Kväll

Gick inte att ha kläder med onödiga sömmar och så efter en dag i solen, så jag fick ta på mig "lediga" kläder efter jag kommit hem från studenten.
Åkte med älsklingen upp till hans garage en sväng och sedan åkte vi ut till torp och köpte middagsmat..
Nu sitter vi och kollar på tv samtidigt som jag sköter tvätten in i mellan. Eller rättare sagt, jag kollar på tv medans älskling ligger bredvid mig i soffan och sussar så sött. Han är så söt när han sover :)
Egentligen får man tvätta fram till kl.21, men idag är jag olydig! Det är alla andra i huset också känns det som. Att tvätta sent stör endast oss eftersom det är vi som har lägenheten precis över tvättstugan, så just nu stör vi ingen annan än möjligtvis oss själva!Väskan är ifrån mormor.. Hjälpte mamma och rensa ur mormors garderober, slängde kläder och annat. Hittade då denna lilla sötnosen som jag genast frågade om jag fick behålla, och givetvis fick jag det. Bättre det än att slänga! Kul också att ha något som mormor en gång i tiden använt :) Min älskade mormor!! Saknar dig så!

Nu ska jag hämta upp det sista utav tvätten. Sedan duscha och smörja in min röda, brända kropp. Sedan är det dags för sängen.. Börjar tidigt imorgon med. Seminarie imorgon, VILL INTE!!!

Godnatt!

Kramar!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback