London del 1

Hej!
Oj här har inte skrivits något på en vecka.. Anledningen är London, iaf 4 dagar av dem!

Ja som sagt, jag och älsklingen var i London mellan 3-6 februari och vi hade det hur underbart som helst. På dagarna shoppade vi på bl.a oxfordstreet, käkade god mat och drack gott och bara mös runt. Vi åkte även en sån där dubbeldäckare och kikade i stan, tog över 2 timmar den jäkla bussturen!
Vädret var helt underbart, kändes som att temp var upp emot 10 plusgrader. Londonborna hade ingen vinterjacka iaf!
Vi åkte iväg för att fira att vi vart ihop i 3 år och förlovade i 1 år. Dessa dagar kunde verkligen inte bli bättre, jo kanske, om vi hade hunnit med Camden också, men det får bli en anledningen till att åka en gång till! Vi har redan pratat på att åka dit igen, till vintern kanske, men vi får se!

Jag låter bilderna tala lite för sig själv!!Olympic House hotel, gångavstånd till paddingtonstation, hyde park och oxfordstreet. Perfekt!!


Hotellrummet var väldigt litet, men det gjorde inte oss något. Vi var ju ändå mestadels ute och gick i stan. Har nog aldrig gått så mycket som jag gjort under dessa dagar, helt sjukt mycket!Utsikten från hotellrummet


Så London! Bussar och taxibilar precis överallt!Marble Arch, precis i början av oxford street


När vi kom till London så tog vi oss först till hotellet och sedan begav vi oss ut för lite shopping på Oxford street. Dock är oxfordstreet väldigt lång och massa affärer att titta in i så vi kom inte långt innan de stängde för dagen. Så då hittade vi en italiensk restaurang, Bella italia, som vi käkade på och drack gott. Det blev vår favoritrestaurang resten av resan! Hur god mat som helst!
Mer bilder kommer senare bl.a. när vi var på madame tussauds, bussturen och så klart på allt jag handlat.

P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback