En tur i stan

Det har varit så himla stressigt denna veckan! Allt ifrån inlämning av examensarbete, rättning av examensarbete, justering av examensarbete samt läsa igenom kompisens arbete för opponering. HJÄLP! Pust vad stressigt! Bla, bla bla...
Nu har jag i alla fall justerat det som läraren ville att jag skulle justera och den senaste versionen är nu skickad till henne innan jag skickar in den med utan återvändo som man enkelt kan kalla det. Deadline för slutlig version av arbetet är på söndag, hoppas jag kan skicka in den redan imorgon så jag kan börja med allt annat som skall göras inför opponering på måndag och sedan min egna redovisning på tisdagen. Det behövs göras en powerpoint och ett manus inför min redovisning, har börjat lite smått men är långt ifrån färdig, många timmar återstår! Hur ska jag hinna göra allt på så få dagar! Nu gäller det att prioritera rätt saker...

På tal om att prioritera rätt saker så ägnade jag några timmar i stan mitt på dagen. Rätt prioritering? Nja kanske inte!
Var först en sväng på det värsta spinningpasset ever! Jag har varit på MÅNGA pass i mina dar men detta tog fanimej priset. Jag ville gå av och gå hem redan efter 10 min, då det fortfarande var uppvärmning. Hallå eller!? Jag vet dock svaret till att jag tyckte det var så hemskt jobbigt. Jag sprang Gbg-varvet i lördags, vilade endast en dag och var direkt på träningen igen. Det har blivit spinning måndag, zumba med jäkligt mycket ben på tisdag, spinning på onsdag och idag spinning. Benen måste VILA nu känner jag! Helt slut!!! Det blir dock Zumba imorgon, så blev det med den vilan! Helt sinnes.. Blir helt manisk när det gäller träning, så himla kul!

Men för att återgå till de där bra prioriterade timmarna i stan nu då... Jag fick med mig en påse hem från Veromoda med både en rosa klänning och en grön halvtransperant t-shirt. T-shirten valde jag att ta i en större strl, snyggt med löst sittande t-shirtar tycker jag. Jätte nöjd!
Klänningen är dock en sån där modell där man ser en aning gravid ut, men det struntar jag i. Den var ju så himla rosa och söt!

Förresten, jag har fått jobb året ut på klinfys ua/NÄL. Så himla glad!! Börjar att jobba redan den 9 juni, 7 juni tar jag min examen, alltså 1 dag sommarlov!! Tack för den ;)
Jag och kompisen (min vapendragare/vän/partypolare Malin) ska dock ta en sista minuten någon gång i slutet av augusti tänkte vi, så en vecka ledighet, helt okej enligt mig! Hoppas det blir av bara, min goa fina Malin...

Pöss

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag har världens bästa kompis...

.. och hon heter Malin!!! Ååå vad gullig du är! Tack ska du ha!
Förlåt för att jag inte är lika söt som du och gett bort en examenspresent till dig! Fy skäms på mig!

Här har ni mig och min vapendragare/vän/partypingla! Min Fina fina Malin!!
Vi en kväll innan Lipz-utgång 2010.

PÖSS!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gbg-varvet 2011

Nu är det gjort! Halvmaraton eller Göteborgsvarvet som det också heter, sprangs igår utav både mig och pappa och en herrans massa annat folk!! Vilken folkfest!

Innan loppet kände jag mig verkligen nervös, inte nervös över sträckan utan om jag skulle få ont i mitt knä eller inte. Jag förberedde mig dagarna innan genom att stretcha och smörja knät med inflammationsdämpande. Hade även dagen till ära ett knäskydd som jag hoppades skulle hjälpa.

Första milen kändes underbar, jag hade såna krafter! Dock valde jag att springa med ett lugnare tempo eftersom jag hade 21 km framför mig, inte kul att ta ut sig i början och sen tycka att löpningen är piss! Så det resulterade i att 1 mil sprangs på exakt 1 h, brukar ligga under det!
Hade inga problem med knät överhuvudtaget de första 13 km men sen, PANG! AJ! 8 km kvar med ett pajat knä, vad ska jag göra!? Normalt brukar jag stanna, börja gå och vända hemåt när jag tränar hemma... Men det kändes inte okej i detta sammanhang. Jag fick stannat vid någon stolpe och började stretcha och så kunde jag springa någon km haltandes, sen fick jag stanna och stretcha igen och sen springa vidare haltandes i 1 km och på så sätt tog jag mig i mål! Det var de värsta 8 km i mitt liv kan jag säga!
Sluttiden blev ändå helt okej tyckte jag med tanke på det jävla knät i 8 km. Sluttiden blev 2,17 h.
Man kan bara spekulera, hade jag inte haft problem med knät så hade jag nog lätt fått en tid på runt 2h, jag har aldrig känt mig så stark innan! Får man säga det själv så har jag den bästa konditionen ever just nu! Blev verkligen skitledsen när knät satte käppar i hjulet för mig...

Men jag får nog ändå vara glad över att jag ändå genomförde det med den smärtan!
Efter loppet haltade jag värre än någon annan och gör även det idag! Så idag blir det VILA, VILA och VILA!!! Inflammationsdämpande smörja får nog också smörjas på knät.

Tills nästa år? Jo jag vill verkligen springa nästa år också, dock gör jag det inte om knät fortfarande är kass, inte alls värt att springa 8 km haltandes!

Mina uppgifter:

  • 5 km: 30:16
  • 10 km: 1:00:38
  • 15 km: 1:33:36
  • 20 km: 2:11:14
  • 21 km: 2:17:39
Man ser på tiden att det började gå segare för mig någon gång efter 10 km! KNÄT!!! BAJS KNÄ!!!Nu ska jag ta mig från köksbordet till spisen för att göra gröt.. Bara den förflyttningen gör att jag nästan vill skrika rätt ut av smärta!!

Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I tomteverkstaden

Är nästan i mål med mitt examensarbete nu.. Deadline på fredag kl.16:00.

Härligt det är att ha en stor plats att kunna sprida ut alla sina papper på utan att det stör någon annan!Idag satt jag 5 timmar i streck utan vare sig mat eller dricka. 5 timmar är riktigt bra när man dessutom är bakis. Igår blev det grillning hos min kära Anna och hennes kille och kompisar. Sen drog vi ut på Mortens. Det blev både vin, tequila, groggar och öl igår. Aldrig bra att blanda, man mår som man förtjänar idag! Har dessutom inte sovit alls mycket på dessa 24 timmar, endast 3 timmar. Det känns som att Nisse snart har en sovandes Sahra bredvid sig i soffan.. Med det sagt så säger jag Godnatt :)

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sneak peek

Har varit på jakt efter examensklänning väldigt länge men inte fastnat för någon förrän IDAG! Man skulle kunna tro att prislappen (sved i plånboken!!!!!!)och den vita färgen skulle avskräcka mig, men nej nej! Den är helt jävla underbar! En riktig gräddbakelse-klänning, så himla super söt! Dessa detaljer som finns på klänningen är helt underbara!
Okej, den vita färgen gör klänningen mer passande som en studentklänning, men det struntar jag i! Vitt är sommarens färg och vitt bör funka till examensfärg också och inte bara student färg... Heja vitt!

Detaljerna gör att klänningen är värd varenda liten krona!!
Ursäkta för dåliga bilder. Kan ju tyvärr inte ha blixten på när man fotar vita kläder.

Längtar till den 7:e juni!!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Födelsedagar

Mammsen fyllde 45 år den 29 april och igår var det dags för pappsen att fylla 50 år.
Mamma ville inte ha något kalas men det ville pappa. Så igår hade vi 50 årskalas för gubben.
Det blev mat iform av kallskuret och potatissallad och till efterrätt blev det tårta som jag lyckades fixa. Tårtan är beställd av en super duktig tjej som heter Josefina Pilot. Sjukt duktig är hon!Busstårta eftersom pappa har omskolat sig till busschaffis. Dessutom är han en hurtigbulle som gillar att åka skidor och springa. Perfekt tårta som representerar honom bra!Farmor, pappa och farfar!


Glade gubben!


Kusinen Hugo med min bror Robin. Hugo sprang efter brorsan hela kvällen typ... Hugo är en supergo pojk som skrattar precis hela tiden!


Nisse tog bild nedifrån, inte den mest smickrande vinkeln. Men det är tyvärr den enda bilden jag har på mig själv sen kalaset.. Så enjoy!


P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()