Bra dag

Hej på er!
Vilken aktiv dag det varit för mig idag! Inte vart stilla en sekund, typ.
Ställde klockan på 8:15 för kl.9:15 skulle jag stå redo för ett corepass på gymmet. Efter det blev det spinning med pulsband i 50 min. Åå vad jag blev trött efter spinningen, sjukt bra pass idag!
När jag drog från gymmet fick jag en sån längtan efter min familj. Jag var först hemma en liten stund för att slänga in en tvätt i tvättmaskin, hämtade mina russin och sen begav jag mig upp till min familj och gjorde havregrynsgröt där. Var verkligen mysigt att träffa familjen, var ett tag sen nu!
Kl.14:30 skulle jag åter vara nere på gymmet. Där blev det ett stepup pass i ca 40 min. Min morbrors fru skulle ha passet så det var därför jag åkte till gymmet igen, annars hade jag aldrig gjort det! Hon hade ett mycket roligt och bra pass!!
Hela dagen har varit så perfekt!

Nu blir det ett glas vatten och en knäckemacka med lättkeso, tomatskivor och svartpeppar på. GOTT!!


Min diet är snart över! Bara fram tills tisdag kvar. Lite blandade känslor det där faktiskt. Gott ska det bli med mat igen men samtidigt har det varit sjukt skönt att slippa matfrågan varje dag! Funderar på att köra en vecka till faktiskt.. men får se på tisdag hur jag gör.

Ni har väl köpt tulpaner idag? Det är faktiskt tulpanens dag!..
Jag köpte tulpaner både till mig själv och mamma, gulligt va :) Det är hon värd, min underbara, söta mamma!!P&K

Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Kommentarer


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback