Ingen frisörverksamhet!?

Hej!
Fick ett sms av mamsen om jag ville följa med till torp imorse, och det är klart att inte jag bangar torp!! Så jag och mamma satte oss på 2:ans buss och brumma ut till torp.
Där fick jag köpt mig en scarf (på REAN inne på MQ!! så det så!), läppglans från H&M (9,50kr endast!) och hårfärg (ÄNTLIGEN!)
Det är en helt ny nyans som jag ska testa eftersom min färg har utgått :(
Så detta blir spännande..
Ska färga håret efter jag vart på gymmet och tränat core, spinning och löpning... Får se om jag vågar visa mig ute imorgon...

Dessutom.. Jag var stensäker på att jag ville klippa lugg idag och jag hade t.o.m. skrivit ut bilder på den luggen jag ville ha. Jag gick in på Bellbox och frågade om de kunde klippa lugg och vet ni vad!? De har ingen frisör där på söndagar, FAN FAN FAN!!! Nu var jag ju verkligen så nära och jag ville men så kunde jag inte få klippt den förbannade luggen pga att de inte hade nån jäkla frisörverksamhet där idag!
Får boka tid nu i veckan för att klippa lugg, tror jag var ledig antingen tisdag eller onsdag, och då jäklar!
Kanske inte är meningen att jag ska få denna lugg!?












Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Slapp, slappare och slappast!?

Vilken lördagskväll!
Jag sitter ensam i soffan och kollar på tv (som förövrigt sänder as dåliga program ikväll!) medans älskling ligger i sängen och sover..
Efter att vi åt middag förrut så blev vi jätte slöa så då tog vi och sov middag i 1,5 h. Vi är såna som verkligen inte borde sova middag för det händer alldeles för många gånger att vi sover runt ist. Vi klickar av alarmet och sen sover vidare och vaknar till morgonen ist.. Detta är vad som hänt älskling nu antagligen..
Jag hade lätt kunnat sova vidare jag också för jag var jätte seg när jag klev upp ur idet men jag ville verkligen inte sova runt och missa en lördagskväll! Så nu sitter jag här ensam, precis ätit lite glass och kollar på skit på tvn. Kanske hade det varit mer givande att göra som älskling, ligga i koma tills morgonbitti!?

Älskar dig Nils! Mer än du kan ana!!
Hans isblåa ögon var det första jag fastnade för hos honom!


Älskar min Tuffs också! Han ligger för tillfället i lika mycket koma som Nisse :)


Sleep tight!
Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Våga eller inte våga...

Jag har varit inne på lugg ganska länge nu men har inte "vågat" klippa det men jag ska, nån dag!
Här är lite bilder som ger mig inspiration till att klippa lugg, skit snygga frisyrer!

Funderar på att åka ut till Bellbox på torp och se om de kanske har tid till att klippa lugg imorgon.. Får se om man genomför det denna gång eller om man fegar ur igen!?
Upp till bevis!

Men va fan, hår är ju bara hår.. Det växer ju ut (tar dock lååång tid!)

Rachel Bilson är enligt mig en av de sötaste flickorna som finns!


Elin Kling är sjukt snygg i lugg! Hårfärgen på bilden nedan är också skitsnygg!






Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Gårdagens

Hade min nya klänning och mina nya leggings igår på festen...
Det var verkligen jätte trevligt igår, tack för igår allesammans!!













Kolla inte för mycket på ansiktet!!! Usch, ser riktigt full ut, men det var jag inte igår, bara lite smått ;)




Kram kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

NYTT

Köpte klänning och kjol på torp igår :)

Kjol H&M


Klänning och leggings Veromoda




BILLIGT läggglans H&M (endast 9,50 kr)


Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredagsmys

Go´kväll!

Vart ute en lååång sväng på torp med klasskompisen Monika, vi kikade på kläder och så fikade vi, mums mums! Var toppen kul att umgås utanför skolan, det får vi göra om MONIKA!!?

Nu gör vi köttfärslimpa, gott med riktig svensk husmanskost!
Måste ha riktig mastig mat i magen då vi ska festa ikväll.. Blir den där födelsedagsfesten hos kompisarna som vi aldrig träffar! Hoppas det blir ändring på detta!

Hoppas ni får en kanon bra kväll..
Kram kram!

Till matlagningen så gör sig ett glas med öl finfint!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Fredag!

Hej!

Idag är kroppen trött, tränat måndag, onsdag och torsdag denna veckan och skulle egentligen tränat idag också, men väljer att ta en vilodag, får på´t imorgon igen ist :)
Testade body combat för första gången igår och ja, vad ska man säga om det? Det var sjukt tråkigt men sjukt jobbigt! Tråkigt för att jag inte fattar vitsen med att boxas mot sig själv!? Jag kände mig urlöjlig! MEN, jag ska faktiskt ge det en chans till, det är alltid svårt att hänga med första gången, nästa gång vet man ju lite av stegen. Man ska alltid testa saker två gånger innan man kan uttala sig, egentligen!

Ledig idag igen... Vi är bjudna på fest ikväll, har inte riktigt bestämt oss om vi ska gå eller inte.. Vi skulle bestämma oss sen över middagen sa vi! Så det blir isf en sistaminuten-grej. Hade vart kul att träffa folket, för det är inte ofta vi träffar dem. Dock har vi kanske valt det själva, så nu hade det ju vart bra att gå på festen för att visa att vi faktiskt finns och vill och att de kan höra av sig till oss om det är fest eller annat!!

Ska hinna dammsuga, skura golven och damma innan kvällen är slut! Ska också ta mig en sväng ut till torp, tror jag!

Ha en bra dag..
Kram på er!




Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Mys i soffan!

Heeej!
Vilket ruskväder, precis när jag och mamma skulle ut och promenera en stund. Vi fick ta bilen ist, och då hamnade vi nere i stan. Där hittade jag ingenting, som vanligt!
Men, köpte mig nya Vecko-Revyn, nya marabouchokladen och en risifrutti...

Nu ska jag slänga mig i soffan under filten, läsa Vecko-Revyn och sen när den är utläst så blir det film, inte mindre än Pretty Woman :) Det är aldrig fel att titta på den när det är skitväder ute!
Sen när filmen är slut ska jag ned och träna.. Blir Bodypump, step, bodycombat och sen kanske core. Härligt! Imorgon kl.7 ska jag gå på spinning med pulsband. Hoppas jag orkar mig upp till det! :) Så himla kul att träna pass!



Först lite mellanmål :)
Ny risifrutti med kardemummaris och hallon, mums....


Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Nyklippt

Jaha, då fegade man ur i sista minuten!
Det blev tyvärr ingen lugg, nu i efterhand ångrar jag lite att jag inte klippte lugg. Kom hem med iprincip samma frisyr... 370 kr kostade det att klippa någon cm! DYRT!
Ååå vad irriterad jag blir på mig själv! När jag promenera ned till frisören så var jag helsäker på att det skulle bli en lugg idag, men när jag väl satte mig i stolen så blev jag tveksam och sa nej till lugg!! Åååå vilken fegis jag är, det är ju för fasiken bara hår!!
Men att klippa lugg kan de nog göra närsom, behöver nog inte ens beställa klipptid för det, bara gå in och fråga om de har tid! Får se om jag återvänder inom kort och klipper lugg... för det är ju så fruktansvärt snyggt!

Före:





Efter:




Resultatet:
Plattat hår, ser nästan längre ut än innan jag klippte mig. Tog kanske 4-5 cm max på längden. Klippte upp det lite och sen var det klart! Typ ingen förändring alls!

Men jag planerar att jag ska lägga i slingor innan min födelsedag den 1 dec.. DÅ kanske det blir lite mer liv i toppen på mig!
Ska ut till Bellbox nu i dagarna och köpa hårfärg. Min hårfärg som jag brukar färga med har ju utgått så jag får välja en helt ny färg, det blir spännande!! Men tro inte på en stor förändring, jag är en riktig tråkmåns, en tönt när det gäller mitt hår!

Nu kommer snart mamsen hit.. Måste dammsuga innan hon kommer hit. Vill inte visa henne mitt "bagdad".. Nej det ska skina när hon kommer hit :)

Ha en bra dag!

Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Hårfunderingar...igen

Hej!
Vilket skit väder det varit idag och jag glömde mitt paraply hemma, inte okej!
Jag invigde mina nya skor ifrån Nelly idag och aj, aj, aj vad ont jag fick i fötterna. Det är inte det att dem inte är bekväma utan det är mer så att jag inte är van vid att gå i höga skor till vardags. Men jag kände mig fin, det gjorde jag :) Såg säkert lite kul när jag försökte gå felfritt i dem, vilket jag tyvärr inte lyckades med, men ändå!

Imorgon ska jag till frisören. Vet inte hur jag vill ha det. Blir väl som vanligt att jag toppar det bara och tunnar ut det på vissa partier. Jag har även en fundering att skaffa lugg, vad tror ni om det?
Jag gillar ju att ha mitt hår i twistar fram i luggen eller fläta i luggen.. Kan man ändå göra sånt fast med en riktig lugg??
Nu när jag börjat träna så blir man ju sååå svettig vilket kommer betyda att luggen kommer att bli krullig och ful.. jobbigt! Dessutom tar det längre tid på morgonen att styla luggen med mitt självfall.. Så, ska jag klippa lugg eller inte? Ska jag skita i alla nackdelar och köra på lugg som egentligen endast har två fördelar nämligen 1) det är snyggt och 2) en ändring i sitt utseende är inte helt fel efter så många år i samma!

Blir det lugg imorgon tro?

Nu ska jag packa min träningsväska för att gå ned till gymmet och träna core, step och sist men inte minst spinning! Älskar verkligen spinning, älskar att känna att kroppen verkligen gör sitt bästa och att man efteråt käner sig helt mör!! Älskar högintensiv träning där kroppen skriker "SKJUT MIG" pga utmattning!!

Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen är över, igen...

Godkväll..
Tentan närmar sig med stormsteg och jag sitter här.. Hmm!? Men idag har jag faktiskt läst det jag skulle enligt min "planering" (har jag ens en sån??), så jag ligger i fas, bra! Men ska läsa lite till så jag slipper läsa så mkt imorgon!

Har ni haft en bra helg?
Min har varit helt okej... helgen innan tenta brukar inte vara den roligaste, men men...

CSN imorgon, härligt! Dock blir det nog inte mycket shoppande för min del denna månad, skall försöka dra ned på det och börja "spara".. Får se hur detta går! Vill ju ha fina kläder.. Ser man ngt man gillar vill man ju liksom köpa det direkt. Får nog hålla mig ifrån affärerna.. Undra bara hur det ska gå!?
Det löser sig!




Hur kan Tuffs ligga och sova så här? Ertappade honom liggandes så här för några dagar sen. Ser sjukt obekvämt ut!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()

Träning och skoköp

God eftermiddag!
Ställde klockan idag för att träna step med rumpa och mage i 60 min kl.10.. Det var riktigt skönt att börja dagen med ett träningspass, slipper man tänka på det under dagen..

Nu ska jag plugga i några timmar, det är väl i princip detta som händer idag! Ingen tjohoo-söndag precis, men brukar det var det, egentligen??

Förresten! Beställde ett par skor från Nelly i torsdags och redan på fredag hade jag dem hemma, rekordsnabb leverans, man bugar och bockar!....
Vill ni se? Klart ni vill!







Snygga va? Gillar verkligen färgen.. Grått är det nya svarta, hmm!?
Dock är de lite höga, enligt mig, som inte är van vid att gå i för höga skor. Men jätte svåra att gå i är dem ändå inte så det ska nog gå bra i slutändan.. Får se när jag får användning för dem.. vill helst inte ha dem i regn första gången!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tentaplugg

Go´kväll!
Precis kommit hem från kalaset i Gbg. Det bjöds på god mat och min skitfula tårta! Men hör och häpna, den var god trots att den var ful :)

Nu ska jag sätta mig och tentaplugga i några timmar. Ganska sent för plugg och jag är väldigt väldigt trött, så får se hur effektiva timmar detta blir!? Men måste verkligen försöka. Har inte alls pluggat mkt känner jag.. eller har jag det? Jag har iofs pluggat ganska många dagar fast då någon timme varje gång, det kanske räknas som mkt? Tillräckligt/inte tillräckligt? Svårt det där med tentaplugg, man vet aldrig egentligen vad som är tillräckligt förrän man ser svårighetsgraden på tentan, på tentadagen, tyvärr!



Kram

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Tårta?

Hej!
Lördag, härligt!
Idag är det kalas som står på schemat, i Gbg, hos Nisses kusin Andreas..
Det är jag som har bakat tårtan och hjälp vad jag skäms! Jag har nog aldrig gjort en fulare tårta, riktigt jävla ful. Jag får panik när jag tänker på den, jag vill verkligen inte ta med mig den.. Den är den fulaste, skevaste och mest grisigaste tårtan jag någonsin skådat! Jag vet inte vad jag gjorde för "fel", för jag följde verkligen receptet, men något gick snett!
Hoppas den iaf smakar gott, för det är väl huvudsaken, trots att man gärna äter med ögot också! Usch, längtar inte tills jag kommer till kalaset och får visa upp min FULA TÅRTA!!! PANIKÅNGESTATTACK!!



HAHAHAHAHAHA.. kan verkligen inte sluta skratta åt denna tårta. Det är nog på gränsen att man ens får kalla den tårta. Är det en 5-åring som gjort denna tro!? HAHAHAHA...
Skäms verkligen.. Borde nästan inte visa er!




Förstår inte... Bjöd på exakt denna tårta på nisses 25-årskalas och då var tårtan FIN.. INTE som nu! Vad har jag gjort för fel? Kladdigt värre runt också... HAHAHA.. HJÄLP!
Hoppas verkligen, verkligen att den smakar bra.. Nu när dem ändå har bett MIG att göra tårtan! ÅÅÅ vill inte bjuda på denna... Men kan ju inte direkt ställa mig och göra en ny!

Kram


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Träning, träning...

Snöar igen... härligt! Hoppas att det är massor utav snö när jag vaknar imorgon kl.5 :)

Var förbi gymmet förrut och tränade. Det blev först ett jätte jobbigt bodypump pass där jag chansade och la på lite mer vikter på skivstången. Så idag var det verkligen tufft. Armarna skakade det sista!
Efter bodypumpen blev det step. På detta pass kände jag verkligen gårdagens spinningpass i benen! Jag fick fort mjölksyra i låren! Men det var bara att kämpa på..
Sedan tränade jag spinning och här sa verkligen mina ben ifrån! Nu var jag verkligen trött och det är en sån härlig känsla när man är så trött och man vet att man verkligen har kämpat på bra... Jag kände ffa rumpmusklerna och baksida lår på detta pass...
Jag älskar verkligen att komma ned till gymmet och träna, det är så fruktansvärt kul! Men lite roligare hade det nog varit om man tränade ihop med någon, men detta får duga och det gör det verkligen.. Jag har as kul och det är det viktigaste med träningen..
Hoppas denna känsla håller i sig så jag inte blir en soffpotatis igen! (Gått ned 1,5 kg sen jag började träna på gymmet för 1 vecka sedan! Skit bra!)

Nu ska jag fortsätta plugga lite till, ffa läsa igenom det jag ska säga imorgon på den muntliga redovisningen. Sedan blir det sängen för min del, ska ju upp kl.5 imorgon. Jäkligt segt!!

Just det, jag kommer inte att blogga på några dagar nu. Måste skaffa mig ett antivirusprogram, mitt nuvarande går ut kl.00:00 i natt. Måste införskaffa ett nytt. Så jäkla tråkig utgift för det är inte det billigaste man kan köpa! Så ni vet varför om jag inte bloggar på ett tag..

Hoppas ni haft en bra dag!
Kram på er!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

I mitt vinterland...

Oj vad tiden har gått fort och jag har typ nästan inte fått pluggat något hitills, fy på mig!
Var och mötte mamma på stan. Fick lånat lite tårtformar av henne tills på lördag då jag ska baka en tårta till Nisses kusins födelsedagskalas :) Men nu är jag hemma igen och skall efter detta inlägget återgå till pluggandet, iaf framtill kl.16..
Det var riktigt fint, kallt och friskt ute när det låg snö på marken, gillart!! Lycklig!

Dagens:

Favoritjeansen Lindex, ulltröja med lappar på armbågarna (SNYGGT!) Åhléns och skor Skopunkten.


Mössa (Bondelid) MQ, jacka H&M, halsduk Veromoda och vantar Åhléns.



Lite bilder jag tog längs med vägen påväg till stan...




Nu plugg i några timmar.. sedan träning.. läääängtar!!

Ha en bra dag!
Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Det snöar!!

YES! Första snön föll den 21 oktober i år och jag älskart!
Det var 6 minusgrader i morse när jag vaknade runt 8-tiden och nu är det bara 0,5 minus vilket tyvärr kanske kommer att betyda att vid lunch så kommer detta fina snö som lagt sig försvinna :( Ledsamt!

Lite halvtaskiga bilder då jag fotade genom fönstret!
Det är mer snö än vad bilderna visar...


Tuffs försökte ta snöflingorna, haha.. Han misslyckades!






Kallt inne så då kom raggsockarna till användning... MYS!


Nu ska jag fortsätta plugga.. Skall ha en muntlig redovisning imorgon där vi ska ha läst en engelskartikel och sedan redovisa muntligt med powerpoint inför klassen var för sig. Usch, gillar inte att vara ensam vid muntliga redovisningar! Jag ska redovisa om dissektion i halskärlen, vad kärldissektion är, hur det diagnostiseras och hur man behandlar det...
När jag läst på vad jag ska säga så ska jag återgå till tentaplugget :(

Förresten, jag fixade högsta betyg på den praktiska tentan igår, nämligen VG. Vi fick göra hjärtultraljud och ankel-armtryck.. Duktigt! Nu är det mer press på att fixa VG även på den skiftliga nu på onsdag så att jag får VG på hela kursen sedan.. Hoppas hoppas!

Skall plugga fram till kl.16:00 (dock med små pauser) och sedan ska jag ned och träna ikväll igen! Ikväll blir det bodypump, step och bodycombat :) Ska testa på bodycombat för första gången idag, undra vad jag kommer tycka om det!

Kram kram! Ut och lek i snön!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

bare skit...

Även att jag älskar min Nisse så är det jäkligt skönt ibland när han inte är hemma om kvällarna! Kan kolla på vilket tvprogram jag vill utan att höra han klaga! Men börjar sakna honom nu... Fick precis ett sms om att han nu är påväg hem, jippie!!

På min "lediga kväll" så har jag varit och svettats, verkligen svettats, på gymmet! Gick på ett spinningpass med pulsband, vilket är mycket jobbigare än ett vanligt pass då man ska upp i olika färger (% av sin maxpuls) för att veta att man prestrerar sitt allra bästa! Efter 50 min cyklande så var det dags för 30 min core vilket är ett mag-och ryggpass, sjukt jobbigt!! Speciellt när det kom till situps, fy vad jag är en loser på situps! Det är ngt jag verkligen måste jobba med... Men annars gick allt jätte bra idag!

När jag kom hem så var det ju massa bra på tvn, paradise hotel, ullared och sen svenska New York fruar. Älskling valde verkligen en perfekt dag att vara borta på :)


Här kommer lite bilder på min ursöta pissekatt... Ganska många med alla samma stil men jag kunde inte välja bort någon så jag bombaderar hellre med massa bilder :)















Imorgon är jag ledig... Då ska jag plugga, plugga och plugga! Skall även ringa ett samtal angående ett examensarbete. Hoppas det är ett bra examensarbete, håll tummarna!!
Efter några timmars pluggande ska jag återigen ned till gymmet.. Lite beslutsångest om jag ska gå på bodypump 60 min eller bodycombat 60 min, eller kanske båda?? Vad är roligast? Har aldrig varit på bodycombat, kanske skall välja det då? hmmm...

Har kommit ifrån springandet nu det sista... kanske ska springa en sväng imorgon och välja ett av passen på gymmet på kvällen!? Får se hur jag gör :)

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()

Att älska allt som hör där till...

Guud vilket skitväder det är ute... men jag trivs! Det är ju så himla mysigt INNE när det är skitväder UTE!
Tända ljus och bara mysa, finns det något bättre? Älskar verkligen hösten! Dock älskar jag ju mer dem fina, friska, kalla dagarna mer än dessa blöta dagar, men hey, är det höst så är det och då gäller det att älska allt som hör där till :)

Bild från kyrkogården när jag var och sa grattis till Morfar på 80-årsdagen i fredags. Det var så sjukt fint där med alla gula löv som likt ett snöfall föll ned på marken där jag gick. Det är lycka och varför jag älskar hösten!


Just nu sitter jag och pluggar, eller ja, inte precis just nu.. Det går jätte segt kan man säga! Känner mig inte alls koncentrerad.. Det är tentaplugg och jag gillar verkligen inte tentaplugg. Det ska vara roligt att plugga och det är det inte när det känns påtvingat! Men jag ska kämpa mig igenom det, måste ju... Har praktisk tenta på onsdag, seminarie med redovisning på fredag och skriftlig tenta på onsdag nästa vecka, så det är ju hög tid att börja tentaplugga nu! Ingen lätt kurs heller, diagnostisk cirkulationsfysiologi. Kursen innehåller alltifrån hjärtats fysiologi och patofysiologi, hjärtultraljud, tå-och ankeltryck, EKG-tolkning (SVÅRAST!!) etc.. Det är en tuff kurs att tenta av känner jag..



Ikväll ska älskling och två till på Wasp som spelar på Trägårn i Gbg. Jag ville inte följa med så jag ska vara hemma..
Ska först ned och träna, kl.17:30 blir det spinning med pulsband i 50 min och kl.18:30 blir det troligtvis core i 30min. Efter det ska jag hem och tända massa ljus (MYS!) och kolla på tv samtidigt som jag ska plugga...

Det blir en bra dag detta känner jag på mig :)

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Helgen

Hej!
Nu är helgen slut, igen.. Dagarna går riktigt fort nu!

Fredagen var väldigt lugn. Var nere och tränade och sen blev det film-tittande!
Lördagen däremot var lite mer händelsefull.. Då drog jag nämligen till Malin i Thn för lite förkrök hos henne och sedan en kväll på Lipz. Trevligt trevligt!
Jag tog det medvetet lugnt för att jag hade bestämt mig för att träna på söndagen. Jag var inte bakfull alls på söndagen men magen var lite konstig vilken den ofta brukar bli efter några öl som snurrar till det där inne så jag hoppade faktiskt träningen, FY MIG!




Mina och Malins strumpbyxor... Älskar verkligen strumpbyxor!!!
Strumpbyxor kan liva upp vilken tråkig klänning/kjol som helst!


Diadem och kjol K&M, Linne och strumpbyxor Lindex
Tog ur alla hårnålar och diademet efter några timmar. Det gjorde ju så fruktansvärt ont med diademet! Varför skall det göra så ont? Har ni ngt tips för något man kan göra så att det inte gör så ont??















Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

ONT

Min kropp skriker AJJJJJJJJJJ!!! Jag har sån fruktansvärd träningsvärk, ffa i armarna!! Jag kan knappt lyfta högerarmen, så jävla ont gör det! (ursäkta språket!) Lårmusklerna, dem känns dem med!!

Det var meningen att jag INTE skulle tränat igår och att jag SKULLE tränat idag, men det blev tvärtom!
Jag fick ett ryck igår och ville träna spinning i 50 min så det gjorde jag och jäklar var roligt det var men sjukt jobbigt. Var trött redan efter 10 min men jag kämpade på och var riktigt glad när det var över!
Idag skulle jag ha tränat bodycombat, i precis denna stund, kl.11:30 men jag har som sagt så fruktansvärt ont så jag hade nog inte klarat att ge allt där, så jag lyssnade på min kropp som sa nej och nu sitter jag här istället och ska alldeles strax plugga EKG-tolkning istället...

Ikväll blir det en sväng till Thn, till min kära vän Malin för lite förkrök hemma hos henne med några av hennes klasskompisar och sen blir det väl utgång antar jag :)
Får se hur bakfull man är imorgon... min tanke var att jag skulle tränat core kl.16:45 och antingen bodybalance eller spinning kl.17:30. Får se på detta imorgon, men ska medvetet ta det lugnt ikväll och ha inställningen att jag SKA träna imorgon!



Mina problem inför kvällen är

1) VAD SKA JAG HA PÅ MIG??? JAG HAR JU INGET NYTT! TRÅKIGT!!!
2) HUR SKA JAG KUNNA DANSA MED MIN VÄRK??
Men det lööööser sig :)

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Inköp

Jag var en snabbis på torp igår och shoppade loss inne på H&M (och Lindex- spännena!).
H&M har många riktigt bra erbjudanden just nu som t.ex. Niveas straightening conditioner, 50 % på alla dem vilket blev att jag fick betala endast 20 kr för den. Jag testade den för första gången igår efter gymmet och jäklar vad fint håret blev. Den gör inte bara håret lite lite rakare utan ger även håret mjukhet och glans. Perfekt!
Mascaran från Loreal Telescopic (min absoluta favorit!!) kostade bara 109 kr, riktigt bra pris!
Nagellacket, som ser grått ut här men är egentligen grågrönt, kostade bara 39 kr (tror jag!?).

Var även en sväng inne på Lindex i jakt efter hårspännen. Vet inte hur många hårspännen jag köper per år, tappar alltid bort dem, förstår inte hur det är möjligt!!
De mönstrade tyckte jag var riktigt snygga!











Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Utvärdering av träningen igår

Gjorde mina första pass på gymmet igår.. Det blev bodypump och step up.
Bodypumpen var inte så jätte jobbig förrutom vissa övningar som när man tränade triceps och biceps! Då skakade min armar riktigt mycket, och mjölksyran var bannemej inte sen att påminna mig om min trötthet! Men det var roligt!! Jag är fruktansvärt otränad i mina armar.. När man springer så tränar man ju knappast armarna!

Step up var ju väldigt mycket koordination vilket jag har fruktansvärt svårt för. Varför har jag så svårt för det???
Men det gick faktiskt över förväntan. Jag gjorde verkligen mitt bästa men jag, liksom andra, kom av mig några ggr. Men det var bara att invänta nästa steg och så var man igång igen.. Step up har en jäkla hastighet, gick jäkligt fort att hoppa upp och ned på brädan. Så den trötta verkligen ut mig! Trodde aldrig att jag skulle tycka ett pass med så mycket koordination skulle vara så himla kul, men det tyckte jag verkligen!!

Jag ville egentligen tagit spinning passet direkt efter men det ville alla andra också typ, så det fanns ingen cykel kvar till mig, tyvärr.. så jag sprang 15 min på löpbandet istället och sedan gick jag och duschade och gick hem.

Om man ska sammanfatta första dagen i gymmet så skulle jag säga att jag hade riktigt riktigt skoj!! Skall dit ikväll igen, vilket egentligen inte var meningen. Men Nisse ska på en jobbgrej ikväll så då kan jag lika gärna sticka ned och träna.. Ikväll är det spinning med tema som står på schemat :)

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Nu jäklar händer det grejor!

Oj vad roligt detta känns! Vet ni vad? Jag skall börja träna, på motionshuset! YES!
Jag ser VERKLIGEN fram emot det och hoppas hoppas att jag tycker det är kul!
Dock är jag lite rädd för att min "noll-i-koordination" skall förstöra min glädje efter första passet men alla är nybörjare första gången och det ska jag också få känna mig, eller hur? Det kommer ju bara att bli bättre, inte sämre.. det kan jag ju iaf trösta mig med :)

Jag var nere hos min morbrors fru på motionshuset idag och snackade lite med henne. Jag fick en liten rundvandring i lokalen och det ser ju jätte fräscht ut där! FINT!
Jag fick ett prova-på kort, så jag riktigt får känna om jag verkligen tycker det är kul innan jag börjar betala. Riktigt snällt av henne att ge mig gratis träning för hela månaden ut. Helen är snäll hon :)

Så, imorgon kl.17 ska jag på mitt första Bodypump pass och kl.17:30 blir det step. Sedan har jag kanske tänkt att gå på cirkelträning kl.18:30 och avsluta kvällen med core kl.19. Alla pass imorgon är på 30 min. Motionshuset har alltid 30 min-pass på onsdagar, så kallad "meny-dag" eller vad det hette. Då man skall kunna göra lite av varje liksom.  Får se hur trött jag är efter de två första passen. Kanske gör en mjukstart och bara tar bodypump och step imorgon.. Får se.. Men ser verkligen fram emot det!!

Någon mer som tränar på motionshuset som läser min blogg??

När jag gick ifrån motionshuset så kunde jag ju inte låta bli att titta in på Teamsportia efter ett snyggt linne att ha på mig imorgon.
Detta linne, exakt sånt jag var ute efter (läs ROSA!), hittade jag i REA-hörnet. Har kostat 249 kr och nu sänkt till 129 kr. Jag testade det direkt och det satt skit bra!
Jag gick fram till kassan och skulle betala med kort. Hon registrerade varan i kassan och sedan drog hon bort rabatten manuellt, men där blev ngt fel! Hon sa "Då blir det 129 kr" till mig och jag knappade in min kod. Men något jag tyckte var konstigt var att det stod att jag skulle godkänna beloppet, på 19 kr, i kortgrejen. Jag sa inget till henne och sedan tryckte jag på godkänt. Jag fick mitt kvitto och så stack jag därifrån fort som bare den.. När jag sedan tittade på kvittot så stod det att rabatten var 230 kr (?) och att jag hade betalt 19 kr.. Hon måste ju ha gjort fel, men jag lider ju verkligen inte av det.
Så 19 kr fattigare blev jag bara för att jag tog extrasvängen till Teamsportia. Det var verkligen värt det! Skit bra! Det är nog verkligen meningen att jag skall börja träna :)





Ett hänglås fick jag köpt mig på Clas Ohlsson, till omklädningsskåpet


Mitt "prova-på"-kort :) Tack igen Helen!


Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Min helg

Lite bilder på mig innan jag stack ut och sprang!
HEJA HEJA HEJA!!







Hoppas ni haft en kanon helg!
Min helg började med kalas för nisses pappa och nisses systers kille. Det bjöds på jätte god middag och efterrätt, mums!
Lördagen var ganska så trist, den bestod av massa plugg. Försökte hinna färdigt min seminarieuppgift, men det gick inget vidare. Så den har jag fortsatt med idag. Skall även fortsätta med den nu efter middagen.

Mina helger är ganska så lugna nu för tiden, inget händer.. Det får bli ändring på detta också känner jag!
Vill umgås mer med folk... Inte sitta hemma och uggla jämt!
Jag tog kontakt med min vän Malin och frågade panikslaget om vi inte kunde försöka hitta på något nästa helg och det lutar väl åt det. ÄNTLIGEN!!

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Jag lovar....

Var precis ute och sprang i 1 h och 13 min !
Fick änna lite panik när vågen visade + 2kg.. DET ÄR MYCKET!!!

Från och med imorgon så ska jag FÖRSÖKA hålla mig ifrån godis på veckodagarna, skall verkligen göra mitt bästa! Mitt andra löfte är att bli bättre på det där med att springa 2-3 ggr i veckan, gärna fler, men absolut minst 2 ggr i veckan!

Hoppas jag håller mina två, dock väldigt svåra, löften nu!

Håll tummarna :)

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

PANIK!

Fick äntligen köpt mig batterier till min våg idag..
Fick konstaterat att vågen inte är någon glädjevåg för den visade tyvärr att jag hade gått upp.. INGET KUL!
Men jag får skylla mig själv då jag inte varit så flitig med min träning som jag var i somras.
Nu får jag skärpa till mig!

För att börja "mitt nya liv" nu så sticker jag ut och springer, LÅNGT...!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

PANIK!

Fick äntligen köpt mig batterier till min våg idag..
Fick konstaterat att vågen inte är någon glädjevåg för den visade tyvärr att jag hade gått upp.. INGET KUL!
Men jag får skylla mig själv då jag inte varit så flitig med min träning som jag var i somras.
Nu får jag skärpa till mig!

För att börja "mitt nya liv" nu så sticker jag ut och springer, LÅNGT...!


Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

Ramat in min barndom!

Hittade lite kort från när jag och brorsan var små. Fick köpt mig ramar idag.
Mitt absoluta favoritkort är det på mig och mormor... Synd att du inte finns längre, min kära söta mormor!




Fäller en tår för min kära mormor!


Kolla in mitt hår! Ser ut som krulliga nudlar! Ha ha ha...


Jag och brorsan ute på äventyr!


Min lilla hylla med minnen...


Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

IKEA

Söndagen har jag spenderat på IKEA ihop med min kära mamma och pappa :)
Hittade inte mycket på IKEA, lite handdukar, ljus och godis. De har fått in mycket snyggt i möbelväg men vi behöver inga nya möbler, tyvärr, så därför kom jag hem nästan tomhänt! Men kul att umgås med mor och far iaf..



Tuffs tyckte det såg härligt ut, så han la sig på handdukarna!




Ni stödjer väl bröstcancerfonden väl??


Dagens:









Kofta (Sprillans ny!), kjol och tröja Veromoda

Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()

USK-loppet!!

HEJ!!
Oj, nu vart det en vecka sedan jag skrev. Inte okej även denna gång, men som alltid så kan jag skylla på praktiken! Kan nog inte bli bättre under tiden som praktiken pågår tyvärr...

Har haft fullt upp i helgen.
Fredagen var jätte lugn, somnade tidigt vilket jag verkligen behövde. Känns som jag går miste om min skönhetssömn nu när jag praktiserar. Känner mig så himla sleten nu för tiden. Längtar tills praktiken är över, alldeles för tidigt att gå upp kl.5 varje dag känner jag. Jag är inte gjord för det!

Lördagen sov vi ganska länge och sen åt vi en redig frukost (iaf jag!). Kl.13:10 gick startskottet för USK-loppet. Detta år sprang jag 10 km ist för 5 km som förra året. 2 varv på 5 km:aren var sjukt jobbigt! Ett varv är pesten så två, ja, fy!
De första 2 km hade jag ont i benet, kändes typ som benhinneinflammation, AJ! Så jag fick ta ett lite lugnare tempo redan i början. Sen släppte det och då kunde jag springa lite lite snabbare. När det var 2 km kvar så fick jag ist ont i knät, där jag fått ont tidigare när jag varit ute och sprungit. Men det var ett tag sedan jag fick ont där men just i lördags så kom smärtan igen och det gör riktigt riktigt ont!! (Smärtan sitter kvar i flera dagar! Haft sjukt ont i dag också!) Så jag fick återigen dra ned tempot. Så ska man sammanfatta loppet så kan jag väl säga att jag är både nöjd och missnöjd. Nöjd för att jag faktiskt tog mig igenom det under timmen och missnöjd för smärtorna och för att tiden inte var den bästa!
Min klocka stannade på 57:51 men deras tidtagning säger att jag sprang på 59:03 vilket jag inte alls tror på! Irriterande!
Jag får väl ändå vara ganska nöjd med min insats eftersom jag inte alls har tränat mycket de senaste 3 veckorna. Men man är ju inte mer än människa, man vill ju vara bäst! Men icke.. kom faktiskt nästan sist av alla som sprang, usch!
Förra året kändes det som att det var fler motionärer än i år. Alla i år sprang på typ under 50 min. Så alla (förrutom jag) var riktigt riktigt tränade för årets lopp. Skit också! Men jag sprang iaf och det är huvudsaken!
Pappa sprang också och han sprang på 56:04 (enligt deras tidtagning) medan hans pulsklocka sa runt 53 min.. konstigt det är med tidtagning!!

Ni ser mig väl, men jag klargör det iaf, jag har nummer 94!










Här har jag sprungit 5 km... 5 km kvar!




Ser betydligt jobbigare ut strax innan jag kommer i mål. Äntligen 10 km avklarade!

När jag kom i mål så sa han som hängde över mig medaljen -"Välkommen till verkligheten, nu är det äntligen över!" Haha, jag måste ha sett sjukt trött ut, vilket jag iofs var!





Kram!

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()