hade han inte haft den anledningen så hade jag aldrig kommit till Kungsmässan! Men jag klagar inte att han åkte dit av "fel" anledning...

Påvägen dit stannade vi på Stigs center för att Nisse var hungrig. Han köpte sig Mc'donalds och jag hade packat ned en liten matsäck bestående av shakes och äpplen till mig. Jag kan säga er att det var riktigt riktigt frestande att sno ett pommes frites av honom! Hela bilen luktade Mc'donalds.. Egentligen är jag inget stort fan av Mc'donalds maten, men just idag när man inte får äta det så klart man tycker att det hade varit gott. Det var helt enkelt inte lätt att sitta i samma bil som honom. Jag fick med ledsam min dricka min vidriga shake!
Kändes dock väldigt gott efteråt, att veta att man varit så "nyttig" :)



Jag fick gå själv inne på Kungsmässan en liten stund.. men det gjorde inte mig något alls. Nästan skönast att strosa runt i min egna takt och inte tänka på hur tråkigt Nisse faktiskt tycker att det är att gå i affärer. Man blir jäkligt stressad av den tanken faktiskt att han går där fast att han inte alls vill vara där.

Jag kom inte hem tomhänt iaf. Fick med mig en t-shirt hem med leopard mönster och ett par byxor som är löst sittande och lite glansiga i tyget, "moderna" byxor. Har tyckt att såna byxor är jäkligt snyggt på andra men inte på mig, men dessa satt ganska bra faktiskt. Jätte jätte bekväma!! Köpta på Gina Tricot.
Köpte mig även ett läppglans i fin ljusrosa nyans från Maybelline, Lindex.



Det är fredag och om allt skulle vara som vanligt nu så hade jag suttit och ätit chips och dipp nu antagligen. Väldigt konstigt känns det! Får ta vatten och apelsin ist om sötsuget smyger på.. Heja mig!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Slängt ut julen

Innan middagen hos mina föräldrar så var jag först en sväng till Blomsterlandet i jakt efter nya krukor till egentligen alla fönster, men hittade bara till köksfönstret. Urgulliga, lite gammeldags sliten stil.
Som ni märker på bilderna så har jag idag städat bort julen hemma hos oss. Det blev väldigt ljust och fint!
Jag är väldigt sugen på att köpa nya gardiner till framförallt sovrummet och vardagsrummet. Hoppas det kommer in något snyggt snart...

Är det fler än jag som ÄLSKAR krukor och gardiner??







Sovrum:
Ska tapetseras om, när jag och Nisse får tummen ur. Får nog se ut så här tills vi tapetserat om, onödigt att köpa nya gardiner nu som kanske inte passar till tapeterna sedan!


Vardagsrum:


Vardagsrumsbordet:


Nu ska vi snart kolla på Snuten i Hollywood 2 på kanal 4.
Hoppas ni haft en bra dag!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I min blus

Hej!
Här kommer bilder på min nya "blus".. Kompisen har en svart och den var så jäkla söt på henne så jag härmade henne, förlåt om du tar illa upp! Ta det mer som en komplimang, du har jäkligt snygga kläder!!

Kikade in på Bikbok igår, hittade den inte i svart, fanns endast kvar i denna lila färg. Testade den både i Small och Medium. Satt jätte bra i Small, dock lite för kort tyckte jag som inte är van vid att ha korta (normallängd) tröjor. Så det blev Medium tillslut. Tycker nu efter att ha använt den en gång att den är lite väl stor. Längden är jag jätte nöjd med men den är lite plöfsig. Men, skitsamma. 50 % på Bikbok, fick betala endast 100 kr för den, då får den nästan sitta hur den vill! Det är bara skönt med lite utrymme!








Har varit på middag hos mina föräldrar idag. Jag åt faktiskt riktig mat idag, första dagen på 4 dagar! Det var riktigt riktigt gott... Tog dock en liten portion. Är ju egentligen inte meningen att jag ska äta middag under dessa 2 veckor, men gjorde ett undantag nu när farmor och farfar ändå skulle komma dit och äta.
Usch, förlåt för att jag har syndat!
Avstod dock från läsk och efterrätt, nöjde mig med min miniportion och två stora glas med kallt vatten. Duktigt av mig!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jäkla lakritsnapp

Trettondedagsafton idag och hur firar man det om inte en sväng på gymmet! Det blev core, step up och spinn med pulsband idag. Kan säga att jag bestämde mig för att gå till gymmet in i det sista. Har en sån jäkla träningsvärk i lår och rumpa idag, fy fan! Att sitta på den hårda spinningcykeln med ömmande rumpa var ingen höjdare, tur att vi inte satt så jätte ofta, utan står mestadels...
Det var väldigt tungt, jobbigt att träna idag. Nu behöver jag lite vila, vilken tur att det är röd dag imorgon så schemat på gymmet blir som en söndag, alltså inget jag "behöver" gå på.

Var även iväg en sväng på torp förrut med familjen. Köpte mig en blus. Haha.. blus låter så tantigt att säga, men det är mer som en blus än tröja iaf. Tänkte ha på mig den imorgon, så slänger upp en bild på den imorgon.

Idag är det dag 3 på min diet och det har gått mycket bra idag, inte psykiskt jobbigt som igår! Jag tog mig faktiskt riktig frukost, havregrynsgröt och ett kokt ägg. Sedan har jag levt på shaken resten av dagen. Ska verkligen fortsätta med gröten på morgonen och shakes resten av dagen!
Har dock fortfarande varit väldigt hungrig. Dessutom har sötsuget kommit i kapp mig, jag är så nära att ta lakritsnappen som ligger i godisskålen på vardagsrumsbordet, men icke! Ganska dumt att ha en godisskål precis framför sig, hmm, kanske borde ta bort den!? Jäkla lakritsnapp!!

Imorgon är jag och Nisse bjudna på middag hemma hos mina föräldrar, farmor och farfar skall även komma dit på en bit mat. Jag vet inte hur jag ska göra, ska jag dricka shake och titta på när de andra äter eller ska jag äta maten jag med, fast liten portion? Jag kan verkligen inte bestämma mig! Ska även på lördagmiddag, till Nisses mormor och morfar, men där har jag redan bestämt mig att jag ska äta maten! Men äter jag maten imorgon så blir det ju två dagar med mat... Hmm.. grubblar!

Visst är min tuffsituffs söt här!? Togs igår när han var väldigt väldigt trött...


Nu går Snuten i Hollywood på kanal 4, den får man inte missa, en riktig klassiker ju!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dag 2

Dag 2 med nutrilett har varit ett rent helvete!

  • Konstant hungrig
  • Konstant trött
  • Konstant huvudvärk
  • Konstant illamående
  • Konstant konstig känsla i hela kroppen som jag inte kan beskriva med ord, typ som att kroppen försöker säga mig att något inte stämmer
Jag har typ sovit hela dagen, har inte orkat göra något. Varit deppig största delen, gråtit i telefon för absolut ingen anledning när mamma har ringt, jag har helt enkelt mått rent psykiskt dåligt idag! Det är absolut inte det att jag är sugen på något eller att jag tycker det är jobbigt att inte få äta godiset eller chokladbiten eller riktig middag på något sätt, det är "bara" kroppen själv som säger ifrån.
Jag kan ärligt säga att jag mår bättre med 40-gradersfeber än i detta tillstånd.

Jag vill verkligen klara av 2 veckor, men om alla dagar ska vara som denna, så vet jag inte om jag pallar det, eller inte jag, utan om kroppen pallar det. Ska nog göra så att jag lägger in en riktig frukost som består av havregrynsgröt och ett kokt ägg och sen äter dessa shaken resten av dagen. Havregrynsgröt och ägg är ju ändå nyttig frukost.
Jag ska ge det en dag till, med bara shake, men mår kroppen som den gjorde idag så är det fanimej inte värt det, då slänger jag in en riktig frukost åtminstone!

Men idag var faktiskt shaken goda, men det är väl pga att jag faktiskt är skit hungrig!!

Var iväg nu ikväll på cirkelträning (styrketräning) i 45 min och efter det var vi en sväng i gymmet och gjorde lite magövningar som kommer att kännas imorgon tror jag för jag känner av det redan nu! Vi avslutade sedan hela träningen med Zumba i 45 min. Aah vad kul Zumba är!!!

Nu blir det film och sen sova (som om jag inte vilat tillräckligt idag!)

Godnatt! Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

...och nu då?

Jag har myst runt i min pyjamas hela förmiddagen, den är så skön...
Haha, jag ser så trött ut på denna bilden, men det är jag också. Blir trött av att ingenting göra!



Fick iaf tillslut gjort mig iordning, men till vilken nytta? Jag har ingen aning om vad jag ska göra fram tills träningen börjar ikväll... Jag börjar tröttna lite smått på att ha jullov just nu. Finns verkligen ingenting att göra! Borde plugga men det skjuter man bara fram för det är ju så himla trist!

Här kommer iaf en dagens, till ingen nytta alls!
Tunika (gammal!) Veromoda, jeansleggings (treggings, eller vad kallar man dem för?) Veromoda, halsband (gammalt!) H&M.




Kanske tar mig en sväng på stan!? Men är stan så himla rolig då?

Nä ja Ä inte bitter!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fyra st shake plus ett kokt ägg

Godmorgon!

Tycker själv det är tråkigt att läsa en blogg med massa text och inga bilder.. Nu blir det tyvärr ett inlägg med MASSA text och inga bilder. Läs om ni vill!

Igår var ju som sagt första dagen på Nutrilett dieten. Jag måste faktiskt säga att det gick förvånansvärt bra, inget sötsug överhuvudtaget, inte ens till filmen igår kväll! Dock smakar det ju inte så himla gott, men med lite vatten att skölja ned det med så funkar det faktiskt.
Träningen gick bra igår också, 50 min spinn puls, kom upp till 90 % av min maxpuls även igår och efter det körde jag core. Jag vet inte om jag fuskade igår, men tog mig faktiskt ett kokt ägg efter träningen. Kroppen behöver ju protein efter man tränat... Summa sumarum så levde jag alltså på 4 st shake plus ett kokt ägg igår..

Idag är en ny dag och dag 2 på nutrilett dieten. Menyn kommer väl se ut som igår, 4 shake och ett kokt ägg. Idag blir det lite styrketräning (cirkelträning) på gymmet och efter det blir det ett Zumba pass... Har ni fortfarande inte testat Zumba, så gör det!! Skit kul, kul med RÄTT instruktör dock! Väldigt viktigt!!
Ska egentligen inte träna så hårt/mycket denna veckan, vet ju inte hur kroppen reagerar på så lite kcal på en dag. Men det är ju så jäkla kul att träna, så man vill inte vila!

Jag har verkligen bestämt mig nu, detta året ska bli mitt år! Jag ska bli i toppform inför beach 2011 (säger man inte alltid så!?), jag ska ta min BMA-examen och så ska jag skaffa jobb. Om inte detta vore nog så är jag så lycklig ihop med Nisse. Älskar honom över allt annat! Hoppas mina nära och kära kommer må lika bra som jag under detta nya året! Ja, jag säger då det, 2011 ska bli mitt år!!!

Tycker dock det är lite synd om Nisse när jag går på denna dieten. Han är van vid att jag gör mat åt honom, antingen att maten är färdig när han kommer från jobbet eller att jag lagar mat när jag kommer hem efter träningen. Nu kommer det tyvärr inte bli så. Kan ju inte stå och tillaga mat när jag själv inte får äta den!? Eller??
Igår fick han gjort sig äggmackor till middag, inte så mycket till middag! Men en 26-åring ska väl kunna göra sin egna mat tycker man ju.. Men han har blivit så bortskämd sen jag flyttade in hos honom! Stackarn!
Kanske om jag ändå ska försöka mig på att laga middag till honom!?

Nu är klockan strax efter 9 och magen säger att det är dags för frukost, en shake och ett glas vatten.

Ha en bra dag!
Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hur ska detta gå??

Godmorgon!
Min frukost: Ett glas nutrilett och ett glas vatten att skölja ned det med! Vattnet och en hand över näsan behövs verkligen för att lyckas få ned den bruna skiten!



Första glaset av nutrilett shake ligger nu i min mage.. Jag mådde dåligt varje klunk jag tog av den skiten, Usch att det ska smaka som skit!? Men jag ska försöka ta mig igenom detta i två hela veckor! Jag klagar redan efter första glaset, hur kommer detta gå egentligen?
Jag har väldigt svårt för konstiga konsistenser, det är därför jag inte äter keso eller räkor t.ex. Detta var som en shake men känns som det är typ havre eller något i. Det är något som liksom river en i halsen. FY FAN VAD ÄCKLIGT!

Men heja mig! "Bara" 13 dagar kvar.
.
Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Seg söndag

Hej!

Usch vilken tråkig söndag jag haft idag! Morgonträningen blev det inget utav, var alldeles för trött när klockan ringde och sen vaknade jag inte förrän vid halv elva. Shit vad sent! Åt lite frukost och sen har jag bara legat ned hela dagen och tittat på tv eller suttit vid facebook. Inget liv alls!

Var en snabbis på Ö&B och köpte min mat för de kommande två veckorna, Nutrilett shake. Drog efter det till torp för att köpa middag till idag..
Det har verkligen verkligen varit en seg dag!

Nu sitter jag på sängen och dricker hallonte och tittar på Tjenare kungen på kanal 5. Jag och Nisse har suttit i var sitt rum hela dagen typ, vilket förhållande! haha.. Men så är det när man inte vill se hundra tusen avsnitt av Magnum hela dagen! Det får han bannemej se själv, utan mig!



Nisse börjar jobba imorgon igen och jag har en veckas julledighet kvar, gött! Men imorgon blir det ingen vila för mig inte, kl.7 ska jag sitta på cykelsadeln för då blir det spinning med pulsband. Gött att komma igång igen efter lite slapp julvecka...
Det blir antagligen gymmet två gånger imorgon, kl. 7 och en gång på kvällen också för då blir det zumba :) Kör på hårt nu detta nya året!

Puss & Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

2011

2011 ska bli ett bra år, eller hur!? 2010 var inget bra år alls! Två dödsfall är inte okej!! Hoppas att detta året blir vårt år, mitt och Nisses, inga motgångar alls.. Snälla??

Hur mår ni så här dagen efter nyårsfirandet??
Första dagen på det nya året och jag mår jätte bra, inte alls bakis bara väldigt trött, seg.. Härligt att slippa vara bakis. Tog det väldigt varsamt med spriten igår! Hade trevligt ändå!

Har ni några nyårslöften nu då?

Jag har två nyårslöften:

  • Träna mer och äta mindre
  • Spara mer och slösa (shoppa) mindre
Har precis gjort en träningslogg i excell där jag ska skriva upp när jag tränar, träningsform och hur länge jag tränar varje gång. Har även gjort ett diagram där jag ska lägga in vikten för varje vecka och även en tabell för mina mått. Får se hur länge jag kommer hålla på med det, blir nog lätt att jag glömmer av att skriva in varje gång jag tränat. Men ska verkligen försöka att föra en träningsdagbok, kan vara lite kul att ha!

På måndag ska jag sluta äta mat! Haha, det lät lite dramatiskt kanske.. Jag ska testa Nutrilett shake i 2 veckor utan att äta något annat.. Jag behöver det egentligen inte, men lite kul att prova! Får se om det ger viktminsknings resultat.. Jag kommer nog ha väldigt svårt för att inte äta chokladbiten när jag vill, äta pasta, pizza, thaimat, mat överhuvudtaget. Men får äta frukt har jag bestämt mig för, det lär bli många apelsiner, iaf när sötsuget kommer på kvällen till filmen. Får se hur jag klara mig under dess 2 veckor, men 2 veckor är en kort tid, eller?? Håll tummarna för mig!





Idag blir det bara en slappisdag! Borde egentligen bädda rent i sängen, tvätta massa tvätt, diska och tvätta mig själv... Får se om allt detta görs idag, förmodligen blir det bara tvättning av mig själv som blir avbockad i listan..

Puss & Kram, Gott nytt år och god fortsättning!
Älskar min familj!!

Permalink Allmänt Kommentarer (5) Trackbacks ()