Dagens turboshopping

Jag hade ungefär 10 min på mig tills tåget skulle gå idag, men jag hann med en liten shoppingtur iaf.

Svettades som en kamel i mina converse idag så då tänkte jag genast på att jag måste köpa nya skor. Det slog mig då att det var längesen jag hade ballerinaskor som passade (mina är för små! Köptes t.om. för små, hur cp är inte det!?), så jag gick in på Indiska och jajamen, där hade de dessa för 179 kr, som hittat! Jag älskar dem, så söta med rosetter på och jäkligt sköna och mjuka!




Me <3 Ballerinaskor!
Man känner sig som en liten flicka när man går i dem... haha..

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens och lite till...

Oj oj, vad mycket godis vi har hemma nu efter alla påskägg! Herregud, hur ska jag kunna gå ned i vikt nu!? Äh, leva livet har jag ju hört att man ska göra, så då gör jag det! Skål, säger jag med en ferrarri-godis i handen :)

Idag var jag en snabbis i Gbg. När jag åkte ner i morse så var min plan att jag skulle stanna där HELA DAGEN, men nej, oj, så fel jag hade. Kl.9 mötte jag upp en klasskompis på skolan, efter en timme var vi färdiga med våran powerpoint inför redovisningen på torsdag, så jag tog tåget hem kl.10:47 redan. Gud så skönt det var med en mjukstart så här efter påskledigheten...

Påskledigheten har förövrigt varigt super! Vädret ffa har ju vart hela jävla underbart. Legat utanför och solat i princip varje dag, så härligt med sol och värme!

Dagens:
Topp och chinos H&M, skor Converse, skärp Primark, örhängen Åhlens, brillor Thailand






Hann med en snabbshopping förrut innan jag skulle kliva på tåget. Ni får snart se vad det var jag köpte...

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Pink parfait

Äntligen äger jag ett rosa läppstift! Har länge velat ha ett, men inte riktigt vågat, rosa är en ganska utstickande färg att ha på läpparna, iaf den rosa nyansen som jag egentligen skulle vilja ha. Detta läppstiftet jag köpte på Kicks igår är halvtransperant och blir mer som ett mer färgat läppglans, alltså inte lika utstickande rosa som ett "vanligt" läppstift skulle bli. Får se om jag vågar mig på ett "vanligt" läppstift efter att ha använt detta ett tag... Tycker det är ruskigt snyggt med (ill)rosa läppar!!





Det rosa läppstiftet jag egentligen vill ha, men troligtvis inte vågar att bära är Isadoras läppstift 114 Dolce Vita. Angelica Blick bär upp det så himla snyggt!




Eller vad sägs som en lite mörkare rosa nyans, som Rihanna bär upp snyggt!



:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagens outfit

Påskaftonfirandet blev i år hos oss. Det blev grillning (på en GAMMAL och sleten grill som vi hittade nere i källaren ) utanför och sen gick vi in och spelade smart ass och sen ringde vi taxin och stack till Mortens. Jag och Nisse blev inte långvariga på Mortens, tyckte inte det var så himla kul, så vi stack hem och gjorde varma mackor.

Det är alltid så när man drar ut, man har först jätte trevligt hemma och sen kommer man ut och alla skingras och där står man sedan med inte ens halva gruppen. Så himla tråkigt när det blir så! Alltid roligare med hemmafester, eller ja, nästan alltid iaf!











Förresten, nyfärgat hår! Återgick till nyansen med lite mer guld/rött i, Igora Vibrance nr 6-55 Dark blonde Gold extra

GLAD PÅSK på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gult som solen





Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bakar kakor i det FINA vädret

Hej på er!

Vilken fantastiskt väder vi haft de senaste två dagarna, dock är det lite molnigt idag men det är iaf varmt!
Igår satt jag ute ca 2 h och pluggade och sen sprang jag strandpromenaden i linne, vilket resulterade i en jäkla röd bränna. Aj aj aj! Aldrig lär man sig heller att smörja in sig...
Idag satt jag också ute en sväng, men idag hade jag smörjt in mig som tur var. Det var väldigt väldigt väldigt varmt mot väggen där jag satt så jag klarade bara av nästan 2 h där, sen fick jag gå in och svalka mig.

Just nu står jag och bakar två olika kakor tills imorgon. Jag tänkte bjuda avdelningen Nuklearmedicin på fika imorgon som tack för att de hjälpt mig med examensarbetet. Det blir både en ananas-och hallon paj och chokladapelsinkladdkaka med vaniljvisp och hallon. Mumsigt! Dock vet jag inte hur jag ska frakta allt ner till Gbg imorgon på tåget, men antar att det löser sig!

Efter att ha vart bakmoster ska jag ut och springa idag igen. Har en sån jäkla springglädje nu när jag inte haft ont i knät på många gånger. Ska väl dock inte säga för mycket kanske, för då kommer det väl igen, men hoppas att stretching lönar sig för alltid!! Har dock lite ångest över att jag inte vart på gymmet på 1 v, men å andra sidan så är Gbg-varvet snart här och varför inte ta vara på alla dessa fina dagar som man kan njuta av att springa utomhus... Nej, det varma, svettiga och instängda gymmet få allt vänta ett tag till känner jag, iaf så länge som det är springväder! Låter inte det smart? Vill dock använda min nya träningsväska, så kanske att jag tar spinningen imorgon, får se!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

YES!

Äntligen!
Fick hem min träningsväska i början av veckan men den visade sig vara trasig, kunde inte öppna dragkedjan och det är ju själva grejen med en väska att man faktiskt ska kunna lägga grejer i den! Så den fick skickas tillbaka och idag hämtade jag väska nummer 2. YES, den är HEL!
Så jäkla snygg träningsväska! Köptes på sportamore för 299 kr. Fri frakt! Skit bra!





:)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hardcore superstar

Igår var jag och älskling på Hardcore Superstar-konsert i Liserbergshallen. Gillar vissa av deras låtar och dessa låtar spelades igår, vilken tur. De spelade även låtar från deras senaste platta, vilka jag inte alls har lyssnat på. Men de var också bra!

Förband ett kommer jag inte ihåg vad dem hette, nånting med diet, men dem var riktigt riktigt bra och förband två var the 69 eyes som var lite sådär enligt mig.

Det som var synd var att superstar inte lät så jätte bra och vi fick veta idag att det var för att Jocke Berg (sångaren) tappat rösten. De har fått ställa in konserter dagarna innan Gbg pga det, så inte så konstigt att det inte lät helt hundra! Synd!


Tyvärr är inte min kamera den bästa att ta bilder med när det är mörkt.. Så det blev endast denna bilden från igår. Värdelöst, jag vet!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ananaspaj med hallon

Snart ska jag och Nisse äta denna godingen! MUMSIGT!





P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"Röda lappar på alltihop!?"

Pappa (kors i taket!) ringde mig i förmiddags och frågade om jag ville med dem till torp. Så klart jag ville med!
Det var väl tur det för jag fick fyndat!! Egentligen hatar jag REOR, tycker det är pinsamt att vara den som står och rycker i nedsatta plagg. Men ibland övervinner jag min rädsla och faktiskt är den som ivrigt kikar vad det finns för fynd. Mammas ord när jag visade vad jag hade köpt, "Oj, röda lappar på alltihop!?", förvånad blev hon!

Denna klänningen från H&M har jag velat ha länge, men inte vetat när jag ska använda den, för den är ju lite speciell. Men när jag fick se att den endast kostade 50 kr nu så köpte jag den. För 50 kr kan den gärna bli hängande om den skulle bli det, för det spelar liksom ingen roll för 50 kr. Känner dock på mig att den kommer bli en hit till sommaren när man är lite solkysst.

Den har så himla fina detaljer!



En enkel svart/beige-randig tröja är enkelt och snyggt. Denna är från Lindex för halva reapriset, 49,50 kr.

Älskar enkla vardagsklänningar som är lite så där slappt fula! Även denna är från Lindex för halva reapriset 49,50 kr.

Finns inget bättre än H&Ms billiga läppglans. Dessa kostar 9,50 kr/st. Värdelöst att köpa dyra läppglans av den anledningen att man nästan alltid tappar bort dem. Detta läppglans finns i fyra nyanser, ljusrosa, mörkrosa, beige och orange.


Efter torp var jag alltså 3 plagg rikare och endast 149 kr fattigare, det kallar jag att fynda!!


P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

BUS:igt värre

Resultatet blev över förväntan får jag säga. Lite brunare blev jag och inga fläckar, någonstans! Fantastiskt!
Ska göra andra insmörjningen ikväll... Men då får Nisse hjälpa mig ta ryggen, för den smörjdes inte in igår..

Så här illa ser jag ut Utan smink! Usch! Men bjur på den!
Tog tyvärr aldrig en före bild på ansiktet igår eftersom jag var så röd efter löpningen...


ARM, FÖRE & EFTER



BEN, FÖRE & EFTER



Jag kände lukten av friterad kyckling hela kvällen igår och även lite idag. Frågade Nisse om han kände något och det gjorde han inte. Vilken tur!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sol sol, strålande sol!

Jag kan inte beskriva hur lycklig jag kände mig när jag var ute och sprang idag. Sprang strandpromenaden plus lite till...Jag var ute totalt lite mer än 1½h, några km över milen, jihoooo! Jag var/är lycklig dels för det finfina vädret och dels att jag inte fick ont i knät, jag kunde springa på som bare den idag utan några som helst problem, älskar såna löpturer då det går som handen i handsken liksom.
När jag klev innanför dörren fick jag även se att jag fått årets första fräknar, man tackar!

Dock hade jag lite smått panik när jag sprang med kortbyxorna idag... Mina ben är ju vitare än snö vad fasiken!? Förra året och alla andra år sen jag var typ 16 år, har jag vid denna tiden på året alltid varit brun, solat solarium som en TOK, verkligen som en tok! Men i år har jag bestämt mig för att inte sola solarium av den anledningen att hudcancern har ökat. Dessutom dog både min mormor och morfar (saknar er för varje dag som går!) i cancer, dock inte hudcancer, men ändå! Så jag vill inte utsätta mig för solariestrålningen känner jag efter allt..
Men jag kan inte sticka under stolen med att jag vissa dagar är väldigt nära på att ta cykeln till solariet. Jag hoppas att jag ska kunna motstå frestelsen av att vara skit snyggt brun mha solarium och istället ta hjälp utav den riktiga solen. Får se om jag står ut. Så här lät det förra året också men vips, så låg jag i solariet flera gånger i veckan ändå..
Att vara brun gör att jag känner sig så mycket finare, kläderna sitter bättre, man slipper lägga foundation, man känner sig helt enkelt så mycket fräschare som brun! Eller hur!?
Men det är också jobbigt att börja sola psykiskt för mig. Jag blir beroende, helt klart beroende av att sola, det är därför jag typ kan sola nästan varje dag. Detta beroende är skönt att inte ha, för det är faktiskt jobbigt.

Så istället för att sola i kärringgrillen så har jag idag BUS:at mig, jajamen. Får se hur fläckig jag blir utav det..
Jag använde mig utav Åhléns BUS för typ 70 spänn (köpte när de hade den på erbjudande). Den har fått bäst i test många gånger i diverse tidningar. Testat den?
Köpte även skrubbhandskar på H&M för 19 kr. Ett måste innan man BUS:ar sig!




Om några timmar ser man väl resultatet, spännande!
Dock luktar man som en friterad kyckling, ett STORT MINUS !!

Nu blir det middag. Hemmagjord potatisgratäng med kassler och sallad med fetaost. Gott!

Hoppas ni haft en bra dag!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu är det vår!

Efter fikat hos nisses föräldrar idag ville jag gå strandpromenaden, så det blev en familjepromenad (minus Nisse dock!) på strandpromenaden. Vilken temperatur det har varit idag, ja, ni ser ju själva på bilden, helt underbart!
Men det bästa av allt, vitsipporna har börjat ploppa upp, älskar bädden av vitsippor! Vackert!









HÄRLIGT!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Man är aldrig...

.... för gammal för att få påskägg!
Var ute hos Nisses föräldrar idag för att fira hans morfar som fyller 84 år på tisdag. Där bjöds det på skit goda mackor (brödet var SÅ GOTT!!) och en jätte god kladdkaka (min favorit!!).. Vi "barn" fick var sitt påskägg med massa godis i. Vi tjejer fick även ett hängsmycke iform av en ängel. Med detta hängsmycke stödjer man barncancerfonden, fint! Satte min ängel på ett armband jag tidigare fått av Nisses mamma, blev väldigt fint!





Tack så mycket!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bästa dagen på länge!!

Snart är denna dagen slut, tyvärr, för den har varit så himla bra!
Dagen började med att jag, mamma och bror åkte till IKEA. Därifrån fick jag med mig många paket värmeljus (anledningen till att man faktiskt åker till IKEA!), tyg (skall sy mina egna gardiner, försöka iaf!), en skit smart tillbringare med vattenpelare i mitten som man lägger i frysen och sen så håller den saften/vattnet kallt, glas och så klart chokladbollar! Kul att brorsan ville följa med...

När jag kom hem så var det bara att byta om till träning, tog cykeln till gymmet idag, härligt. Löpträning stod på schemat anordnat av (snygg-)Robert på motionshuset. Vi möttes upp utanför motionshuset där vi sedan sprang lagom lugnt till svenskholmen. Men där ute var det inte lagom lugnt tempo som gällde, åh nej!! På svenskholmen finns en 430 meter lång grusbana där vi sprang intervaller. Vi delades in i lag om två, när den ene sprang som en TOK så vilade den andra och sen bytte vi. SJUKT jobbigt var det, men KUL! Men sällskapet och det FIN FINA vädret gjorde det hela lättare och roligare! Jag kunde t.o.m idag springa i korta tights och t-shirt. Ååå vad underbart att våren är här!



Idag valde jag att springa i mina nya promenad/löpar-skor. Jäklar vad dem var härliga att springa i!! Det var perfekt studs i dem... bra att veta tills nästa gång jag ska ut, typ imorgon kanske!? Fast tränar jag imorgon så har jag tränat varje dag denna vecka, kanske borde få in en vilodag iaf!? Tveksamt!



Nu ska jag se på film, har tre filmer jag laddat ner för kvällen eftersom Nisse inte är hemma! Han och kompisen är på rockbaren (Backstage) i Thn.. Ska hämta dem inatt...segt! Men eftersom han kört runt på mig många gånger så ställer jag ju självklart upp!

Har massa godis hemma, tyvärr ;) hehe

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vilken dag!

Ja fy fasiken vilken dag! Det har varit en dag som inkluderat min vanliga otur!
Igår fjäskade jag lite fint för mamma och pappa om vi kunde åka till Gymgrossisten som ligger vid Överby för jag hade sett en skit snygg träningsväska hos dem, men snål som jag är så ville jag inte betala frakten.. hehe..
Snälla som "bara" mina föräldrar är så ställde de upp och körde mig dit idag. Men just idag, just IDAG hade de stängt pga. inventering.. Vad FAAAN!? Varför skulle de ha det just IDAG för? Så det blev ledsamt nog ingen träningsväska för mig...

När jag kom hem surfade jag runt lite och kom in på en sida där de var fri frakt, och jajamen, där hade dem den. Så nu är den påväg hem till mig, skulle ta mellan 1-4 arbetsdagar. Längtar!!



Naglarna idag är lika rosa som mina fina tulpaner

Längesen jag hade inbakt fläta. Passar perfekt när håret egentligen hade behövts tvättas.

Egobilder togs under tiden som jag väntade på att mamma och pappa skulle hämta mig..
Det är mamma i luren :)






Nu klev älskling precis innanför dörren så nu är det HELG!! Som jag har längtat till denna helgen... Imorgon ska jag till IKEA med mamma och brorsan, skall vara där tills de öppnar, kl.10. Måste vara hemma tidigt för kl.14:30 skall jag på löpträning som gymmet anordnar. Det blir först en liten löprunda och sen skulle vi köra fartlekar, stafetter och intervaller. Kommer bli så himla bra! Ge mig lördag NU!
Dock ska jag vara själv hemma hela lördagskvällen för Nisse ska till rockbaren i Thn och jag ska vara deras chaffis... Fick ställa upp eftersom Nisse kör runt på mig titt som tätt...

söndag ska vi ut till hans föräldrar och fira hans morfar som fyller 84 år. Där blir det macka och kladdkaka. YES! Kladdkaka!! :)

Min helg kommer bli KANON !!! Vad ska ni göra?

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill förklara mig ang. pillren

Hej hej!

Jag fick en kommentar av Anonym ang. fettförbränningstabletterna jag köpte igår, "Sjukt att ta farliga fettförbrännings tabletter. Läs om det får du se. Bara ett råd".
Jag känner att jag skulle vilja svara på detta.



Jag fick höra om dessa från min kompis/ex. Han har testat dessa tidigare, så han har erfarenhet av dem. Dessutom var jag inne och googlade om dem och hittade inte en enda som skrivit negativt om dem. Jag är livrädd för piller och sånt i allmänhet, jag läser alla bipacksedlar, alla gånger, innan jag äter något piller, huvudvärkstablett som dessa. Innan jag köpte Thermo Stim så gjorde jag som sagt en sökning om dem för att se vad andra tyckte och tänkte om dem, läste enbart bra saker så därför vågade jag testa dem. Sen att alla individer är olika i ämnesomsättningen etc. så bara för att ingen annan har "drabbats" av någon oönska effekt så betyder det ju inte att jag inte drabbas. Det finns alltid en liten chans, jag vet!

Jag googlade på "Fettförbränningstabletter" och fick då se att vissa tabletter t.o.m klassas som doping/drog. Dessa tabletter har ofta efedrin i sig, mänsklighetens äldsta drog. Efedrin kan ha en psykostimulerande effekt på liknande sätt som amfetamin.
Thermo Stim har INTE denna drog i sig. Den har istället Synefrin från citrus aurantium (finns i citrus frukter). Detta ämne påverkar hungercentrum i hjärnan och minskar aptiten. Detta ämne fungerar på liknande sätt som efedrin fast utan alla de oönskade bieffekterna som hjärtklappning, högt blodtryck etc.
Synefrin påverkar nervcellernas yttre delar nervändorna där det stimulerar utsöndring av noradrenalin vilket ökar lipolysen (fettförbränningen).
Det står dock på produkten att synefrin är kraftigt centralstimulerande, vad det innebär vet jag inte, troligtvis att man känner en ökad vakenhet. Produkten innehåller även koffein, ganska mycket koffein, vilket ju också ökar vakenhetsgraden.

Jag tog min första tablett igår innan träningen. Effekten blev som utlovad, man svettades mer och man kände en ökad energi, inget mer. Jag tog min andra tablett idag, nu innan lunchen, och jag känner inte av något alls. Skall ta en tablett till innan spinningen ikväll och det enda som kommer att hända då är att jag kommer att drypa ännu mer utav svett, inget mer!




Om jag, under tiden som jag knaprar dessa tabletter, känner något, minsta lilla obehag eller biverkan, så kommer jag sluta prompt.
Det står på paketet att man inte får äta tabletterna längre än 2-3 månader och sedan skall man göra ett uppehåll på 1-2 månader för att sedan, om man vill, börja igen. Dagliga doseringen är 1-3 tabletter. Överskrider jag inte detta så kommer jag inte alls att drabbas av något, pga. tabletterna! Förhoppningsvis. Man kan ju aldrig veta, men hade det hänt något med någon som ätit dessa, så hade ju det vart dokummenterat någonstans, men jag kan inte hitta något negativt om dem.

Som sagt, jag testar inga piller om jag inte läst om dem och skaffat mig lite kött på benen. Att kompisen/exet testat dem tidigare och att det har funkat bra gjorde det ju hela mycket lättare att själv våga testa dem.
Sen vill jag med detta också säga att jag inte alls tycker det är okej att dopa sig eller knarka eller att bara knapra tabletter hur som helst, inte på något sett. Men likaväl som man äter äppelcidervinäger, så kan man också äta såna här tabletter, så länge det inte visat sig vara farligt. Det finns som sagt inget dokummenterat ont om dessa, inte vad jag lyckats hitta ialla fall.

Punkt slut!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Hejdå fettet! Hej hej midjan!

Imorse var jag en sväng till Trollhättan. Destinationen var egentligen Gymgrossisten som jag trodde låg i Oden, men det gjorde den inte alls. Fick veta att den istället ligger intill Överby. Jag visste sen tidigare att Oden skall ha en affär typ som gymgrossisten, och jajamen, det hade dem. Så jag fick köpa dessa fettförbränningstabletter där ist, dock för 239 kr istället för 199 kr, men vad gör 40 kr hit eller dit??

Dessa skall testas ikväll, på Zumban!



Tabletterna är hur stora som helst och de går tyvärr inte att brytas på mitten heller eftersom det är draperade kapslar. Fy, hur ska jag lyckas svälja dessa.. Gillar ju knappt att svälja mina p-piller som är jätte jätte små.. Men, vill man vara fin, så får man lida pin!

Information från Gymgrossisten:

Thermo Stim

Senaste fettförbrännaren som innehåller Sinetrol™.

Vad är termogenes?
Termogenes är en hel serie av metabola processer som underhåller kroppstemperaturen. Enkelt uttryckt, den består av förbränningen av energirika ämnen för att värma upp kroppen och behålla temperaturen stabil och på en lagom nivå.

Termogenes och fettförbränning.
Det finns ett antal ämnen i kosten som till viss del kan stimulera kroppen att förbruka delar från fettreserven. Dessa ämnen verkar enligt ett trestegssystem – De reducerar aptiten, startar och intensifierar fettförbränningen och därigenom även termogensesen. Med termogena ämnen kan vi snabba på processen och ta kontroll över den med en minskning av det oönskade underhudsfettet som följd. Njut av den fantastiska muskel definitionen! Bränn det överflödiga fettet, smält bort kilon!

THERMOSTIM™ – THE MASTER OF THERMOGENESIS!

THERMOSTIM™ är den enda produkten på marknaden med ett vetenskapligt genomarbetat recept, rik på termogena stimulerande ämnen med vetenskapligt dokumenterad bakgrund. Till Thermostim har man valt växtextrakt av yppersta kvalitet med de starkaste koncentrationerna av bioaktiva substanser och vitaminer vilka är nödvändiga för energimetabolism och fettförbränning.

Bara i THERMOSTIM™ hittar du:

  • SINETROL – patenterat extrakt av citrus frukt.
  • 6-falt högre grad av lipolys understödd av studie.
  • Säkra resultat – viktminsknings resultat understödda av klinisk studie på människor.
Dosering: 1-3 kapslar/dag. ca 30-40 min före frukost, middag samt träning.

Permalink Allmänt Kommentarer (4) Trackbacks ()

Här var det blommor...

Gissa om jag blev överraskad och glad när jag klev innanför dörren igår kväll efter träningen och fick se denna fina bukett! Dessutom hade älsklingen dammsugit, KORS I TAKET! Jag tror detta var ett försök att göra mig glad igen efter min lilla period jag haft när jag vart så nere... Tack min älskling! Älskar dig!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Överraskad!

Godmorgon!

Vilken bra start på dagen! Mamma kom hit och överraskade mig, precis efter att jag hade ätit frukost.. Vi fikade på de nybakta bullarna jag gjorde igår (vilken tur att jag hade gjort bullar)! Men nu har hon gått hem igen, så jag får väl snart börja skriva lite på examensarbetet.

Dagens frukost, kan vara den godaste jag ätit på länge! I min müsli hade jag lagt både skivad kiwi och hallon. Så himla gott!!



P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag skall aldrig bli strippa!

Idag har varit ett väder för att baka bullar i. Det blev både vanilj- och kanelbullar. Så himla gott att ha i frysen, om man t.ex. får oväntat besök (vilket vi aldrig får men man vet ju aldrig!)...





Jag har varit väldigt nere de senaste dagarna, skit jobbigt, men idag, eller typ nu, känner jag mig lite bättre. Hoppas jag blir glad igen, inte kul att vara deprimerad!!

Jag var förresten på stripaerobic igår igen och jäklar vad det är kul! Men en sak är säker, jag ska aldrig bli strippa! Efter igår så har jag träningsvärk precis över allt, mage, rumpa, rygg, bröstmuskler mm! Jag har t.o.m fått blåmärken (stora!!) på båda knäna samt blåmärke/sår vid typ svanskotan. SVINONT! Att strippa är hårt! Alldeles för hårt för mig! Men jäklar vad kul!

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Min fredag och lite till!

Idag bestämde jag mig för att inte åka ned till Gbg, jag tog helg redan igår kväll, helt enkelt! Trots att jag var "ledig" ställde jag klockan på 6:10 för att kunna sitta på spinningcykeln kl.7. Vilken tur att jag gjorde det för kvällens träning hinns tyvärr inte med då vi ikväll skall hem till Nisses polska vän och hans blivande fru och käka middag. Undra om det bjuds på polsk mat tro!? Spännande!

Träffade min gravida kusin idag, som för övrigt är hur vacker som helst med sin urfina mage! Hon hade även med sig sin söta son också. Vi fika på Lejas, ett jätte sött inrett café här i stan. Var verkligen trevligt att träffa dem, det blir tyvärr inte så ofta! Hoppas det blir oftare när de flyttat till sitt nya hus närmare stan...
När man ser henne med sin söta mage så blir man själv sugen på att skaffa sig en liten skitunge! Jag har sagt sen jag var väldigt ugn att jag skall bli en ung mamma Men jag har tyvärr inte dem förutsättningarna för det än, och då menar jag ju så klart ekonomin för det! Måste ju har jobb innan och så, en inkomst! Men man kan ju få drömma, eller hur!? Snart hoppas jag, hoppas verkligen! Tar ju examen till sommaren, så ska man försöka jobba något år, men sen kanske!? Får se vad framtiden visar!

När man ändå är nere i stan kan man ju inte låta bli att kika i affärerna. Hittade inget i klädesväg men hittade detta nagellack från IsaDora WonderNail i färgen 193 Pure Coral. Dessutom var det på rea, betalade bara 35 kr för det. Jätte fint!




Jag har ju även glömt visa er vad jag fick med mig hem i veckan när jag vart och fikat hos min andra, äldsta kusin. Hon har nyligen varit i Thailand (USCH för henne!, Hon är brun som en pepparkaka!) och då frågade jag via fb (TUR att fb finns!) om hon kunde köpa med sig RayBan-brillor hem till mig i färgerna svart och lila, och snäll som hon är så gjorde hon det! Tack så mycket!!





Nu inväntar jag soligt väder så jag kan inviga dessa rackare!


Nu ska jag göra mig iordning för ikväll, kommer dock inte göra något speciellt med mig.. Kommer ha sminket jag haft sen imorse på mig, det är bara andra kläder jag får sätta på mig. För just nu går jag i mjukisbyxor och en tjocktröja med Nisses arbets namn på! hihi, lite osexigt kan man säga! Men det är så jag går klädd när jag är hemma, hur underbart ledigt som helst... Finns inget värre än att gå i "vanliga" kläder inomhus. Jag brukar gå raka vägen från ytterdörren till sovrummet och byter om till dessa myskläder. Annars får jag panik!

Sen blir det att korka upp dessa ursnygga flaskor! Sprillans nya på systemet... De har verkligen lyckats med utseendet.. Men Urban, varför heter den Urban för?? haha..
Hoppas de är lika goda som de är snygga!



Hoppas ni har en underbar fredag, med massa fredagsmys, för det kommer jag att ha!

Och imorgon är det dags för stripaerobic på gymmet igen. Förra gången var en sån hit! Ser verkligen fram emot morgondagen!

Det blev ett väldigt långt inlägg detta, ber om ursäkt för det! Det böev nog nästan tre inlägg i ett...

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag tänkte att ni....

.... kunde hjälpa mig att bestämma mig om denna kjol is a keeper eller inte!?
Inhandlades på H&M i Gbg i veckan och har fram till den 7 april på mig att isf lämna tillbaka den.. Men jag kan inte bestämma mig.. Hjälp mig, snälla!?



Älskar kjolar med fickor, och denna har stora fickor! Det är en av anledningarna varför jag inte kan bestämma mig...

Så, vad tycker ni? Är den hiss/diss?

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()