PB!

Sitter och kollar på ett program om Geishor. Herregud säger jag bara! Programmet går på kanal 5.
Helt otroligt vad dem får stå ut med. Ta bara en sån sak som kläderna, jädrans vad dem drar åt i midjan, fy fan!

Ikväll var jag ute och sprang med pappsen igen. Dock blev det en kortare sträcka på endast 4 km men vi sprang fort, riktigt fort, så det är ju typ lika bra träning som att springa lite längre fast i ett lugnare tempo, eller hur?
Vi sprang 4 km på 22 min, det är vårt personbästa. Sist sprang vi på 23 min och något i sekunder. Vi är grymma!
Min maxpuls efter sista branta backen var på 191, kände både blodsmak i munnen och ett ökat tryck i hjärnan. Jag var med andra ord helt slut! Men jag kände nog ändå att jag kunde ge mig på ett andra varv, men det var faktiskt pappa idag som sa nej till det. Kan ju vara så att han inte hade lust till ett andra varv för att klockan var ganska mycket då..

Fick dessutom frågat chefen igår om jag får ta ledigt efter kl.12 den 16 juli för att kunna springa Kraftprovet i Thn strax efter kl.14. Men hon kunde inte lova att jag fick sluta kl.12 för att provtagningen är ju öppen till kl.13. Men det brukar ju aldrig vara så mycket patienter på fredagar, en räcker gott och väl. Dessutom så om kollegan går på en tidig lunch så går jag på sen lunch, mellan 12:15-13:00 så kan jag ju sluta kl.12:15, behöver ju inte äta på jobbet!! Så det ordnar sig nog..
För slutar jag kl.13 blir det lite tight att hinna till Thn och hinna med förberedelserna med nummerlapp osv..
Håll tummarna att jag får ihop det nu så jag kan springa!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sol, sol och mera sol

Kors vilken värme det är ute! Jätte härligt!
Nu kommer alla som är lediga tycka att jag är dum, men jag tycker det är så himla bra att det är mulet på dagarna och sedan efter kl.14 bli fint. Det gör det lättare att jobba då :)
Men såg på klart förrut att det ska bli sjukt bra väder på lördag, så nu hoppas jag verkligen att detta stämmer. Kanske blir årets första dopp då? Om inte så skall jag iaf lapa sol som en idiot!

Dagens:



Klänning- Klara (Soul)
Skor- Nelly.se

Nu kommer strax älskling hem efter att ha jobbat över. Då skall vi äta kamben, potatissallad och vitlöksbaguette, MUMSIGT värre! Funderar på om man inte ska äta det ute i det fina vädret?

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Macaroons

Gissa vad jag precis har gjort? Jag har gjort de omtalade Macaroons, jajamen!
Men jag vet inte om de blev så bra, de liknar iaf inte dem på bilden. Mina ser verkligen marängaktiga ut medans de riktiga inte alls är det... Men det är ju hemmagjorda Macaroons, då skall dem se hemmagjorda ut, eller hur??







Så här blev dem:


Så här skall dem se ut:



Haha, lite skillnad på dem!
Smaken på dem är verkligen socker, socker och mera socker. Alltså inga jätte höjdare, men fina att titta på iaf, de är ju rosa!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens köp

Lovade ju er att visa mina inköp som gjordes idag på Torp..
Här är dem:
Tunika från Veromoda


Jumpsuit från veromoda:


Haha, det är lite ovanligt att se sig själv i sparkdräkt, men eftersom det är modernt får jag väl förbi se detta!

Fick även köpt mig lite behövande grejer för ansiktet:


Älskar verkligen dessa produkter, de är perfekta för min hy!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Usch vilken joggingrunda!!

Herregud vad jobbigt det var att springa idag, jobbigt pga. värmen! Är inte alls van vid att springa i stekande hetta, springer ju oftast på kvällarna när det är ljummet, aldrig mitt på dagen! Att vi sprang i skogen hjälpte inte heller, för det var lika varmt ändå för det var ju längs en grusväg vi sprang och där var det aldrig träd som riktigt täckte.
Så idag sprang vi endast 1 varv på 5 km, var ju tanken först att vi skulle 2 varv, men GUD NEJ!!! Det blev ist en ganska så snabb 5 km:are, personbästa på 26 min, det är iaf en bra grej!
Får ta två varv nästa gång och då inte springa mitt på dagen!!





Just nu sitter jag utanför huset i solen och tar igen mig efter joggingpasset.. Sjukt skönt väder idag!
Väntar på att älskling skall komma hem efter att ha varit i garaget HELA DAGEN!! Då skall vi laga köttfärssås och spagetti, gott..
Efter middagen skall jag fjäska, eller nej, TVINGA honom att vi skall gå strandpromenaden. Jag kommer vägra att sitta inne, och vill han inte följa med så får la han sitta själv inne då. Men jag tycker gott att han kan följa med, få träffas lite efter en hel dag ifrån varandra... Eller hur? Håller ni inte med mig??



Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Söndag

Vilket härligt väder det varit idag!
Dagen började med att jag tog min bästa vän i handen (brassestolen) och gick ut på gräsmattan utanför och njöt utav solen. Men, det var ju gigantiska moln även idag så det var ju svinkallt stundtals. Sedan ringde mamma och sa att de skulle ut till torp och jag ville ju givetvis med, fick ju lönen i torsdags som jag inte har hunnit röra än och det går ju inte ha det så!?

Det var ju inte bara vi som ville till torp märkte vi ganska så snabbt, var hur mycket folk som helst! Det var t.o.m. bilkö ut från hela torp.
Jag fick iaf gjort det jag ville, kolla i affärerna. Fick med mig en påse hem ifrån Veromoda med två plagg i. Visar er senare vad det var för något!

Dagens:






Linne- Lindex
Jeansshorts- Lindex
Jacka- Gina Tricot

Nu sitter jag och äter ett äpple och dricker vatten, jag förbereder mig inför en löprunda med pappsen om en liten stund. Känner på mig att det kommer bli en jobbig sådan i denna värmen. Som tur är så skall vi springa i skogen idag, på Bjursjön. Det finns en sträcka där som är 5 km, vi skall springa 2 varv på den, sammanlagt 1 mil i värmen, USCH!! Hoppas det är svalt inne i skogen...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagen i Lysekil

Igår kväll drog vi till Lysekil för att kolla på alla dräggen! Och det var jäkligt mycket drägg!!!
Så himla mycket folk och bilar, det var kaos! Bilkö in i Lysekil och bilkö ut från Lysekil... ingen hitt!







Linne: Veromoda
Jeansshorts: Lindex
Halsband: H&M
Skor: Bianco (Älskar verkligen dessa skor!)











Det bästa på hela kvällen, Godiset!



Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyckad midsommar!

Det blev en lyckad midsommar igår.
Vi åt middag hos mamma och pappa och senare på kvällen var vi hos David och Sara och drack vin och åt ost och kex, gott gott! Det var riktigt trevligt! Träffar inte dessa två så jätte ofta, så när vi äntligen träffas så blir det alltid så kul. Tycker om dem väldigt mycket!

Nu på förmiddagen har jag suttit utanför i min brassestol och solat. Det var riktigt varmt och skönt mot husväggen. Tyvärr kom det en massa moln så jag fick ge upp och fick gå in istället..
Varfööööööör skall det vara moln för???

Senare skall vi nog ta en sväng till Lysekil för att titta på cruising. Det är kul att kolla på alla folk! Det är det som är roligast, inte bilarna!

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

GLAD MIDSOMMAR

Hemma igen efter lite sill och potäter hos mamma och pappa... Till efterrätt fick vi rabarber- och jordgubbspaj med vaniljsås, GOTT!!
Älskling blev så himla mätt och trött så vi fick åka hem och vila, eller ja, han vilar inte jag!
Det var så kul när vi kom upp till mina föräldrar, jag var iordninggjord till max och nisse hade bara slängt på sig linne och jeans och inte ens brytt sig om att göra iordning håret...haha.. Men det är väl tjejigt kanske att klä upp sig på midsommar?? Jag tycker iaf det är kul när det finns en anledning till att göra sig fin och då anstänger jag mig till fulla muggar, försöker iaf!











Det är ju STORM ute, fick hålla i min klänning så att inte kjolen skulle blåsa upp och visa hela härligheten..

Undra vad vi skall göra ikväll, för det är väl inte en höjdare att sitta ute i denna blåsten, och framförallt inte vid havet!! Hoppas det avtar framåt kvällen!
Roligare att hitta på något ute en sån här dag än inomhus!

Jag tog med mig mina tennisrack ifrån mamma och pappa, så om någon känner för lite tennis någon kväll framöver så hör gärna av er! Det var flera år sen jag sist spelade, hade varit så fruktansvärt kul att testa det igen!

Hoppas ni har en trevlig midsommar!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Midsommarhår

Yes, då var man klar med håret och sminkningen. Bara klänningen kvar som skall tas på sedan är man redo för lite midsommarfirande! Först mat hos mor och far och till kvällen blir det att umgås med några vänner och dricka lite vin, kanske kubb eller liknande... Får se vad kvällen bjuder på!



Håret har jag flätat runt hela huvudet som en krans, fick inspiration av Frida Fahrman, men jag klarade inte av att göra en utbakad fläta som hon gjorde, så det blev en inbakad fläta istället. Slutet av flätan sattes fast med hårnålar precis i början utav flätan. Det blev ganska många hårnålar eftersom jag har så jäkla tjockt och tungt hår. Blommor satte jag fast precis över hårnålarna så att inte de ska synas.





Sminkningen är väldigt sommarlätt. Andvände en primer, Id mineral foundation (två olika nyanser, en ljusare och en mörkare), solpuder, lätt rosa rouge, hudfärgad ögonskugga, rosa skimmrande ögonskugga och mascara. Lite senare kommer jag även att dutta på lite lipgloss även det i en lätt rosa nyans.
Hela jag skall gå i färgen rosa idag..





Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagens färgning

Här kommer resultatet av färgningen som jag lovade att visa er!
Före:




Efter:




Lite lite mörkare blev det. Syftet med färgningen var att få bort den lilla färgskiftningen i hårbotten och det fick jag.. Utväxt stör jag mig på skit mycket!
Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Hela havet stormar

Vad är detta? Blå himmel med lite stackmoln och storm ju!!! Inget bra detta för mina strandplaner..

Trots detta, GLAD MIDSOMMAR!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fin inför midsommar

Fick för mig att jag ville färga håret, och det gjorde jag!





Före:





Under tiden:



Efter:
Nja, inte riktigt klart än... Visar resultatet imorgon...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lyx!

Säger bara ett ord, HUNGRIG!!
Älskling står vid spisen och lagar middagen, marinerat kött (synd att man inte har en grill!!), roliga potatistwister (ser ut som grissnopp, haha) och bearnaisesås. Gott gott!





Medans älskling lagar middag så sitter jag vid datorn och dricker lite vin... Man kan inte ha det så mycket bättre!



Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inte min dag idag!

Hej!

Idag känner jag mig lite nedstämd, vet inte varför men en anledning kan ju vara att det är midsommar imorgon och vi har inte bestämt ett skit! Förrutom middag hemma hos min mor och far men sedan då???
Om inte detta är anledningen till min nedstämdhet så vette tusan vad det är för något, men idag är ingen bra dag helt enkelt!! Borde inte känna så, det är ju långhelg, massa lediga dagar ju... Borde ju hoppa utav glädje över detta faktum men icke sa nicke...
Fick ju lön idag också, då borde man väl vara lite glad iaf??

Jobbet idag gick jätte bra, kom ca 25 patienter och jag fick sticka dem allihopa vilket gick hur bra som helst! Jag är en riktig höjdare nu på att sticka. Misslyckas jag första och andra gången (händer inte ofta vill jag då tillägga) så testar jag en tredje gång. Innan har jag bett en annan ta dem som jag tycker känns svåra men nu tar jag allihopa, ger mig på allt i min väg.. hehe...
Det är verkligen ett SKIT BRA JOBB jag har, verkligen!!
Speciellt nu när alla skall gå på semester så blir man bjuden på massa kakor, tårtor, glass och bullar hit och dit hela tiden typ, kanon bra!

På tal om alla godsaker, jag skall kanske med pappa ut och springa lite senare. Jag sa att han fick ringa om han ville ha sällskap, så vi får se om han vill ha det, hoppas! Annars är jag rädd att jag inte kommer ut på en springtur idag om jag känner mig själv rätt, är ju som sagt lite nedstämd och trött på samma gång, ingen bra kombination! Kanske lite frisk luft jag behöver?

Hoppas ni har en bra kväll i solen!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idag är Sahra glad!!

På jobbet idag har det varit väldigt lugnt, nästan lika lugnt som fredagar. Jätte lite patienter att sticka, lite prover överhuvudtaget! Men konstigt nog så har dagen gått väldigt fort...

Efter jobbet fick jag mig en riktig överraskning som gjorde mig så glad!! Jag får lön imorgon vilket jag inte trodde att jag skulle få. Jätte trevlig överraskning! JIPPI!! Jag kan säga att jag tjänat riktigt bra för dessa 2 veckor.. YES!
Dessutom hade mina skor kommit för att hämtas på posten. Jätte bra!
Gick ju genast bort för att hämta ut dem. Väl hemma fick jag sett och provat dem, men det sa tyvärr inte klick mellan oss.. Ett litet klick kanske men det är inte det klicket man vill ha!
Skorna är snygga, inte mer med det men de är ju så fruktansvärt plastiga, ser riktigt billiga ut (vilket dem även var!), luktar plast och är mjuka att gå i vilket jag inte tycker är så skönt...
Vet inte om jag ska behålla dem än, vad tycker ni?

På bild gör sig skorna bättre!




Ser tyvärr ut som skridskor framifrån!


Eftersom jag sprang igår tänkte jag bara ta mig en liten promenad idag med musik i öronen:)
Första stoppet blir nog Blomsterlandet, får se sedan vart jag tar vägen..

Ha en super fin kväll i solen!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Resa!

Sitter och tittar efter resa! Har bara en veckas sommarlov i år och vill utnyttja det till max!!!
Jag vill helst till Milano, men dit vill inte Nisse helst eftersom det då kommer bli shopping mestadels utav tiden. Och jag tål inte om vi skulle åka dit och han går runt och surar för att jag vill gå i affärer, så det blir nog inte Milano, tyvärr. Milano får jag väl ta någon annan gång ihop med någon tjejkompis!

Rom är ett annat resmål jag skulle vilja åka till.. Det vill även Nisse. Men så nämnde Nisse London och jag tyckte det lät bra! Så nu sitter jag och kikar runt på resa till London...
Jag vill iväg och göra något iaf, så vi får se vart vi åker!

Kan ni ge några tips om dessa tre resmål, Milano, Rom eller London?? Det skulle uppskattas!!

Nu ska jag lägga mig och vila en sväng. Efter det ska jag ut på en löprunda :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Herr och fru...

Efter jobbet idag var vi en sväng på Biltema och då fick jag se denna kvinna och man som man skall sätta upp på toalettdörren. Jag var ju tvungen att köpa dem :)

Fint va?




Härligt väder det varit idag, tyvärr går man ju inomhus hela dagarna..
Såg på nätet att hela helgen skulle vara fin vilket jag är väldigt glad över, blir att sola hela helgen för min del, kanske blir det även ett dopp, vem vet!?

Men min stora fråga just nu är, Vad FAN händer på Midsommar?? PANIK!!!
Vill ni leka med oss, så ring oss :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Sprungit på militärtområde

Det blev en löprunda med pappsen nu på kvällen. Vi sprang uppe vid Bulid, på grusvägar. Riktigt fin väg att springa på. Vi var även framme vid Ålslån vilket gav mig minnen från när jag var där med skolan när man var liten. Var så himla längesen jag var uppe vid Bulid.
Pappa berättade små historier längs med hela banan, historier om hus som tidigare legat där, historier om det militära, var de sprängde med handgranat och var de övade att kriga i hus, området där de krigade i hus kallades förövrigt Spökstaden. Han berättade även var han badade när han var liten osv... Det är faktiskt lite kul att höra på såna historier.

Har aldrig sprungit denna sträckan tidigare vilket gjorde det jobbigt att springa idag. Det känns mentalt lättare när man vet hur vägen går, vad som kommer här näst och hur långt man har kvar. Men nu visste jag ingenting. Men det gick bra ändå.. Men som sagt, lite mentalt trött och även lite seg i kroppen efter middagen...

Sträckan blev tillslut omkring 9 km, det gjorde vi på 54 min.
Medelpuls: 172
Maxpuls: 186
Kalorier: 660 kcal






Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

För första gången...

... i mitt liv köpte jag idag Aftonbladet. Det var enbart för att det skulle vara över 60 sidor om Victorias och Daniels bröllop.. Kan det bli bättre??



Väldigt många fina bilder var det i tidningen. Ett riktigt bra köp :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skofrossa!

Det är farligt att titta inne på http://www.nelly.com för det är alltid något man fastnar för!
Idag fastnade jag för ett par skor, inte sommarskor utan skor för efter sommaren. Har alltid velat ha såna men inte hittat exakt såna som jag vill ha ute i affärerna. Men så fick jag se exakt den modellen jag ville ha nu inne på Nelly och jag var absolut inte sen med att klicka hem dem. Hoppas stroleken är bra för jag har oftast den oturen att jag har beställt i fel storlek. Hoppas hoppas hoppas!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördagen bjöd på en del...

Igår var vi och åt middag hemma hos mor och far, det blev älsklingens favoriträtt nämligen bruna bönor med fläsk och potatis. På en lördag, dessutom på bröllopsdagen!? HALLÅ!??? Men vill älsklingen ha det så får han det!
Denna rätt är inte något som jag är så förtjust i, men efterrätten gillade jag, Budapestlängd, GOTT!!

EFter maten var det dags för vigseln mellan Victoria och Daniel. Jag och mamma fällde båda en tår då Daniel grät en skvätt när de precis sagt ja till varandra :)
Älsklingen är så tråkig, han vill inte se på sånt så han lämnade oss för att åka upp till garaget och greja. Han är så tråkig!!!

Efter allt så åkte vi upp till ett par vänner. Vi tog oss en sväng till Saab för att kolla på streetrace (jag vill inte kolla på sånt egentligen, åker med för att alla andra vill!), men där var inget drag alls så vi åkte hem till dem igen och spelade spel. Jag och Nisse var hemma lite efter 01-tiden.

Idag mår jag väldigt bra, som vanligt! Drack endast ½ vinflaska, en bacardi breezer och en drink. Så det var lugnt. Men älsklingen mår lite som han förtjänar idag, han går runt och klagar på huvuddunken!! Kul!

Gårdagens:
Håret är flätat på båda sidor.






Klänning- Gina Tricot

Nu ska vi inte göra så mycket. Blir väl kanske någon film om jag känner Nisse rätt eftersom han mår som han gör Efter det ska jag städa lite här hemma, ser ut som Bagdad!
Senare i kväll ska jag ut och springa med pappsen igen! Man ger alltid lite extra när man springer ihop med pappa, så man är alltid helt slut efter det! KUL!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tårögd!

Å vilket magiskt bröllop det var igår. Men gott att det äntligen är över för herregud vad media har förstorat upp detta. Gott att slippa hysterin kring bröllopet!
Men som sagt, jätte fint bröllop!! De såg så himla lyckliga ut hela tiden :)
Bilder från:
http://www.detkungligabrollopet.nu/ebbasblogg/
Nu har kronprinsessan fått sin prins!


Klänningen med 5 meter släp var inte att leka med! Super fin var hon i den!!




Finast på slottet, Madeleine!


Finns inga ord för att beskriva hennes skönhet!


Näst finast är Mary. Denna himmelska klänning satt super fint på henne. Jätte fint fall. Gillar klänningar som har denna stilen. Klänning som "rör sig med vinden", eller hur jag ska säga. Det är lite gudinnalikt!


Synd att de tappade bort min inbjudan till bröllopet!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite blandat

Å fy vad det regnar just nu och jag som tänkte vart ut och sprungit men så blir tyvärr inte fallet. Får se hur vädret blir senare eller imorgon..
Jag tog mig istället en dusch och tvättade håret. Skall om en liten stund upp till mor och far och äta middag, då måste man ju se anständig ut :) Efter det är det då dags för den efterlängtade vigseln och det kommer bli så kul att sitta och titta på det. Men mina tankar är hos mormor idag som så gärna ville se detta bröllopet men som tyvärr inte får det. Kanske så sitter hon uppe i himlen med morfar bredvid sig och tittar ändå? Sånt vet man ju aldrig, men hoppas på det! Saknar dig mormor, mer än du kan ana!!!

Bild från igår kväll, älskling är i farten igen med kameran:


Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Victorias klänning är en riktig höjdare!

Vi har en jätte vacker kungafamilj! Jag älskar verkligen klänningen som Victoria bar igår på konsertkvällen. Hon har aldrig varit vackrare än igår. Det skall bli mycket intressant att se vilken brudklänning hon valt för vigseln. Säkert jätte fin den med. Men denna gammelrosa klänning från gårdagen var bara så ljuvlig! Har aldrig sett en vackrare klänning än den!



Det kvittar vad Madeleine har på sig, hon är ändå vacker! Så jag behöver knappt nämna hennes klänning här för hon är alltid vacker!
Men för att nämna något om hennes klänning så säger jag bara, en riktig prinsessklänning för en prinsessa!!



Bilder från http://www.detkungligabrollopet.nu/brollopsbloggen/

Tänk om man vore en prinsessa!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Äntligen!

Idag är det Victorias & Daniels dag!
Finns ingen chans att jag missar bröllopet, jag SKA se på det! Kommer säkert fälla någon tår också. Ååå vad roligt detta skall bli att titta på :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Även vuxna kan...

... gå på barnavdelningen på H&M och hitta något till sig själv. Jag är ett sånt exempel.
Hittade detta ursöta, sommriga diademet på barnavdelningen för 39,90 kr ikväll.







Vad tycker ni? Var det för mycket barn över det hela eller?

Nu ska jag iaf inte vara barn, får väga upp detta inköp med ett glas vitt vin (vuxet!!)..

Hoppas ni har en bra fredag. För mig blev det tyvärr inte Trägårn som jag ville... Blir troligtvis lite festligheter imorgon kväll ist...

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min Facebook

Hejsan allihopa!
Idag har varit en lååång dag. Fredagar på jobbet är seeega tydligen, väldigt lite provtagning så sammanlagt idag var det 20 st som kom till provtagningen, inte alls mycket så det blev en del dötid!! I ca 1 timme satt jag och gjorde iordning drogpåsar, då vill jag tillägga att det är flera hundra drogpåsar! Herregud!

Gick ifrån jobbet 15:50, ville sluta lite tidigare för att jag hade bokat en ansiktbehandling kl.16:30. Ansiktsbehandlingen på Dermaroom är så himla skön! Har man aldrig varit på en sån professionell ansiktsbehandling tidigare så skall man verkligen gå på en sådan snart, för det gör verkligen gott för hyn! De börjar med en rengöring av huden och sedan lägger de på en ansiktsmask som får verka under en värmelampa i några minuter. Sedan tvättas den bort. När man kommit så här långt är det dags att klämma pormasker. Efter att det som finns att klämma har klämts så är det dags för massage. Massageoljan tvättas bort och så lägger hon på ansiktvatten, behandlingen avslutas med en fuktgivande kräm (i mitt fall).
Förra gången jag var där, augusti -09, så hade jag mycket att klämma. Hon höll på jätte länge med att klämma och jag var alldeles röd och ful när jag gick därifrån. Men idag sa hon att jag hade nästintill problemfri hy, hade inget mer att klämma bort förrutom en pormask i pannan och fem st kring näsan. Annars hade jag jätte fin hy tyckte hon. Jag sa att även jag själv har märkt av förbättringen och så frågade hon hur det kommer sig att det har förbättrats såpass mycket. Jag sa som det var att jag har blivit ordentligare med rengöringen och speciellt då nogrann med att tillföra fukt. Jag går flera dagar i veckan utan smink, fler dagar än med smink. Jag byter handduk och byter sangkläderna oftare. Jag sover aldrig med utsläppt hår. Allt detta minskar bakterierna som kan ge upphov till finnarna.
Hon sa att alla dessa åtgärder var mycket bra och att det är så man ska göra för att iaf försöka att få bukt med finnarna.
Jag hade väldiga problem med finnar som hela tiden dök upp kring käklinjen och hon sa att om det kommer kring käklinjen så kan det tyda på att man är stressad och det kanske jag har varit, kanske skolan har varit stressad just då!?
För nu får jag ingenting på käklinjen längre iaf inte såna stora "bölder" som tidigare. Nu är det minimalt, vilket jag är super glad för!

Eftersom jag hade så himla lite att klämma så erbjöd hon sig att plocka mina ögonbryn. Har alltid plockat dem själv. Men vad dem blev fina nu, mycket bättre än när jag själv gör dem! Så hädanefter kommer jag nog gå till henne för plockning av brynen!

Efter ansiktsbehandlingen så fick jag en lätt makeup. Hon använde Tromborg's mineralmakeup. Skillnaden mellan Tromborg och Id bare minerals är att Tromborg ger ett mer glansigt intryck, tycker jag. Hon använde ordet lyster. Men tycker ändå att Tromborg är bra, täcker en aning mer än vad Id gör. Tror dock att om man skulle få för sig att testa Tromborg någon gång så bör man nog införskaffa sig ett bra puder som man kan matta ned det lite. Men skall jag köpa Tromborg så blir det efter sommaren för att se hur det är jämfört med Id.

Enkel sminkning av "hon" på Dermaroom:




Hon la på foundation, rouge, ögonskugga, mascara och gloss på läpparna.

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

En helt vanlig kväll hos oss?

Ni kan aldrig gissa vilken film jag och älskling tittar på!
Haha, det är nästan pinsamt att säga det, men filmen vi tittar på nu är Ett päron till farsa firar jul. Hallå? Är det inte då något seriöst fel på oss?? Mitt i sommaren! haha... Men den filmen är ju så fruktansvärt härlig!!

Dessutom har älskling hittat min kamera vilken han leker med och tar en massa onödiga bilder på sig själv och oss andra.

Ett litet smakprov:









Låter denna halvseriösa bilden på oss avsluta detta inlägg!



Godnatt sötisar!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

INDONESISK KYCKLINGGRATÄNG

Jag lovade ju er att lägga upp receptet på kycklingen jag gjorde idag och här kommer det:



Du behöver:
4 kycklingfiléer
1 paprika
5 dl vispbar mellangrädde
1 vitlöksklyfta (jag brukar ösa i med 2-3 st)
1-2 tsk curry
1 msk sambal oelek
1 dl mango chutney
Ris, sallad

Så här gör du:
Ugn, 225 grader.
Dela filéérna i bitar, stek i stekpannan runt om.
Skär även aprikan i bitar.
Lägg kycklingbitarna och paprikan i en ugnsäker form.
Vispa grädden till ett löst skum. Rör i vitlök, curry, sambal oelek och mango chutney.
Häll grädden över kycklingen.
Grädda 20 min.



Denna rätten är så himla god! Det enda som saknades på tallriken idag var lite sallad, det glömdes helt bort, tyvärr!

Smaklig måltid! Enjoy :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Efter jobbet...

Hej!

Då var man tillbaka på jobbet efter gårdagens ledighet. Allt är så himla bra på jobbet, det är jätte goa arbetskamrater, jobbet är kul och allt är bara så himla bra! Kan inte tänka mig ett bättre sommarjobb, faktiskt!! Helnöjd!

Efter jobbet, som för förövrigt gick jätte bra idag, fick sticka massor, dock var det lite lite patienter idag (ca 30 st) jämfört med i början av veckan (ca70 st), så har jag handlat en vitlök, lagat middag, vart ute med soporna och tvättat. Hunnit jätte mycket! Tyckte jag var väldigt trött efter jobbet idag men det var jag la tydligen inte då?

Tänkte jag skulle lägga upp receptet på kycklingrätten som jag precis lagat lite senare. Känner att jag verkligen måste dela med mig av denna fantastiskt goda rätt! Den som väntar på något gott....

Nu ska jag äta middag.
Hörs senare!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Kom på posten idag!

Vilken överraskning när jag kom hem ifrån begravningen så låg det ett brunt paket i brevlådan till moi.
I paketet låg:



Fint! Tack Nivea!!

Skall alldeles strax ut och springa, skingra tankarna lite efter en sån här jobbig dag psykiskt.. Så efter löprundan väntas en härlig dusch med denna duschkrämen och sedan blir det smörj-time med hudkrämen :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Vill inte uppleva en sån här dag igen!

Begravningen idag var riktigt jobbig! Usch säger jag bara... Grät under hela ceremonin (säger man så?).
Men vet att mormor har det bra där hon är nu ihop med morfar.. De är lyckliga nu!!

Begravningen var hur fin som helst.. Massor utav fina blommor och fina sånger..
Skönt att det är över nu, nu kan man blicka framåt och försöka gå vidare..

Fin fina hjärtat ifrån min familj.. Hade ett exakt likadant till morfar..




Massor utav jätte fina blommor från släkt och vänner till mormor.



(Har bilder ifrån kyrkan med kista och hela köret också, men de väljer jag att inte lägga upp för det är för mig alldeles för personligt!)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens

Begravningsklädd: Svart!!!





Klänning- Cubus
Leggings- Lindex
Skor- Bianco

En halvglad Sahra:



Sov med halvtorrt hår i natt vilket har resulterat i detta "svall" :)


Nu ska jag alldeles åka upp till familjen och träffa dem en liten stund innan kyrkan börjar..
Usch vad detta kommer bli jobbigt!
Tänkte att jag inte skulle ha mascara på mig idag, för den kommer ändå rinna av, men tog på lite ändå. Känner sig så himla trött utan mascara!

Tänk på mig (oss) idag!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Begravning....

.... idag, inte roligt alls!!

Älskar dig mormor!!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helt slut!!

Vilket hejdundrande löppass med pappsen jag precis kommit in ifrån!! Sprang Vindsvalan på 4 km, 2 varv (=8 km)... Min puls var nästan aldrig under 180 under hela löppasset.. Första varvet tog 22:46 min och andra varvet i motsatt håll tog 22:59 min. Under första varvet var jag helt slut eftersom pappa springer med något högre tempo än mig, så jag är ju inte riktigt van vid den hastigheten. Men lyckades ändå springa jämsides med pappa under hela tiden. Under andra varvet så hade kroppen "vant" sig med tempot vilket gjorde att det kändes bättre kroppsmässigt. Det som var jobbigt med andra varvet var att vi tog ju det i motsatt håll, vilket innebar att vi fick väldigt jobbiga backar i början att ta oss uppför. Mina lår verkligen skrek av smärta, men jag visade mig fasiken inte svag inför pappa, jag sprang på som om jag aldrig gjort något annat!
Jag har nog en ordentlig träningsvärk imorgon.. Men träning skall kännas!


Imorgon är dagen jag inte vill skall komma.. Har inte direkt längtat tills imorgon. Det är begravning för min älskade mormor.. Jag känner en känsla som jag tror kan beskrivas som panik!!!
Usch!!

Nu ska jag kika på tv och lägga mig i soffan och bara slappa, det känner jag att jag behöver nu!
Älskling är uppe i garaget och fixar det sista på bilen inför ombesiktningen imorgon eftermiddag, så han är nog inte hemma förrän om 1-2 h. Så jag får roa mig själv..

Kramar!




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kämpigt!

Nu ska jag gå och sova en sväng, måste ladda upp mina batterier inför springningen snart. Det kommer blir hårt pass, skall nämligen springa med pappa! Pappa är grym... han håller ett lite högre tempo än vad jag brukar göra, därför får jag jobba som fasiken för att inte visa mig svag inför honom..
Vi skall springa Vindsvalan vid Bratteröd, 2 varv skall vi ta vilket blir 8 km... Sedan är det en bit att springa från parkering till slingan så sammanlagt blir det nog 9-10 km tror jag!

Heja mig! Lycka till, till mig!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Idioter!!!

Vad är det för fel på folk?? När jag kom ut från sjukhuset fick jag se att någon/några varit på mitt cykellås och klippt sönder detta. Tur att jag alltid låser låset i bakhjulet för annars hade nog min cykel varit borta i denna stund och då hade jag varit riktigt ledsen!
Förstår inte detta slags folket som gör så här.. Varför gå på andras grejor? Kan de inte vara normala och göra som oss andra när de vill ha något, dvs betala för det!! Har man inte råd just då man vill handla grejen så får man la för fasiken vänta och spara ihop... Men dessa packet folk asså, vilka jäkla pundhuvuden!! STOLPSKOTT!!





Nu måste jag köpa mig ett nytt lås.
Dessutom vill jag ju inte cykla till jobbet längre, iaf inte tills jag får mitt passerkort och kan låsa in cykeln i det speciella cykelhuset de har utanför sjukhuset!

Sånt här gör mig så jäkla arg! Hatar när andra folk är på MINA grejor, gillart inte!!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skriver av sig en smula...

Mina nya jätte fina spetsleggings gick sönder igår efter att de bara använts 1 enda gång, riktigt dåligt. Trodde inte att man fick lämna tillbaka dem pga att de faktiskt är ett så känsligt tyg. Men det fick man. Så jag tog pengarna tillbaka i stället  för ett par nya, för om ett par REDAN har gått sönder, så går säkert nästa par sönder lika snabbt. Jag brukar inte ha tur med mina strumpbyxor alls!! Så det var nog bäst!

Ledsen för att ha varit tvungen att lämna tillbaka dem, dem var ju så söta!!



Jag satt precis och funderade över vad jag ska göra med mina 150 kr och fick då se att Karin (http://karinnilsson.blogspot.com/) har anmält sig till Musselloppet i Lysekil den 7 augusti. Då tänkte jag bara, WOW, ett lopp i fina Lysekil, det måste man ju bara springa. Visste inte att de anordnar ett lopp i Lysekil, kul!! Så jag gick in på http://www.musselloppet.se/ och såg att loppet kostar 200 kr att springa, perfekt! En vettig grej att lägga dem pengarna på, eller hur?
Det enda minuset med detta lopp är att banan man springer är 5 km och man behöver då springa 2 varv på banan för att uppnå den slutgiltiga sträckan på 1 mil. Tycker det verkar så trist att behöva springa 2 varv på samma sträcka, eller?
Funderar ändå starkt på att anmäla mig, men ska fundera över detta denna veckan ut!!
Men det är så jäkla bra att ha inplanerat några lopp så man liksom tvingar sig själv att sticka ut och springa. Man blir annars väldigt lat och tänker, "äh, springer imorgon" och vipps så har redan en vecka gått.
Jag känner nu, att jag är inne i en svacka när det gäller springningen. Var dock ute och sprang igår, 50 min, men jag känner att det är "Jobbigt". Träningshumöret går nog naturligt upp-och-ned, precis som med allt annat!
Hoppas jag snart får upp glädjen igen, ska ju trots allt springa det jobbiga Kraftprovet den 16 juli som är 11,6 km långt och kuperat som bare den, HJÄLP!!

Jag tror att det dalar i mitt "spring-humör" just nu pga det tragiska att mormor lämnat mig nyligen! Jag tror det är därför. Dessutom är begravningen på onsdag som tynger ned en alldeles för mycket för att orka ta tag i sig själv på riktigt... Hoppas det blir bättre psykiskt efter onsdag..
Ena stunden tänker man inte på mormor medans andra stunder tänker man på henne massor! Det går upp och ned för varje dag som går. Man kommer på sig själv att liksom bli påmind om att hon inte finns i livet längre. Tror inte att jag riktigt har fattat att hon är borta vissa stunder. När jag blir påmind är man så jävla ledsen. Jag vill ha min mormor (och morfar) tillbaka!!
Nu dagarna innan begravningen har det varit jobbigt känslomässigt. Har inte gråtit så mycket, ibland kommer det lite skvättar, men man tänker mycket på henne och då blir man bara allmänt nedstämd. Vet inte hur jag kommer att reagera på onsdag.. Morfars begravning gick ganska så bra, var så klart väldigt ledsen då också. Men det var något speciellt med mormor, mormor var mormor liksom, helt fantastisk människa!! USCH vad livet är orättvist!

Nu ska jag sluta tynga ned er med mitt..

Ska försöka göra något vettigt nu, försöka att inte sitta vid datorn. Älskling kommer hem snart efter att ha jobbat över. Då ska vi faktiskt feta till oss och äta en pizza, gott gott, men fel fel :) Äh, springer bort den imorgon, hohoho :)

Ha d så bra!

Kramar!






Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Sommarvikariat!

Hej allihopa!!
Vilken dag det varit idag.. Min första dag på sommarjobbet. Som jag tidigare nämnt har jag sommarvikariat på Klin Kem, på provtagningen på Uddevalla Sjukhus i 9 veckor. Idag var då min första dag.
Dagen började med att jag fick välja kläder och sedan fick jag gå och byta om. Fick en rundvandring och en kort introduktion om vad de egentligen gör där. Sedan fick jag börja inne på provhanteringen där jag fick precis som det heter, hantera prover. Fick registrera prover när de kom, centrifugera de prover som skulle centrifugeras etc.. Det var mycket datagöra vilket var ganska så lätt att lära sig, så det ska nog inte vara några som helst problem. Sedan efter att ha varit där hela förmiddagen fick jag gå in i provtagningen. Provtagningen är öppen från kl.7:30-13:00, efter kl.13 skall jag vara inne på provhanteringen.
Inne på provtagningen kom det aldrig någon patient när jag var där, så jag fick sticka personalen och det gick jätte bra! "Vanliga" prov var det ju men fick veta att jag skulle få delegerat några andra prov som är lite mer avancerade att göra, får se vad det är för prov.. Hoppas inte att det är för komplicerat!
När jag inte är på provtagningen eller provhanteringen skall jag på eftermiddagrna på måndag, onsdag och fredag skaka maskägg (amöba), jajamen, ni hörde allt rätt, SKAKA MASKÄGG!! Jag blev chockad när de sa detta! Men de används tydligen för att påvisa mask och andra parasiter i analyserna. USCH vad äckligt!!! Men jaja, får väl bara göra det och se glad ut!

Men det verkar verkligen som att det blir 9 fantastiska veckor faktiskt. Personalen var jätte trevlig och man kände sig inte alls i vägen som man annars kan göra när man är ny.
Längtar redan tills imorgon!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag ska måla hela världen lilla mamma...

Precis varit hos mamma och pappa och ätit middag, de bjöd på pannbiff, sås, potatis, kokta morötter och lingonsylt. Inget slår husmanskost, och speciellt inte mammas och pappas husmanskost :) Mumsigt!

Innan vi drog upp till dem så hade jag verkligen ingenting att göra, ovanligt!? Nej! Men jag kom på idén att Åhléns har ju öppet söndagar i stan så jag stack dit ned och kollade. Jag kom hem 50 kr fattigare, inte så farligt! Men det jag köpte var la lite onödigt eftersom jag har typ över 30 st hemma, nämligen nagellack! Men finns det något roligare än nagellack??
Igår köpte jag mig ju ett grönt, idag blev det den ljusare gröna och ett blå/grönt.. Så nu har jag tre stycken nya lack som kan lysa upp mina helger framföver eftersom jag inte får ha färgat negellack på vardagrna pga. jobbet. Så helgerna blir det fest, iaf på mina naglar :)





Min favorit av dessa har redan blivit den blå/gröna färgen, riktigt snygg, speciellt när man blir brun!

Nu ska jag vila lite, typ 20 min, sedan blir det att ta på sig sina träningskläder och ge sig ut på en liten löprunda!
Efter det blir det nog sängen, får lägga mig i tid idag eftersom jag ska börja jobba imorgon...

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

När Sahra gör sig iordning

Vilken röra det alltid blir när man sminkar sig! Men sprider man ut sina grejor så ser man ju tydligare vad man har, eller hur!?



Dagens:



Klänning- Indiska
Nya Leggings- Lindex
Skor- Bianco


Ignorera skokartongen bakom! hehe..

Detaljer:





Nothing more than a face:






Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Godmorgon!

Godmorgon!
Jag var precis påväg att färga mitt hår, men insåg att jag inte alls har en jätte tydlig utväxt och att jag gott kan vänta några veckor till med färgningen. Men det hade varit gott att få det gjort, så det ser bra ut tills på onsdag då begravningen är... Fast när jag tänker efter så är det nog bara jag som stör mig på den pytte lilla färgskiftningen längs med benan... Äh, det får vänta!

Jag har börjat flå nu i dagarna och måste därför smörja in mig ganska ofta. En kräm jag verkligen kan rekommendera för såna ändamål är denna:


Den är lite fetare än andra krämer och är perfekt när man börjar flå. Men den är ju naturligtvis lika bra när man inte flår. Man blir babylen av den, jag lovar! Den har dock en ganska stark doft, vilket kan vara ett litet minus..
Den kostar 119 kr på Life.
Har även testat handkrämen i samma serie och den är lika go den! Som sagt, babylen blir man :)
(Mormor gillade även denna kräm. Min älskade mormor.. Saknar dig så MYCKET!!)

Nu ska jag göra mig iordning. Får se vad man ska hitta på..

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Har precis sett Disneys film The princess and the frog... Den var faktiskt helt okej, skrattade jäkligt mycket åt den där feta alligatorn som är med i filmen! Hahaha... Den är helt klart värd att se! Såg filmen samtidigt som vi åt middag.
Till middag idag blev det en super god fläskfilé som var marinerad i vitlök och örter, till den hade vi potatisgratäng och lite tomat/gurka. GOTT!!




Idag var en sån där dag då man inte visste vad man skulle ta på sig imorse. Vädret såg så himla kass ut. Så det blev byxor idag, jag som nästan aldrig har på mig byxor! Men svarta leggingsbyxor från Veromoda och en rutig skjorta, även den från veromoda fick det bli idag. Till detta hade jag en grå jacka och mina vita converse. FIN FINT!! Bra klädsel för detta väder vill jag lova!

Dagens:




Fick precis en stark vilja att springa just nu. Men vädret känns inte så kul, dessutom är det lite sent nu kanske? Det mörknar la snart!? Eller?? Får la vänta tills imorgon bitti....

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

He! Jag heter Sahra och jag är en shopaholic :)

Nisses andra hem är garaget och mitt andra hem är torp.. haha.. tredje dagen i rad nu som jag är på torp, herregud! Men vad annars ska man göra i detta pissiga väder??
Det är snart begravning för min kära mormor och jag är ute efter något jag kan ha på mig den dagen, vet inte vad jag vill ha. Klänning/kjol antagligen. Har iaf inte hittat något ännu och det lutar väl mer åt att jag får ta på mig något som redan finns i garderoben, varför köpa nytt egentligen, kläderna är det ju det minst viktiga den dagen!!!
Dessutom är det valfri klädsel, så det behöver ju inte vara helsvart.. Men får ju heller inte vara alldeles för färgglatt heller..

Var ute efter ett par svarta leggings idag. De hade inte dem jag ville ha så det blev ett par andra som kostade 10 kr mer för att det är stöd i dem, typ stödstrumpa. Så dem fick det bli. Och ett par till... Så nu kom jag hem med 2 par leggings, ett par helsvarta och ett par svarta med blommor på i spetstyg, riktigt söta!! Älskar strumpbyxor!!
Fick även köpt mig ett nagellack i grön färg, jajamen, GRÖN färg! Såg i en tidning att depend skulle lansera nya färger inom kort och så stötte jag på den gröna inne på Kicks idag och det blev ett köp med en gång. I tidningen såg den ljusaste grön snyggast ut men i verkligheten så var den väldigt väldigt ljus så det blev den gröna som var en aningen mörkare än den ljusaste... Kanske testmålar senare, men måste tyvärr tas bort innan måndag då jag börjar jobba. Får tyvärr inte använda färgat nagellack när man jobbar på sjukhuset, ser då inte lika lätt om man blivit kontaminerad av någonting och det medför smittrisk, basal handhygien!!





Dessa är så fina! De såg jag när jag var påväg utifrån Lindex och var bara tvungen att testa dem och det blev givetvis ett köp! Kostade 149 kr, inte jätte dyrt! :)





Man ska vara rädd om sina stackars ben som utsätts för så mycket varje dag! Har man stöd i minskar man risken för åderbråck..



Depend, nr 196..

Nu lyssnar jag på absolute dance summer 2010 på hög volym. Låten Stereo love är ju så grymt härlig!! Väntar på att Nisse skall ringa så vi får åkt och köpt lite middagsmat, blir en sen middag även idag tack vare att han varit i garaget hela dagen tills nu..
Efter det får vi se vad som händer.. Vill även idag hitta på något kul. Bowla kanske? Skall höra vad han säger om detta :)

Ha d så bra så länge!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite helg-ångest!!

Vilket roligt väder!!!! NOT!
Såg i Bohuslänningen förrut att det skall vara fint söndag-tisdag och säkert resten av nästa vecka också. Typiskt, när man börjar jobba!!!

Kl.11 var jag ju nere hos veterinären med Tuffs för lite manikyr och pedikyr, fasiken var skönt det är när man har klippt hans klor! Hon tog även fram en borste och borstade Tuffs, vilken bra borste! Tyvärr kostade den 400 kr, vilket jag tyckte var väldigt dyrt för en borste. Men den gjorde egentligen sitt för alla de pengarna för jäklar vad den var bra. Det var sjukt mycket hår som försvann på honom, konstigt att han har något kvar!
Han blev jätte len och fin efter veterinärbesöket. Hela kalaset kostade inte mer än 100 kr :)
När jag kom hem med honom igen efter besöket så borstade jag honom igen för han fäller något så kopiöst mycket! Fick loss mycket hår även då! Vart kommer allt ifrån???

Efter veterinären lämnade jag av Tuffs hemma och åkte upp en sväng till mor, far och bror. Lade in lite nya låtar i min mobil som brorsan hade på sin dator, så nu har jag mobilen fullproppad med bra musik inför löpturerna. Dessutom fick jag (läs pappa!) bytt batteri i min pulsgrej, vilket jag tror behövdes för den uppträdde lite konstigt imorse! Får hoppas att det var därför iaf, får se imorgon då jag också tänkte ge mig ut och springa. Får hoppas att det inte regnar som det gör just nu!

Nu har vi precis ätit Tacos. Propp-mätt!! Och vad händer nu då? Resten av helgen?
Ibland är det riktigt skönt att ha fredag-söndag helt oplanerat men det känner jag inte att det är just nu! Vill ha bestämt något, men vet inte vad man skall göra! Jag känner nog lite panik att inte ha något att göra i helgen enbart därför att jag skall börja jobba på måndag..
Vad gör ni i helgen?

Nu ska jag göra iordning i köket.. sedan får vi se vad som händer, antagligen ingenting!! Idéer??

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Spagettiben!!!!

Idag ställde jag klockan på kl.8. Vaknade av mig själv några minuter i 8. Tog direkt på mig löparkläderna och stack ut och sprang. Tog en 5 km:are idag med högre tempo. Jäklar vad jag är trött och har spagettiben just nu!!
Sprang med en puls på 184 nästan hela tiden. Vanligtvis när jag springer längre sträckor (8-10km) brukar jag ha ett lugnare tempo, en puls på mellan 170-175 för att orka springa så långt.
5 km idag tog mig 27 min jämfört med min bästa tid på 5 km på vårruset på 28 min. Jag har alltså sprungit på 1 min snabbare :) Jag satsade på 24 min, men det gick inte så bra som ni märkte. Var tvungen att gå en liten sväng efter ca 3 km pga. håll. Hade jag inte behövt stanna så kanske jag hade kunnat springa på 24 min... Anledningen till just 24 min var att de första 2,5 km tog mig 12 min att springa. Men ingen idé att spekulera på det viset!!! Behöver man stanna så behöver man! Pressar man sig alldleles för hårt så blir träningen inte rolig, dessutom gör det skit ont att springa med håll...!!

Nu äter jag frukost, svartvinbärs fil och osötad müsli plus vatten, massor utav vatten!!!

Snart ska jag gå och blåsa håret och göra mig iordning för att köra ned Tuffs till veterinären för lite finputsning av hans tassar :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Dagens

Slänger in en dagens!!





Klänning- H&M
Jeansjacka- Gina tricot
Legggings- Lindex
Ballerinaskor- Eurosko




Imorgon har jag bokat Tuffs till att få manikyr och pedikyr (kloklippning) hos veterinären kl.11. Vågar inte klippa klorna själva, tänk om man kommer ned i det som man inte ska klippa i!? Bättre att jag imorgon får se hur mycket de klipper och sedan kanske försöka mig på det själv!!

Jag tyckte det var lite konstigt att jag inte hade sett Tuffs så mycket nu ikväll, och då fick jag se honom ligga under mattan av alla ställen:





Haha, Tuffs är så himla speciell :) Men söt som få!!!

Nu ska jag gå och nana... Godnatt!

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dem är mina!!

Blev ju som jag sa tidigare idag lite purken över att jag hade fått skatteåterbäringen redan igår men inte visste om det när jag var på torpyran. Hade jag vetat om det igår så har ju skorna från Bianco fått följa med mig hem redan igår! Men bättre sent än aldrig heter det väl?
Jag gick in på Bianco idag och bad om min strl. Testade dem och jag blev lika förälskad idag som jag blev igår. Och vet ni vad det bästa är med köpet idag? Försäljaren inne på Bianco gav mig skorna för samma pris som jag skulle fått ge igår, alltså 20 % på 700 kr nämligen 560 kr. Hur snällt var inte det? Jag berättade för henne att jag ville haft dem redan igår men inte köpt dem och hon tyckte att det var snopet för mig att behöva betala fullpris idag, så hon gav mig rabatten även idag.. YEY :) Man tackar!!









Dem är sjukt bekväma och lätta att gå i!
Dem gör sig bra bland mina andra skor på hyllan :)

Det är något speciellt med skor. Kommer man ut från en skoaffär med en påse så känner man ett jäkla lyckorus  strömma genom sig. Dessutom ett riktigt stort leende på läpparna!!
Skor är lycka :)

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Tjuvkik

Sitter precis i denna stund med ett glas vitt vin i handen samtidigt som jag då och då springer ned till tvättstugan och sköter tvätten. En riktig myskväll känner jag att det är ikväll med regn utanför fönstret. Ibland älskar jag verkligen när det regnar, typ på kvällar är det riktigt mysigt!!

Idag har jag bla. varit på torp, fick med mig en påse hem, vad det är i visar jag senare :)
Efter torp var vi vid morfars grav och planterade blommor. Jätte fint blev det där!! När jag studerade liljorna fick jag syn på något väldigt kul nämligen två skalbaggar som mös:



HAHA, jag hade väldigt roligt  av detta kan jag lova!!

Liljor är en av mina favoritblommor. Så himla stilrena och fantastiskt vackra!



Gifter jag mig någon gång så finns det nog en möjlighet att jag vill ha det i min brudbukett :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min sommarsminkning

När jag sminkade mig imorse och valde vilken ögonskugga jag skulle ha la jag märke till att jag valde en jag inte använt sen förra sommaren.. Använder inte den skuggan mer än på sommaren för att jag nog undermedvetet tycker att det är en sommarskugga..
Jag återkommer alltid till samma sminkning under sommaren. Sminkningen består av tre viktiga saker som jag inte kan vara utan på sommaren, nämligen:

Lady, eyedust från Make up store:







Solpuder från L'oréal, Glam bronze brunette harmony:



Mascara från L'oréal, Telescopic carbon black:



Slutresultatet:



Dessa tre kan jag inte vara utan! Använder endast detta under sommaren, väldigt enkel men fin sminkning.
Ögonskuggan är riktigt fin i solljuset, skimmrar i guld och rosa :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Skoångest!!

Godmorgon!
Igår efter torpyran så fick jag se att många på facebook hade fått tillbaka sin skatteåterbäring, inkl. Nisse hade fått den igår. Men jag, mitt smarte salladshuvud, kollade aldrig det INNAN jag drog till torp. Jag kunde ju köpt mig dem skorna inne på Bianco! ÅÅÅÅÅÅÅÅ.....

Skorna är snyggare på foten. Snyggt när remarna går i kors på fotryggen. Dessutom var dem så bekväma, jätte mjuka att gå i.
Kostar 700 kr nu utan rabatten på 20 %. Ska jag eller ska jag inte???
(Finns la inte kvar i min strl idag, för jag har väl min vanliga otur!!)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens..

Slänger in en dagens... innan jag skall göra rent Tuffs toa med klorin och helt ny sand :)



Tröja med puffärm- Veromoda
Chinos- Åhléns

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gocart

Torpyran var ju rena skiten idag!! Var alldeles för mycket folk och därav alldeles för långa köer för att ens fundera på att gå in i just den affären!! Så jag kom hem tomhänt, endast kattsand fick jag med mig hem... BORING!! Fick testat ett par skor inne på Bianco med korksula som jag så väldigt gärna vill ha, men kände inte att jag hade råd med dem just nu. Så skor med korksula får vänta ett tag, tyvärr :( Korksula är sååå snyggt!!!

Innan torp var vi och såg brorsan och hans vänner som brummade gocart, såg riktigt kul ut. Hade varit kul att testa på det själv någon gång. Men tycker dock att det är lite dyrt, lägger nog hellre dem pengarna på en klänning eller så.. Men riktigt kul hade det varit om man mot förmodan skulle bli bjuden på det någon gång!! *host, host*

Brorsan:



Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Blomma

Idag har jag varit igång hela dagen.. Hjälpt mamma och pappa idag också.
Nu har jag precis ätit lite middag och snart skall jag iväg igen. Ska kolla på när brorsan kör gocart lite senare och efter det skall jag ut till torp på deras "rabattkväll"... Får se om man hittar något. Men känner jag mig rätt så orkar jag inte kolla efter så värst mycket, hatar när det är så mycket folk. Då åker jag hellre ut imorgon och köper det till fullpris, faktiskt. Finns vissa folk som verkligen inte visar hänsyn när det är såna här kvällar på torp, så man blir verkligen fly förbannad på dem. Så vi får se ikväll om man får sig något nytt med sig hem :)

Fick mig en blomma idag av mamma, pappa och brorsan för att jag gått på sommarlov, får alltid blomma då, väldigt sött utav dem :)





Jätte fin blomma, tack så mycket!!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lite trötter

Godmorgon!
Idag ställde jag iaf klockan så att man inte vaknar sent idag igen! Dagen blir verkligen kortare då. Det bästa när man vaknar tidigt är att man hinner göra så himla mycket innan det blir eftermiddag. Har man gjort allt man skall göra på morgon/förmiddag så är man ju ledig resten av dagen till att göra bara oplanerade grejer.

Ställde kl. på 8 idag för jag tänkte vart ut och sprungit, men får nog dra på det lite, måste vakna till lite innan jag sticker ut. En bra grej för att man ska vakna till är att dammsuga, och det är vad jag tänker göra nu!
Först dammsuga, sedan ut på en löprunda och digga den as bra musik som lades in i mobilen igår. Kommer springa fort som f*n :) hehe...

Ha en bra dag!

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Cosy

Måste visa er hur mysigt jag har det just nu. Typ 7 av 10 gånger då jag sitter vid datorn ser det ut så här. Hur mysigt är inte det??



Har aldrig varit en kattmänniska, skulle aldrig ha katt har jag alltid sagt. Men det är helt otroligt hur en människa kan ändra sig. Nu älskar jag katter, iaf min egna!! Jag är fortfarande ingen kattmänniska mot andra katter, lite mer än förr iaf, men mot min katt, oj vad jag älskar denna "lilla" filur!!
Man kan inte ha en bättre katt enligt mig, han är den bästaste av dem bästa, min lilla Tuffs :)

Kramar

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Stand out

Har precis laddat ned Absolute summer dance 2010, nu skall jag lägga över låtarna på min mobil. Blir perfekt musik att springa till, så ikväll (om jag inte är allt för mätt efter pizzan just då) eller imorgon så skall jag springa med denna goa musik i hörlurarna! Finns inget bättre än att springa till bra musik, springa till dålig musik funkar inte alls medans springa till bra musik ger en ilande fart på benen vill jag lova :) Så känns det trögt att springa, byt till bra musik, ett tips från mig till er!

Har precis målat naglarna, i färgen Stand out från Lumene natural code. Ett litet nagellack som sitter otroligt bra jämfört med typ depend och de andra mindre nagellacken. Kan verkligen rekommendera detta nagellack.







Färgen är mycket snyggare i verkligheten och då speciellt i dagsljus! Blir en häftig rosafärg i en lite skum nyans ;)
Men skit snygg om man frågar mig...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ohlala

I bilen hem ifrån Grebbestad i söndags lyssnade vi på en låt på repeat och vi visste inte vem det var. Så nu har jag letat på youtube efter den och hittat den! YEY! :) Så just nu går den på repeat här hemma också! Gillart!

Låten är nämligen Eddy Wata med I like the way:
http://www.youtube.com/watch?v=DukCJE7m9xQ

När man lyssnar på denna vill man vara på en härlig förfest ute vid kusten någonstans.. Pirrar i hela mig när jag hör en sån här låt, vill bara dansa med en gång!!

Kramar!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet! Härligt, men vilket roligt väder man verkar få denna veckan, fy fy!!
Ställde inte klockan idag, eftersom det är första dagen på sommarlovet så tyckte jag att jag förtjänade att vakna av mig själv och det gjorde jag delvis, fast med Tuffs hjälp. Kl.10 stod jag upp efter att Tuffs vart och puttat på min nästa med sitt huvud, alltid så kelen och söt på morgonen :)
Blev tyvärr ingen löprunda i morse eftersom jag vaknade så sent. Det var bara att äta frukost och sen gå upp till mamma och pappa. Det är där jag varit hela dagen fram tills nu :)

Dagens:



Slappt klädd med shorts från Lindex och tröja från H&M..

Nu sitter jag och väntar på att min sena sambo skall komma hem, brukar vara hemma vid 17-tiden men nu är ju klockan 17:30. Vart är han?? Får nog ringa honom och höra vart han tagit vägen!!
Sen blir det att äta pizza och några timmar efter det skall jag ta mig en löprunda, om det inte regnar alldeles för mycket!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Bonsoir mes amis!!

Nu har jag gått på sommarlov, jajamen, SOMMARLOV! Så jäkla härligt att slippa pendla till Gbg, slippa plugga, slippa allt som har med skolan att göra!
Ledig denna veckan sedan på måndag är det jobb som gäller, klin kem i provtagningen på Uddevalla sjukhus. Är så himla glad över det jobbet! Vilken chans... Snacka om att jag kommer vara en expert på att sticka sen när sommaren är slut!!

Terminens sista lektion idag bestod av att lära oss olika förflyttningstekniker, först teori i 3 timmar sedan praktisk övning i 3 timmar. Kan tycka att det var lite för mycket att ta in på så kort tid faktiskt. Men får la öva öva öva nästa gång jag kommer ut på praktik :)

Efter skolan har det inte hänt mycket. Gjorde lite middag till mig och älskling, kyckling och ris. Sedan har vi bara latat oss i soffan och kollat på two and a half men. Nu ska vi ta och bädda ned oss i sängen framför en film att somna till. Mysigt!

Dagens:
(Nämner jag inget så lägger ni inte märke till både sladdar och filten i bilden!)



Linne- Lindex
Kjol- Veromoda
Halsband- Lindex

Inga kul kläder att ha när man tränar förflyttningar, iaf inte kjolen. Iaf inte när man är patienten och man ska ha böjda ben! haha... Men var det någon som tjuvkikade så får jag la bjuda på det!

Imorgon ska jag nog börja dagen med en morgon löptur. Sen blir det att umgås med mamma och pappa, skall hjälpa dem med lite grejer imorgon! Så det blir antagligen fullt upp..

Godnatt!

Kramar!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Morrn!

Morrn!!
Sitter på tåget ned till Gbg i denna stund. Sista dagen i skolan idag sedan är det sommarlov! YES!
Tänk nästa år så tar jag examen, vad jag längtar!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Strawberry

Gick bra att springa idag men kände mig lite illamående i mitten, tror det var gårdagen som gjorde sig lite påmind..

Nu ska jag kolla på shutter island och äta jordgubbar med glass...MUMSIGT!!





Ha en trevlig kväll!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagen

Vilken trevlig dag det har varit! Vi drog till Grebbestad med Emil och Natalie och åt en sallad i solljuset. Det som gjorde min dag var att vi åkte i en Renault cab dit, bilen är ju min drömbil! Jag har äntligen fått åka i en sån :) Hade jag inte druckit i går så kanske jag kunde fått köra den, nu fick Nisse köra den. VILL HA!! Vi diggade även as bra musik hela vägen.. Gillart!!!
Efter Grebbestad åkte vi till cactuz här i stan och drack chailatte med smak av vanilj. Det kommer bli min nya fikafavorit, för fy fan vad god den var!

Nu ska jag ut på en löptur...

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

FEST!!

Godmorgon!
Det blev fest igår iaf. Var hos Malin vid halv sju tiden igår kväll. Vi satte oss på hennes balkong först och drack och tjötade lite. Mycket trevligt!
Blev en del alkohol igår vilket jag tyvärr känner idag, har huvuddunk kan man säga! Drack en hel flaska med rosévin, inte konstigt att man mår lite sämre idag! Men absolut värt det för det var en jätte lyckad kväll!

Gårdagens:



Klänning- Gina Tricot





Först drog vi till kåren, men efter en liten stund började det brinna och brandkåren kom. Så efter det stängdes kåren och vi drog vidare till Lipz. Där var det verkligen klackarna i taket! Herre vad vi dansade. Gillar lippan, har alltid så jäkla kul där!
Runt 2-tiden kom älskling och hämtade mig. Snällt att han alltid hämtar mig :)

Bilder från igår:






Haha, lägg märke till Andreas min. Min ton blev allt annat än bra!








Blandar rosa tjejdrinkar.



När brandkåren kom:






En kram för gott arbete :)

Nu skall vi göra oss iordning för att gå ut i solen. Skall åka någonstans och köpa oss en glass och njuta av solen. Men vi vet inte var ännu så det blir som det blir...

Ha en bra dag!

Kramar!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Lördag

Första dagen på stranden.. Det var både en härlig och hemsk upplevelse. Härlig när det inte blåste, hemsk när det blåste. I vind var det verkligen KALLT!!! Vattnet var sjukt kallt, det blev inget årets första dopp för mig idag iaf, men både mamma och pappa gick i som om det var varmt! SJUKA!

Hade bestämmt mig för att inte bli mer röd än jag redan var, så jag smörjde min mig, men jag blev ändå bränd. Får en känsla av att solen är mer aggressiv i år. Inte bra!

Utsikten från min brassestol på första parkett:






Nu skall jag strax göra lite middag, köttfärssås och spagetti. Samtidigt skall jag göra mig iordning för lite fest i Thn, hos Malin och hennes vänner. Blir förfest hos Malin sedan skall vi gå vidare till Kåren som har temat Vit klädsel som jag tänker skita i :) Känner inte alls för vit klädsel ikväll..

Ha en bra lördag!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Good morning sunshines

Godmorgon!
Ställde klockan på 8 i morse för att sticka ut på en löprunda. Det blev en väldigt varm löprunda på  52 min och 600 kcal. Brukar nästan alltid dricka 2 av 4 flaskor i drickbältet men idag tog alla de 4 slut. Jäkligt bra investering detta drickbälte alltså!

Nu ska jag äta lite frukost och sedan skall jag ut till stranden och sola och bada.. WIEE :)
Usch, skall man visa sig i bikini för första gången detta år nu då, känns la sådär! Första gångerna på stranden känns så blottande. Sedan när man varit på stranden några gånger är det liksom ingenting att slänga av sig till bikini,  men nu i början tycker jag det är så jobbigt.. Tycker inte ni?

Ikväll vet jag fortfarande inte hur jag skall göra, skall jag åka till Thn och festa eller ska jag inte göra det?? Jag är lite kluven och känner mig lite taskig mot Malin om jag inte åker till henne... Får ta och tänka på detta problemet på playan :)

Ha en kanon dag i solen!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys!

Go'kväll!!
Gick i skolan mellan kl.8-10 idag, seminarie hade vi. Jag blev godkänd, härligt!! Nu är det bara måndag kvar i skolan sedan sommarlov i en vecka och sedan jobb i 9 veckor och sedan ledigt sista veckan innan skolan börjar den 25 augusti igen, HÄRLIGT att slippa pendla nu! Men hade vart gott med fler veckor ledigt i sommar, men man ska vara glad om man har fått jobb hela sommaren, faktiskt! Blir goa pengar i slutändan :)

Tåget hem från Gbg gjorde att jag kom fram 45 min sent, dvs, missade Jessicas och Christians bröllop, ledsen över detta, mycket ledsen! Men grattis Jessica och Christian, önskar er all lycka i världen!

Nu ikväll har jag och älskling grillat, MYSIGT! Det blev marinerad fläskfilé med potatissallad, vitlöksbröd och vitt vin. Riktigt fredagsmys!!











Imorgon om det är lika fint väder som det var idag så ska jag ut och sola och bada på dagen.. Undra hur lång tid det tar för mig att doppa mig imorgon tro? Jag är en ibland en riktig badkruka!!
På kvällen blir det kanske fest i Thn. Just nu känner jag inte så mycket för det, får se imorgon hur jag känner. Får se vad som händer!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Kväll

Gick inte att ha kläder med onödiga sömmar och så efter en dag i solen, så jag fick ta på mig "lediga" kläder efter jag kommit hem från studenten.
Åkte med älsklingen upp till hans garage en sväng och sedan åkte vi ut till torp och köpte middagsmat..
Nu sitter vi och kollar på tv samtidigt som jag sköter tvätten in i mellan. Eller rättare sagt, jag kollar på tv medans älskling ligger bredvid mig i soffan och sussar så sött. Han är så söt när han sover :)
Egentligen får man tvätta fram till kl.21, men idag är jag olydig! Det är alla andra i huset också känns det som. Att tvätta sent stör endast oss eftersom det är vi som har lägenheten precis över tvättstugan, så just nu stör vi ingen annan än möjligtvis oss själva!







Väskan är ifrån mormor.. Hjälpte mamma och rensa ur mormors garderober, slängde kläder och annat. Hittade då denna lilla sötnosen som jag genast frågade om jag fick behålla, och givetvis fick jag det. Bättre det än att slänga! Kul också att ha något som mormor en gång i tiden använt :) Min älskade mormor!! Saknar dig så!

Nu ska jag hämta upp det sista utav tvätten. Sedan duscha och smörja in min röda, brända kropp. Sedan är det dags för sängen.. Börjar tidigt imorgon med. Seminarie imorgon, VILL INTE!!!

Godnatt!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

"För vi har tagit studenten...."

Vilket lyckat väder studenterna fick idag!
Alltid lika kul att kolla på alla studenter... Kul dem har det, vill uppleva studenten igen!
Invigde min nya klänning idag. Inte jätte täckande klänning på de ställen jag tidigare bränt mig i solen på. Min bränna blev värre efter några timmar mitt i solgasset i stan. Men nu har iaf ryggen också fått lite färg, vilket ser mycket bättre ut än att bara ha fått lite färg på framsidan. Men aj vad ont det gör med solsvedan!!

Blev så förbannad på en brud på ett flak. Hon hade en vattenpistol i händerna. Vem riktade hon den på tror ni? Jo mig! Vad var hennes problem?? Hade det ändå varit vatten i pistolen hade det fortfarande inte varit okej, men nästan okej. Nu var det dock inte vatten utan cider, CIDER!! Och vad kan allt annat än vatten ge? JO FLÄCKAR!!! Som tur var så gav inte cidern fläckar på min nya klänning, men hade jag fått fläckar skulle jag sprungit efter flaket och "skällt på henne"!! Vilken fräckis alltså!! USCH för henne!!


Dagens:






Medans vi väntade på att studenterna skulle komma gåendes ned för kungsgatan tog vi oss en fika på Leias café. Kan verkligen rekommendera deras hallondröm som består av 3 kulor glass med valfri smak, grädde, strössel och varma hallon. MUMS!!!



GRATTIS TILL STUDENTEN OCH VÄLKOMMEN IN I ARBETSLÖSHETEN, den frasen hörde man många säga idag! haha, men det stämmer ju!
Lite bilder från studenten:

Hela torget var fullt utav människor.


Ser livsfarligt ut om man frågar mig!


Vad gick snett här?


Så snygg bil! Exakt en sån vill älskling ha.


Tufftuff!!


Grattis Johanna! 3 utav min kusiner i bilen..


Nu är antagligen alla studenter på trägårn. Imorgon bär det av till Smögen. Åååå vill uppleva studenten igen!!!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

In the sun

Å vilket härligt väder det är idag också.. Ligger just nu ute på ett lakan i gräset och har skrivit på min uppgift inför imorgon, tror att jag är klar med den nu. Skall väl läsa igenom det ikväll igen för se om jag kanske kommer på något mer att skriva, men nu är det iaf stopp, kommer inte på något mer och jag anser mig då vara färdig för nu iaf.



Mognasfas? Vad har flugit i mig? Visar jag fötterna? Hur kan det vara möjligt?
Jag har en riktigt hemsk fotfobi som gör att jag varken vill se eller ta i fötter. Mina går väl bra, men visar helst inte upp dem för andra om man säger så. Men detta blir väl som typ terapi kan man kanske säga? haha..

Skall ligga kvar här till kl.12 sen ska jag in och göra mig iordning för att vid 13-tiden gå ned till stan..
Grattis alla studenter!
Hoppas ni dricker mcket vatten innan ni sätter er i era bilar och kör runt efter utsläppet! Jag hade också väldigt varmt och fint väder, precis som nu, på min student. Och jag drack inget vatten innan. Gick på ölen direkt och jag blev hanska så full efter turen i bilen. Jag var full när jag kom hem till gästerna, haha... Men kul var det, herregud!! Efter lite mat i magen och mera öl (konstigt?) så nyktrades jag till, iaf lite :)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Städat!

Godmorgon!
Ännu en dag med blå himmel och sol, dock lite mer blåsigt idag!
Hittills har jag hunnit med att dammsuga, tvättat köksfönstret och jag har även bytt gardiner i köket. Nu blev det ljust och fint där.. som det skall vara på sommaren! Hade innan ett par lila/grå ganska mörka gardiner där, alldeles för mörkt för dem nu!



Det är ju studentdax här i stan idag, skall ner senare och kika på detta. Innan dess skall jag försöka göra det sista på uppgiften inför seminariet imorgon. Det är en uppgift där vi ska redogöra för ett patientfall utifrån omvårdnaden där bl.a. människosyn, människovärde, etik och moral etc. skall redogöras. Det är en ganska svår uppgift tycker jag. Inte lätt att tänka i dem banorna. Jag har iaf riktigt svårt för det. Känns som det man skrivit under varje rubrik är mer flum än bra. Men siktar inte på mer än ett G i denna kurs, så jag ska nog ändå klara mig genom att flumma igenom seminariet..hehe, hopppas jag!

Undra om man ska ta med sig datorn ut i solen kanske och sitta där ist för inomhus? Måste ju ta vara på alla soliga dagar man får.. Dock måste jag sitta med ryggen mot solen, får vara försiktig med "kräfthuden" på framsidan!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Dagens

Det var lite kallt i morse vid 6-tiden att ha shorts på sig, men inte sen fram på dagen. Då var det alldeles perfekt! Gillar shorts-trenden!! Att bära shorts är både snyggt och praktiskt! Gillart väldigt mycket får jag säga!

Dagens:
Ni kan väl ignorera sladdarna från hårfönen och plattången i bilden, hehe..



Jeansshorts- Lindex
Tröja- Veromoda

Nu ska jag ta mig en kall dusch och sen lite glass så att jag svalkar mig lite, för jag är verkligen het just nu!

Kramar!



Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag är riktigt het just nu!

När jag kom hem efter skolan så satte jag mig utanför huset i min brasse-stol och solade i 1,5h. Var så sjukt varmt, men härligt. Älskar denna värmen!!
Vanligtvis så här års brukar jag vara brun från att ha solat solarium men inte i år. Har tyvärr inte det i beräkningen när jag lägger mig och solar nu, så jag är väldigt dålig på att smörja in mig med solskyddsfaktor vilket innebär att jag blir som en kräfta! Det gör så jäkla ont vid axlarna, så jag kan inte ha BH på mig, så nu sitter jag här med en stor t-shirt, inget som trycker mot den brända huden.
Har en väldigt kul bränna just nu, har ju solat framsidan nu i 2 dagar, alltså är jag röd på framsidan och helt vit på baksidan...haha.. Får justera detta imorgon, skall INTE sola framsidan någonting imorgon endast baksidan!

Kräftan Sahra:



Vi var precis borta på spara och köpte solskyddsfaktor till mig. Älskling fick gå in för jag ville inte visa mig så röd inför alla, haha... Jag gav honom instruktioner att den helst skulle vara från NIVEA och med en solkyddsfaktor på bara 6. 6 kanske är lite lågt, men tycker mer är för mycket!! Han köpte en konstig solskyddsfaktor som samtidigt skall ge en gyllenbrun färg.



Skall bli intressant att testa den imorgon. Gott luktade den iaf!

Solen är riktigt vass, måste passa sig (mig!!!)

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Butterflies

Alla som känner mig vet att jag älskar fjärilar! Har t.o.m en tatuering som är en fjäril på axeln.
Nu har jag även fått upp fjärilar på väggen alldeles utanför toaletten! Jätte fint!!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mest strunt

Sitter just nu på tåget hem till uddevalla frång Gbg. Hade ju en praktisk tenta idag på läkemedelsberäkning, injektionstekniker och dokumentation. Klarade mig :) Bra bra!
Nu är det bara ett seminarie på fredag kvar som är jobbigt sen är det "bara" lite föreläsningar på måndag kvar sen är det SOMMARLOV!!!!!!
Vill inte gå på måndag men är nog tyvärr tvungen, de har lagt in ett obligatoriskt moment i slutet av måndagen, så då kan jag lika gärna åka ned för de andra också. Dåligt att lägga sista dagen innan sommarlovet på en måndag!!!

Lika härligt väder idag! Dock tror jag att det är bättre väder i Gbg än i Ua, hörde med mamma precis som sa att det var lite mulet hemma.. I gbg är det inte alls mulet, jätte fint och varmt väder! Hoppas det "mulna" har försvunnit när jag kommer hem för jag vill ha lite tid ihop med min brassestol känner jag! Måste ta vara på alla möjligheter som finns till att få iaf lite färg på benen! Vill ju som sagt inte lägga mgi i kärringgrillen!

Måste skriva lite på det jag skall ha seminarie på på fredag, så blir det inte bressestol-time så blir det tyvärr pluggtime, iaf en liten stund! Kan vara skönt att slippa skriva på det imorgon då man helst vill vara nere i stan och kolla på alla studenterna.
Skall nog ut och springa i kväll igen för det var ju så otroligt skönt igår!!

Ut och njut av solen med er!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tränat

Oj vilket härligt väder!!!!!!!
Varmt även nu på kvällen ju!
Det fick bli en riktigt svettig löprunda nu på kvällen, till och från strandpromenaden, sprang till Gustafsberg och tillbaka hem. Jisses vad många det var som var ute och promenerade och många studenter som var ute och firade inför studenten..

Var ute och sprang i 1 h och 18 min, sprang "bort" 955 kcal. Härligt!!



Fick ju sprungit bort denna goda efterrätt vilken jag åt av som om jag aldrig ätit efterätt förrut. Åt säkert för 3 personer. Men ibland måste man få unna sig lite av det goda!




Pajen innan gräddningen. Vet inte varför jag inte tod bild på den när den var klar efter ugnen, konstigt!
Men oj vad den är god.. Mamma är bäst!



Dagens:



Osminkad, lite halv sleten! Har aldrig varit så vit som jag är nu så här års, har alltid solat solarium, men inte i år och kommer inte göra det heller!

Shortsen har jag glömt att visa er, köpte dem för någon vecka sen.
Shorts- Stadium
Linne- Lindex


Syns inte jätte bra att de är rosa med vita streck. Jätte söta enligt mig!

Nu håller jag på att koka mig två ägg. Ägg är så jäkla gott efter en löptur!
Kollar även på nya avsnitt av how I met your mother, men skall väl snart gå och lägga mig. Skall upp kring kl.4:30 imorgon. Börjar tidigt imorgon i Mölndal, skall ha en praktisk tenta på injektionstekniker och läkemedelsberäkning. Känns bra med injektionerna men läkemedelsberäkningen känns det värre med, speciellt om det skall vara uppgiter om droppräknare, infusionshastighet osv.. då är det HJÄLP!
Önska mig lycka till!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

1 Juni

Sitter just nu hemma hos mamma och pappa, har precis fått lite mat i magen. Pappa var ute med båten imorse och fiskade makrill, ingen favorit direkt, men mat måste man ju ha.

Dagen började med att jag sov alldeles för länge, kl.10 vaknade jag. Vanligtvis brukar jag vakna kring kl.8-9 men inte idag. Ångrar att jag inte ställde klockan!
Fick se att det var strålande väder ute, så jag tog min brasse stol och mina skolböcker och satte mig precis utanför huset och solade samtidigt som jag gjorde lite nytta. Satt ute i 2 timmar, jäklar vad min vita kropp blev röd! Tyvärr inte så mycket färg i ansiktet men armar och hals ser ut som någon har målat mig med faluröd-färg.

Hade gärna suttit ute längre, längre än de 2 timmarna men då ringde mamma och sa att de skulle ut till torp och jag var ju inte sen med att tacka ja till det.. Var nere i stan i går och fick se ett par jeansshorts som jag lade undan men i en strl större än vad jag egentligen ville ha. Så det var lite därför jag följde med till torp för att se om de hade i min strl där, och det hade dem!
Jeansshortsen var ett planerat köp medans dagens impulsköp blev en jätte jätte söt klänning! Vill ni se??
Klart att ni vill!!



Jeansshorts, Lindex:



Klänning, BikBok:



Jag är aldrig inne på BikBok, tycker inte att det är en affär för mig. Men idag, vet inte alls varför jag gick in där just idag, men då uppenbarade sig denna ljuvliga lilla sak för mig och det uppstod kärlek DIREKT!

Nu ska jag snart få efterrätt, jordgubbs- och rabarberpaj, jätte gott! Härligt att bli bortskämd hemma hos föräldrarna ibland :)

Kramar!






Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Igår

Igår bloggade jag aldrig, kände att jag inte hade tid för det!
Skolan började ju igår igen efter en 3 veckors praktiktid. Kom hem ganska sent igår, dessutom skulle älskling fixa iordning min dator så jag hade inget jag kunde blogga med!

Dagens eller rättare sagt, gårdagens:







Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()